Football

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем скорпион, 23 січ 2009.

1. spice

spice Дуже важлива персона

Всі толкові "иностранные тренеришки" зараз зв"язані діючими контрактами. Лишилось те саме г.., що й Сьомін. Так нахіба?

2. tanna

tanna Дуже важлива персона

Блохін теж г? о_О

3. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

На данний момент Блохін - це оптимальне рішення для ДК! І дай Бог щоб у нього все вийшло добре (насправді я у цьому не сумніваюсь)!
    Хочеться щоб протистояння ДК-Шахтар було протистоянням рівних, а не таке, як маємо на сьогодні...:bad:
    Та й для збірної робота Блохіна в ДК безумовно піде на користь.

4. spice

spice Дуже важлива персона

Дислексія - страшна хвороба, так само як донецьке бажання повийожуватись:

Блохін - не іноземець.

5. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

нипаруски важко зрозуміти...

6. tanna

tanna Дуже важлива персона

Нипаруски я пишу в сто раз лучше тебя. А у тебя ошибки в каждом втором слове. Молчал бы уже.

7. White Snake

писати мало, ще зрозумити треба :))

8. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Блін! Боюся мрію злякати, тому поки промовчу. Я такого моменту 20 років чекав!

Буде хазарам вєщій Олег!!!!:yahoo:

9. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

А я дуже сумніваюсь - з великих гравців майже ніколи не буває великих (або хоча би пристойних) тренерів.

10. рівнянин

Це в Блохіна нема досвіду в клубній тренерській роботі? Не смішіть мене. Всі клуби, які він третував досягали максимального успіху який можливо виходячи з складу і матеріального стану клубу. Почитайте його тренерську біографію. Хоча б грецький період. А на Україні....Колись, ще багато років тому, я прочитав його інтервью. В ньому він чітко дав відповідь чому не хоче тренувати якийсь український клуб? він сказав:" Або "Динамо" або більш ніякий". Збірна України не рахується. Тут інші пріорітети, мотивації...Як кажуть "За державу обидно...". Ось і позвали вєщего Олега....

11. Мілена

Почитала. Єдине досягнення Блохіна - кубок Греції в далекому 1992 з Олімпіакосом, грандом з грандів грецьких клубів. Але тренер стає ТРЕНЕРОМ тільки після постійного і затяжного тренерства.
    Але успіху Блохіну бажаю.

12. рівнянин

А чвертьфінал Кубка Кубків? А 2-е місце в чспіонаті Греції? І це при тому, що Олімпіакос практично був був фінансів. А ПАОК? Скромний аутсайдер чемпіонату Греції. При Блохіні 4-5 місця...А Іонакіс? Нікому не відома команда в фіналі кубку Греції. Прокол тільки з ФК Москва стався. Так він там і затримуватись не хотів. Я вже про тренерство збірної мовчу.

13. рівнянин

14. рівнянин

О!!!!!

Блін! Ну не можна в один день стільки приємних новин!!!!! СаШо тренувати воротарів. Поки не навчаться грати а виходах - граючим тренером!

15. White Snake

Рівнянін - не робі собі кумира.

16. White Snake

сашо - херовий воротар, "завдяки" йому було програно дуже багато важливих матчів, та і на виходах він грати не вміє.
    гврше нього був тільки отой руський "мабуть зі спартака", що збірній України допоміг виграти у руьских. )))
    о! згадав - філімонов ))

17. Мілена

Все, переконали!
    З задоволенням приєднаюсь до "Виват, король!" Блохіну з Динамо Київ.:rose:

18. рівнянин

Пізно пити боржомі...
    Він мій кумир з 1975 року..;)
    Я вже такий старий, що навіть на матчі з Баварією, в 1975 році, особисто був присутній на стадіоні. Тоді ще 14 літнім підлітком. Так що пізно мені змінювати звички...:o

19. рівнянин

Програє не воротор а команда. А срільки віт раз цю ж команду виручав? Пригадай хоса б взяті пенальті.

20. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Блохин - ужассный тренер, алкаш и абсолютно ничего не добился, и через полгода ривнянын его поносить как сёмина будет... Очередной динамовский провал, ничего более. Он даже сборную нормально отттренировать не может.

И насчёт Шовковского со змеем согласен - плохой вратарь, определённо... с головой человек, адекватный - но воротник посредственный.

а де твій аватар? :)