Народ, а вам не здається, що відстівка Костова з Карпат підозріло співпала з відстівкою сера Алєкса Фергюсона з Манчестера? Невже ми побачимо в реалії тандем на тренерському містку Дячука Ставицького і сера Алєкса Фергюсона?????
2 червня 2013 року національна команда України з футболу в рамках підготовки до відбіркового матчу Чемпіонату світу 2014 року проведе контрольний поєдинок проти команди Камеруну. У Львові можна буде подивитися матч в ресторані Євроготелю. http://www.eurohotel.lviv.ua/uk/spetsialni-propozytsiji/football-match-ukraine-cameroon/
теоретично може вистачити з англами зіграти внічию і виграти всі інші матчі. В англів уже матчів з Сан-Маріно нема, а у нас - двічі. Але краще, звісно, виграти в Англії. Досвід такий уже є.
І що ми бачимо? Кияни!!!!!!!!!!!!!! Вам респект і уважуха. На перший матч обєднаного турніру прийшло десь 300 глядачів!!!!!!!! Який інтерес до турніру і як він "потрібен"!!!!!!!!! Супер!!!!
Є такі психи, як я, які зараз жертвують сном заради фіналу Кубка Конфедерацій Іспанія - Бразилія? Я не чекала, що після першого тайму буде 0-2 на користь бразильців. Сподіваюся, що іспанці зберуться до купи і втруть бразильцям носа.
Бывает, у меня тоже много претензий к нынешней политики Ахметова. Но я рад, что проиграли Днепру, а не Динамо, самое главное, что главную роль сыграли украинские футболиты, игроки сборной, впереди решающие матчи отбора ЧМ