Всі толкові "иностранные тренеришки" зараз зв"язані діючими контрактами. Лишилось те саме г.., що й Сьомін. Так нахіба?
На данний момент Блохін - це оптимальне рішення для ДК! І дай Бог щоб у нього все вийшло добре (насправді я у цьому не сумніваюсь)! Хочеться щоб протистояння ДК-Шахтар було протистоянням рівних, а не таке, як маємо на сьогодні... Та й для збірної робота Блохіна в ДК безумовно піде на користь.
Блін! Боюся мрію злякати, тому поки промовчу. Я такого моменту 20 років чекав! Буде хазарам вєщій Олег!!!!
А я дуже сумніваюсь - з великих гравців майже ніколи не буває великих (або хоча би пристойних) тренерів.
Це в Блохіна нема досвіду в клубній тренерській роботі? Не смішіть мене. Всі клуби, які він третував досягали максимального успіху який можливо виходячи з складу і матеріального стану клубу. Почитайте його тренерську біографію. Хоча б грецький період. А на Україні....Колись, ще багато років тому, я прочитав його інтервью. В ньому він чітко дав відповідь чому не хоче тренувати якийсь український клуб? він сказав:" Або "Динамо" або більш ніякий". Збірна України не рахується. Тут інші пріорітети, мотивації...Як кажуть "За державу обидно...". Ось і позвали вєщего Олега....
Почитала. Єдине досягнення Блохіна - кубок Греції в далекому 1992 з Олімпіакосом, грандом з грандів грецьких клубів. Але тренер стає ТРЕНЕРОМ тільки після постійного і затяжного тренерства. Але успіху Блохіну бажаю.
А чвертьфінал Кубка Кубків? А 2-е місце в чспіонаті Греції? І це при тому, що Олімпіакос практично був був фінансів. А ПАОК? Скромний аутсайдер чемпіонату Греції. При Блохіні 4-5 місця...А Іонакіс? Нікому не відома команда в фіналі кубку Греції. Прокол тільки з ФК Москва стався. Так він там і затримуватись не хотів. Я вже про тренерство збірної мовчу.
http://www.youtube.com/watch?v=kaE0_zEeqUc Ну....здравствуй КОРОЛЬ!!!! И как в старые добрые времена...На футбол! На Блохина!!! http://www.youtube.com/watch?v=0koQVpo4VbE&feature=related Блин! Еще не верится! Да я теперь с Ровно на матчи ездить буду!!!
О!!!!! Блін! Ну не можна в один день стільки приємних новин!!!!! СаШо тренувати воротарів. Поки не навчаться грати а виходах - граючим тренером!
сашо - херовий воротар, "завдяки" йому було програно дуже багато важливих матчів, та і на виходах він грати не вміє. гврше нього був тільки отой руський "мабуть зі спартака", що збірній України допоміг виграти у руьских. ))) о! згадав - філімонов ))
Пізно пити боржомі... Він мій кумир з 1975 року.. Я вже такий старий, що навіть на матчі з Баварією, в 1975 році, особисто був присутній на стадіоні. Тоді ще 14 літнім підлітком. Так що пізно мені змінювати звички...:o
Програє не воротор а команда. А срільки віт раз цю ж команду виручав? Пригадай хоса б взяті пенальті.
Блохин - ужассный тренер, алкаш и абсолютно ничего не добился, и через полгода ривнянын его поносить как сёмина будет... Очередной динамовский провал, ничего более. Он даже сборную нормально отттренировать не может. И насчёт Шовковского со змеем согласен - плохой вратарь, определённо... с головой человек, адекватный - но воротник посредственный.