Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Храм Святого Івана Золотоустого. В. Лисенка, 43
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) А мені от більше нагадує місцину поблизу Високого Замку. А може, й ваша рація, що це вул. Лисенка. От тільки це не 43 номер.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) А тепер я вам скажу на 200%!!!!!!!!!!Це мій двір вул. Личенка, 41, а машина (москвич) мого сусіда, він працював в морзі і ми його боялись!!!!!!!!!
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Олька, молодець!!! Така впевненість! Це, певно, Форест навмисне для тебе подарунок зробив... То я правильно думала, що там вдалині на пагорбі Охмадит? Нагадай мені шклірожній.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Так Лілюсь, там недалеко Охматдит, не знаю чи це Форест для мене подарунок зробив, він скоріше за все хотів як завжди заінтригувати форумлян, але ж він не знав, що я там жила!!!!!!
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=284676&postcount=116
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Ой, напевно й так. Але не всі такі уважні Ліль як ти..... Не знаю, я вже на цій гілці давно не вгадувала, або мене випереджали, або я сушила собі мозги, нервувалась, із=за того, що не могла вгадати, а потім читала правильну відповідь. Хоча глка офігітельна! Дійсно тренує і розвиває пам'ять! фОРЕСТ МОЛОДЕЦЬ!!!!!!!!
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Соріки за Офтоп, але здається в цьому казковому дворі жила моя однокласниця Олеся Олекшій. Ви знайомі? Ну, що ж, кохані сусідоньки, ви мене перемагаєте однією лівою. Але я так просто не здамся Їдемо далі.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Зліва - Кредобанк, справа має бути пам'ятник Грушевському. Нє? Фото зробене на куті вулиць (чесно - не знаю як вони називаються) біля кіоску, вмонтованому в будинок, чи якось так там є..
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) yes!yes!yes! Мене просто трохи заклинило і я думала що це знято з іншого боку - з Дорошенка, а потім подивилась уважно на панораму і зрозуміла свою помилку. А з того боку - найвищий можливий будинок - це театр. Дякую за таку гарну гру!
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Я щось не зрозуміла...То ми визначали адресу подвір*я чи фрагмент стіни лівого крила колишнього монастиря і чернечого костелу францисканок, який у 1992 році був освячений у Церкву Івана Золотоустого??? Форесте! До вас прохання на майбутнє: чіткіше формулюйте завдання ваших фото!
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) По ідеї, фотограф стоїть на перехресті Драгоманова й Грушевського. А вуличка, що йде вглиб і є Грушевського. Фотограф розвернувся на кількадесят градусів від кадру, де був в"їзд до православної церкви. Завдання завжди одне й те саме: ДЕ стоїть фотограф?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Дякую за нагадування, вже переглянула тему- таки так і є. Шкода, правда, що шановний Форест не коментує вибір своїх чудесних світлин, і мало "присутній" у самій грі. Цікаво знати, ТІ місця, звідки роблені фото- є випадковими чи, може, саме чимось привабливими для кожної окремої зйомки?..
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Цілком підтримую. На фото кут вулиці Драгоманова і проспекту Шевченка
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) а за підтримку пиво дають? чи тільки нюхати?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) А мене не пиво мотивує (я його не дуже люблю), а сама гра...