Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) ха-ха! звичайно, так не думаю. Як на мене, поруч смачного львівського пива бонусом могла би бути і додаткова світлина -завдання...
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Мені самому шкода, що маю мало вільного часу Як правило, вибираю фото, яке знаходжу швидше. Наприклад зараз 2 години тому приїхав до столиці, вішаю фотку і через 3 години у мене літак до Африки У мене теж є надія на те, що Мих буде пивасити з нами Так і бути цьому!
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Паркан на вулиці Лисенка, знову ж таки? Той, що тягнеться до перехрестя з Короленка.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) А Форест щодо попереднього фото коментаря не дав. Забув, мабуть.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) подхвачу эстафету... кто угадает где это (Львов, большое здание)
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) это было бы слишком просто на самом деле вопрос сложный, я сам бы не знал если б седня не сходил туда
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Може якийсь театр.. Просто там так виглядає, наче конструкція даху зроблена так, щоб щось кріпити можна було..
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Варіанти від мого знайомого: - кафе "Під Куполом" - цитадель
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Не знаю ні я, ні знайомий Він просто чув про це кафе, воно в напів-підвальному приміщенні.. Щось таке. А цитадель - теж не то?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) нет, оба варианта не верны... подсказки: здание заброшенное, недостроенное
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Недобудований кінотеатр на Науковій біля кінцевої трійки трамваю?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) чесслово я не знаю чем это должно было быть, но похоже на театр/кинотеатр
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) точно! она самая, сам не думал что там так прикольно внутри (не считая мусора)