Football

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем скорпион, 23 січ 2009.

1. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Не угдал ты Самойлович....все таки четырежды неладна и в четыре калитки...:))

Ну, теперь осталось в первую лигу Динамо вылететь и возможно тогда и тренера сменят...:scratch_one-s_head:

2. tanna

tanna Дуже важлива персона

Не угадала блин. :girl_cry::))

3. рівнянин

Блин. Гусев аж заплакал. :sad:Или это скупой мужской пот?:scratch_one-s_head:

4. tanna

tanna Дуже важлива персона

Может и заплакал. Валить ему надо куда-нибудь.

5. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

я Вас розумію... і підтримую!
    це мабуть вже мало допоможе... треба змінювати власника
    Сурків НАХ!!!
    думаю, що він усе ж таки перейде в Металіст... вже є пропозиції
    (єдиний у ДК, до кого я ставлюся з повагою, ну ще Шовковський, решта - :bad:)

6. Turkul

Turkul Well-Known Member

Шовковский не дал руку Срне в рукопожатиях перед встречей.
    За это чучело получило красивейшую плюху от Срны. Судьба злодейка, все-таки она иногда справедлива.
    Кто бы мог подумать.:))

7. Orthodox

БРЕХНЯ!!!:ireful:
    Почитайте тут хоча б у коментах: http://www.ua-football.com/ukrainian/cup/505f4867.html
    Вони раніше потиснули руку один одному!
    Не треба провокацій!!!

8. рівнянин

Да пожал руку СыРуНЕ СаШо. И перед выходом они общались спокойно. А на поле просто передматчевая суматоха. Да икто кому не пожал? СыРуНу СаШо или наоборот?
    СаШо для Динамо и для сборной сделал столько, что пока он вне критики. Тем более, что в отсутствии адекватности как у Алиева его точно не обвинишь.

9. Orthodox

10. рівнянин

Мене цікавить інше. Команда полетіла до Києва без рельсовича. Він відправився до московії. Невже назавжди?:o

11. Orthodox

дивітья мій пост перед Вашим...:)
    сам кулаки тримаю і кажу про цю новину виключно пошепки, щоб "нє спугнуть";):)

12. рівнянин

Невже Господь дослухався до молитв мільйонів вболівальників? [​IMG]

13. spice

spice Дуже важлива персона

Розстрілять, нах! :ireful: Першого Сьоміна, а далі всю команду мільйонерів!

14. Orthodox

З цією частиною поста згоден на 100%!
    Не згоден.
    В першу чергу треба змінити власника.
    А з хлопцями можна працювати (про це свідчить робота Бхохіна). Виняток - Мілевський. От кого-кого, а цю гламурну блєать треба пристрілити у першу чергу. Сам не грає і колектив псує.
    Ще б я вигнав Вукоєвича, Тайво і придбав нормального центрального захисника, бо Бетао - кал.

15. spice

Власник так просто не міняється - не радянські часи. Взагалі склалось враження, що Суркіс програв Ахметову в карти наступний футбольний сезон :ireful:

16. Orthodox

Навпаки! Власника змінити - це як два пальця об асфальт, бо не радянські часи!;):)
    Вже якось йшли розмови минулого року, що Юра "Єнакієвський" має бажання придбати ДК. Імхо якщо він зробить пропозицію, то Суркіси "з радістю" погодяться. Бо живим бути краще...

17. spice

Чи не тут криється розгадка такої гри? Щоб придбати підприємство, його спочатку знецінюють :scratch_one-s_head:
    Але! Якщо у ДК буде донецький власник, вболіватиму за Арсенал або Оболонь. Бо ДК вже не буде клубом мого міста :pardon:

18. Orthodox

Ну тоді це нова сторінка в історії рейдерства! Практично ноу-хау!:))
    Я ще не бачив, щоб ТАК починали знецінювання активів:))
    Це так.:sad:
    а я хоч і вболіваю за Шахтар (доречі, з дитячих років і до придбання ДК Суркісами вболівав за ДК:o ), але чим далі, тим більше розумію, що це скоріше в силу інерції... від них теж вже іноді нудить... команда з запашком
    ...останнім часом більше переймаюся грою Дніпра та Металіста:pardon: Особливо Дніпро радує!

19. Orthodox

ЗМІ: Юрій Сьомін не писав заяви про відставку
    %-)
    Хоча чому дивуватись...
    Було б дивно, якби цей пиятикуватий fucking kацап сам написав заяву і таким чином відмовився від декількох мільйонів $ відступних... За які шиши потім бухати лаптьожнику?

20. Orthodox

а де твій аватар? :)