Серед форумлян кого тільки немає. Згоден, що вболювальники шахти не саме огидне. Стать тут нідочого я за рівні права, особливо на футболі. - Тысяча чертей, сударь! - проговорил он. - Хоть я и приехал издалека, но не вам учить меня хорошим манерам(с)
А я не ображаюся)) У ЕВРОкубках, вболіваю "за наших", а як Чорноморець - лайно(на сьогодняшній день), то "з пісні слів не викинеш". Але вболіваю, куди дінешся
А я не про вас, а про Танну. І взагалі, Чорноморець таки лайно, але це не значить, що і вболівальники теж. Уболівальники - різні бувають. Не можна всіх під одну гребінку. Негарно.
Ви мене з сусідським п'ятикласником не поплутали ? Так лайно. А жінкам які за нього вболювають треба казати що він Баунті ?
С приходом на тренерский мостик столичной команды Олега Блохина Милевский перестал попадать даже в заявку клуба, а возможным эпилогом карьеры 27-летнего форварда в «Динамо» стал его перевод в дублирующий состав «бело-синих», где Милевский проведет остаток сезона. Более того, президент «Динамо» Игорь Суркис заявил, что киевляне готовы расстаться с некогда самым перспективным форвардом Украины. "Милевскому будем искать новую команду. Надеемся, что у нас это получится. Может, кто-то захочет его купить. Мы его отпустим – нет вопросов. Он сегодня даже в заявку не попал. Нам нужны игроки, которые будут сидеть на скамейке запасных, чтобы усиливать игру команды, а не просто сидеть как манекены. Можете считать, что Милевский официально выставлен на трансфер. Я не знаю, какая у него проблема. Он себя считает классным игроком, так что мы пойдем на такой компромисс, что найдется какая-то команда, которая будет платить ему хорошую зарплату", - резюмировал президент «Динамо». http://novostiua.net/sport/24142-dinamo-oficialno-vystavilo-milevskogo-na-transfer.html Допрыгался Тёмочка. Беда-то какая...
Дальше-больше: Дубль Динамо госпіталізовано з алкогольною інтоксикацією У неділю, після матчу Динамо – Арсенал, Олег Блохін повідомив, що Артем Мілевський, через незадовільну фізичну форму, переведений в дубль де буде ділитись досвідом із динамівською молоддю. А вже сьогодні стало відомо, що після вечірнього тренування кілька гравців другої команди були госпіталізовані із алкогольною інтоксикацією середньої важкості. Причина банальна: “новачок” команди, який є беззаперечним авторитетом серед молоді, через Mazeratti останньої моделі, вирішив “приписатися” на новому місці роботи. Артем запросив юних одноклубників у нічний клуб Crystal Hall, де пригостив їх міцними алкогольними напоями та коктейлями, серед яких був і коктейль “Міля” – названий в честь українського нападника. Святкування тривало до пізньої ночі, поки охорона клубу не попросила Артема і компанію покинути заклад. Правда сайт какой то подозрительный.
А с Барсой пусть Милан бодается Вторник, 12 февраля "Селтик" - "Ювентус" "Валенсия" - ПСЖ Среда, 13 февраля "Шахтер" - "Боруссия" (Д) "Реал" - "Манчестер Юнайтед" Вторник, 19 февраля "Порту" - "Малага" "Арсенал" - "Бавария" Среда, 20 февраля "Галатасарай" - "Шальке" "Милан" - "Барселона"
Нормальний жереб. Не "прохідняк" на кшталт Шальке, через який могли б розслабитися, але й не Барса, яка, як на мене, Шахтарю досі не по зубах. Шанси 50/50.
Головне, щоб не почали "шапкозакидання", як вони вміють. Борусія добре організована, але нижче класом(як на мене).
Так, Дніпру нарешті пощастило. Базель мають проходити. Динамо - Бордо - дві команди в кризі, тут взагалі нічого не передбачиш. Металісту не пощастило. З будь-якою англійською командою грати важко. Але пройти можуть.
Був би кращим, якби не прогавили перше місце. Ювентус зустрівся з Селтіком. ---------- Додано в 18:08 ---------- Попередній допис був написаний в 18:06 ---------- В Карпат ледве виграла 3-4.