А к чему сказано? Мне интересно. Пятов, Кучер, Шевчук, Ракицкий, бывший Селезнев,бывший Федецкий, Дэвич, Степаненко, Тимощук екс талисман и воспитанник клуба. У него была микротравма. Я вобще не пойму суть претензий, если вам вобще игроки Шахтера не нужны, а вобще стыдно упрекать, Шева делал вобще че хотел, играю, не играю и ничего, как будто вся футбольная жизнь крутилась возле него, Тимоха себе такого не позволял.
Вот это точно! Я всегда удивлялась. Раньше, когда Шевченко был в пике своей славы, приезжает играть в сборной - фигня полная. При Буряке, при Михайличенко. Я всегда смотрела на него в ожидании голов и не могла понять - где же они?
Яка, яка команда? Ні, ну це просто нечуване хамство. ) Ну нехай називали Шахтар бразильською командою ще куди не шло, але руською!
донбасяни іншої мови не розуміють. звісно, якщо навіть чалдонів з чеченцами до руських записують, то чим бразильці гірші? руська руська.
Семин как-то спросил тренера бразильской сборной: - Как вы тренеруете своих футболистов, что они так здорово играют? - Ну, после разминки ставлю на поле 11 бочек и ребята вокруг них бегают с мячом, обводят и т. д. Через год снова встречаются и бразилец интересуется как помогает его метод. Семин: - А! Херня, бочки выигрывают...!
Поздним вечером 10 сентября в Женеве состоялась ежегодная церемония вручения наград ECA Awards – 2012. European Club Association (в перев. – Ассоциация европейских клубов) объединяет 201 ведущий футбольный клуб из 53 стран Европы. А среди ее участников ежегодно проводится конкурс в четырех номинациях: «Европейский клуб года», «Спортивный прогресс», «Лучший нефутбольный проект» и «Лучший социальный проект». В этом году высшей награды в последней из перечисленных категорий за социальную программу «Сиротству – нет!» был удостоен донецкий «Шахтер». Приз «горнякам» вручили экс-капитан «Челси» Пол Эллиот и президент ECA Карл-Хайнц Румменигге, в свое время защищавший цвета «Баварии» и сборной Германии. http://shakhtar.com/ru/news/23396
до чого тут футбол, ти це перенеси до донбасян та донбасу, там містер гімнаст тобі роскаже, що бабло - це головне )
В этом году высшей награды в последней из перечисленных категорий за социальную программу «Сиротству – нет!» был удостоен донецкий «Шахтер». а чим ще вони допомгли сиротам? подарували декілька квитків на матч чи можливо бразильці усиновили декілька діточок? ))) виділили комусь грошей, ось і "номінація", але до чого тут футбол?
Дивись не лусни із заздрощів. Тільки навіщо Асоціації європейських клубів давати Шахтарю це місце ні за що? Ти ж у Європу хочеш, а там виявляється теж усе продається? Яка неприємна несподіванка! А футбол до того, що Шахтар - це футбольний клуб. Ти не знав? То до чого у цій темі ти? )
а хто казав, продається? я казав, що соціальні програми не мають відношення до футболу, навіть якщо їх фінансує футбольний клуб дивись не лусни від люті. )))
Та ти що? Хоча, дійсно, до таких клубів як Динамо не мають. Але то не наш рівень. А наш рівень - не ваш, тому і зводиться у вас футбол виключно до бездарного махання ногами на полі. Справжня, справжня. Навіть не сумнівайся.
який витончений шанувальник футболу, навіть знає, що м'яч круглий. жодних сумнівів, сподіваюсь ти собі теж парасолю від пр отримала ) п.с. оце нестримане бажання донбасян - мі, мі, мі,мі самі круті, а ви всі козли та ви, ви )))
тоді не бреши, що справжня ) доречі, вітаю твоїх шахтарських бразильців, що вони вчора 1/1 з анлійцами зіграли.) якщоб не вони, то навіть не знаю, щоб і було. ))