Було б непогано, якби нині виграли. Можна би було на виїзді зіграти на контрах і підловити. Правда, на підйомі зараз не лише "Шахтар", але й "Челсі". Тому прогнозувати рахунок не беруся. Зате можна прогнозувати гарну гру.
Это твой комментарий к ней "содержательный", донбасянка. А то была просто никому ненужная реплика. Путаешь понятия.)
І от нафіга нікому непотрібні репліки постити? По темі: Шахтарю, Динамо, Дніпру і Металісту - перемоги!
Нічого, он у Челсі теж виявляється гравці далеко не всі англійці, а команда все рівно англійська! ---------- Додано в 09:09 ---------- Попередній допис був написаний в 09:06 ---------- Безумовно! Взагалі-то вболівати за Шахтар стає стравді цікаво. Раніше про перемогу над провідними європейськими клубами можна було тільки мріяти, а тепер можна реально сподіватись.
Я думаю, що 7 листопада нас чекає ще більш грандіозне видовище. Челсі потрібно якось реабілітовуватись перед своїми вболівальниками, Абрамовичем і самими собою.
Я дуже сподіваюся, що цього разу буде краще з реалізацією і банальним везінням, і на контратаках "Шахтар" закатає три-чотири голи... До речі, Юве не виграв у данців і якщо буде так само грати, може не виграти і в матчі-відповіді. Тому є всі шанси вже в наступному матчі оформити перше місце...
Це так. Але ж і Челсі може вдома почати грати краще. Юве не виграло? А я навіть забула подивитись. Ну тоді Шахтарю взагалі нічого боятись. З Юве до того ж матч у Донецьку. :dancer:
Согласен, Шахтер уже европейская команда Зашел на Динамо от Шурика, почитал комменты, там проклятия по поводу очередной победы и утверждение что все игроки сидят на допинге, и что Юве и Челси не принимает всерьез такой отстойный клуб как Шахтер
Ну да в принципі, просто там є англійський міцний кістяк - Коул, Лемпард, Террі. Та й Англією гравці швидко просякають, в "Шахтарі" такого немає і близько. Їхній румун не те що українську мову, російську не спромігся вивчити за стільки років. А взагалі сильна тенденція, що в європейських клубах бразильці будуть грати проти бразильців.