Football

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем скорпион, 23 січ 2009.

1. tanna

tanna Дуже важлива персона

Ну естественно! Тёмочке Милевскому такие победы и не снились! :mocking:

Ага, заметно. На озабоченных лицах Челси так и было написано - что за фигня с нами происходит? :))) А за их бедного тренера вообще молчу.

• Подобається Подобається x 1
  2. Bambook

Bambook Persona non grata

А новини про Русскій блок і Вітренко ви на сайті "Свободи" читаєте? :)

Якщо серйозно - не варто по кількох коментах в неті зараз узагальнити "вболівальники Динамо".
    Я от за Дніпро вболіваю, але це не заважає мені підтримувати Металіст і Шахтар в європейських матчах. І таких людей все одно більше...

• Подобається Подобається x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це з якого переляку?

4. Bambook

Зовсім не з переляку :)

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Просто типу неординарність така з підвивертом?

6. Bambook

Жодної неординарності, а тим більше підвиверту...

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

менталітет...

якщо ви вболіваєте за український клуб, значить з переляку....:mocking:

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це як би чувак з Мадриду вболівав за "Барселону". "Карпати" взагалі вже не котуються?

9. tanna

А що такого? Вболівання не завжди співпадає з пропискою. От у мене - співпало. А мій брат усе життя вболіває за Динамо, живучи в Донецьку. Як став їх вболівальником ще у дитинстві, коли там грав Блохін, так і залишився дотепер.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо на євроарені, точого б ні?

А вболівати за дві команди ніззя?

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

На євроарені згоден.

12. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Насколько я знаю этот румун очень хорошо знает мову, по-крайней мере российскую, но принципиально не хочет на ней говорить. Но це вже зовсім інше питання.:)

13. tanna

Ну что, товарищи уболівальники, а также им сочувствующие...задачка сегодня! :scratch_one-s_head::scratch_one-s_head::scratch_one-s_head:Не знаю, как угадать. :))) Логично, было бы 2:2. Но мне этого мало. Поэтому 2:3 ставлю на победу Шахтёра. :tormoz:

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якісь ті чемпіонати в Європі слабенькі. Англійці дують, італійці дують, німці теж не можуть перемогти український клуб... скучнувато....

15. Bambook

Може, просто український клубний футбол виріс?

16. tanna

Тьфу блин. На последней секунде... о_О:shout::wacko:

17. Bambook

Трохи відгуків британської преси, аби втішити:

18. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Але футбол був класний!

Ніззя.
    Бенфікісти ніколи не будуть вболівати за Порту, і навпаки.

19. Bambook

Панове не зрозуміли просто.
    Я - фанат "Дніпра". Вболіваю за цю команду давно і всім серцем. Так склалося історично, довго пояснювати всі родинно-географічно-футбольні перипетії.
    За "Карпати" я хіба злегка переживаю винятково тому, що вони представляють моє місто. І друзів серед фанів "Карпат" маю. Але серце до команди не лежить.

Але якщо йдеться про єврокубки - то це вже питання вибору кожного: переважить патріотизм чи почуття футбольного фаната. Знаю вболівальників Динамо, які в єврокубках вболівають проти Шахтаря. Знаю вболівальників Металіста, які бажають поразок Дніпру. Це - не мій випадок. В міжнародних матчах вболіваю за всі українські команди, просто за Дніпро - трохи сильніше переживаю.

От учора на останній хвилині матчу Челсі -Шахтар ледве не розчавив у руці склянку від розпачу. Добре, що скло міцне, тільки тріщина пішла...

---------- Додано в 11:36 ---------- Попередній допис був написаний в 11:31 ----------

Це не завжди правда. По-перше, набагато гарячіші стосунки у бенфікішта зі спортінгішта, ніж із фанами "Порту". По-друге, не всі вболівальники "Бенфіки", "Спортінга" та "Порту" підтримують фанатські війни. Бачив таких, які вболівають за всі португальські команди у єврокубках.

20. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Звісно, що не всі, але "відносно гарячіших відносин" - не згодна, зовсім.
    15 років у Португалії мене навчили, що вболівання за свій клуб для португальців - це святе, навіть святіше ніж родинні стосунки (інколи), і найсильніші пристраті палають саме серед вболівальників цих трьох клубів, і чим "вищий" на даний момент якийсь з клубів, тим палкіша "ненавість" до нього його суперників.
    Я ще пам'ятаю, як ненавиділи (це вже без перебільшень) бенфікісти Мауриньо, коли він "зрадивши" Бенфіку, став тренером Порту та ще й таким успішним.

а де твій аватар? :)