Не згоден. Хачеріді значно додав. І додав саме після співпраці з Блохіним у збірній. Це стосується і Гармаша. Вони дуже непогані футболісти. Їм бракувало лише самодисципліни (згадайте постійні червоні картки минулого сезону, коли вони грали за ДК). Блохін знайшов для хлопців ті слова ( або пиз.юліни) ), які повністю змінили реакцію цих гравців на провокації. На сьогодні вважаю саме Хачеріді найбільш надійним захисником, незважаючи на ті помилки, яких він припускається. Бо у порівнянні з іншими бокопорами, його помилки - муйня! А Ракицький останнім часом всрався. В першу чергу помітна емоційна нестабільність. Також нема вже його довгих діагоналей, першого пасу. За Чигринського взагалі мовчу. Якщо порахувати скільки у нього травм (а на мою думку він просто сцуко "косить") останнім часом, то було б гуманніше застосувати до нього евтаназію, щоб він і сам падло не мучився і команді не підсерав, зазвичай перед найбільш відповідальними матчами... Михалик - гуано, після травми ніяк не поверне собі колишню форму. Кучер постійно втрачає позицію, як лох з сільської команди. За інших українських центральних захисників скажу коротко - суцільний кал!
Согласно статистике, за последние три чемпионата Украины в ворота донецкого «Шахтера» был назначен всего лишь 1 пенальти, тогда как в ворота его соперников – более чем в 20 раз больше. Попытался представить себе, как при сохранении нынешних тенденций «одонечивания» спорта №1 будут выглядеть спортивные новости года этак через два.
Знаменитый удар головой в исполнении Зинедина Зидана в грудь Марко Матерацци во время финального матча чемпионата мира по футболу 2006 года отныне увековечен 5-метровой скульптурой перед Национальным центром искусства и культуры имени Жоржа Помпиду в Париже, Франция.
Так, ну что же поставить даже не знаю ...пепе их пирло три раза и погба...короче, 1:1 ставлю на сегодня.
Та навіщо ти мені здався? Чого я не бачила у Кременчуці чи Кривому Розі чи на якому там хуторі ти сидиш? )