Ну естественно! Тёмочке Милевскому такие победы и не снились! Ага, заметно. На озабоченных лицах Челси так и было написано - что за фигня с нами происходит? А за их бедного тренера вообще молчу.
А новини про Русскій блок і Вітренко ви на сайті "Свободи" читаєте? Якщо серйозно - не варто по кількох коментах в неті зараз узагальнити "вболівальники Динамо". Я от за Дніпро вболіваю, але це не заважає мені підтримувати Металіст і Шахтар в європейських матчах. І таких людей все одно більше...
А що такого? Вболівання не завжди співпадає з пропискою. От у мене - співпало. А мій брат усе життя вболіває за Динамо, живучи в Донецьку. Як став їх вболівальником ще у дитинстві, коли там грав Блохін, так і залишився дотепер.
Насколько я знаю этот румун очень хорошо знает мову, по-крайней мере российскую, но принципиально не хочет на ней говорить. Но це вже зовсім інше питання.
Ну что, товарищи уболівальники, а также им сочувствующие...задачка сегодня! Не знаю, как угадать. Логично, было бы 2:2. Но мне этого мало. Поэтому 2:3 ставлю на победу Шахтёра.
Якісь ті чемпіонати в Європі слабенькі. Англійці дують, італійці дують, німці теж не можуть перемогти український клуб... скучнувато....
Панове не зрозуміли просто. Я - фанат "Дніпра". Вболіваю за цю команду давно і всім серцем. Так склалося історично, довго пояснювати всі родинно-географічно-футбольні перипетії. За "Карпати" я хіба злегка переживаю винятково тому, що вони представляють моє місто. І друзів серед фанів "Карпат" маю. Але серце до команди не лежить. Але якщо йдеться про єврокубки - то це вже питання вибору кожного: переважить патріотизм чи почуття футбольного фаната. Знаю вболівальників Динамо, які в єврокубках вболівають проти Шахтаря. Знаю вболівальників Металіста, які бажають поразок Дніпру. Це - не мій випадок. В міжнародних матчах вболіваю за всі українські команди, просто за Дніпро - трохи сильніше переживаю. От учора на останній хвилині матчу Челсі -Шахтар ледве не розчавив у руці склянку від розпачу. Добре, що скло міцне, тільки тріщина пішла... ---------- Додано в 11:36 ---------- Попередній допис був написаний в 11:31 ---------- Це не завжди правда. По-перше, набагато гарячіші стосунки у бенфікішта зі спортінгішта, ніж із фанами "Порту". По-друге, не всі вболівальники "Бенфіки", "Спортінга" та "Порту" підтримують фанатські війни. Бачив таких, які вболівають за всі португальські команди у єврокубках.
Звісно, що не всі, але "відносно гарячіших відносин" - не згодна, зовсім. 15 років у Португалії мене навчили, що вболівання за свій клуб для португальців - це святе, навіть святіше ніж родинні стосунки (інколи), і найсильніші пристраті палають саме серед вболівальників цих трьох клубів, і чим "вищий" на даний момент якийсь з клубів, тим палкіша "ненавість" до нього його суперників. Я ще пам'ятаю, як ненавиділи (це вже без перебільшень) бенфікісти Мауриньо, коли він "зрадивши" Бенфіку, став тренером Порту та ще й таким успішним.