а хто це один з донбастких шахтарів? на якої шахті він працює? ) це щось на кшталт: "мы пахали - я и трактор".
Згоден на 100%! Щиро співчуваю, пане Рівнянин! Є і позитив для ДК. Я про другу половину першого тайму. Коли кияни почали грати в наступальний футбол (як то кажуть "не благодаря, а вопреки" вказівкам Сьоміна) з прессингом на половині поля суперника, з швидким перетином середини, то мушу визнати, що Динамо виглядало значно переконливіше бразильської самби. Навіть незважаючи на те, що наступали тупо через центр і були відсутні класичні динамівські крила атаки. Отже висновок: підбір гравців у ДК не гірший ніж у ШД, а може і кращй, потенціал в командних діях є, і переконаний, що чималий. Одна проблема - тренер Та і власник ще та штучка... Я бачу лише одного реаніматора - Блохін... P.S. Шахтар - чемпіон!
Так ось чому у половини гравців Динамо вчора волосся на голові дибом стояло! Це виявляється з переляку! Подумати тільки - ціла команда "покійників" і головне жвавеньких таких....будь-хто об...агдадиться! )
Ще Яковенко є. Хватить йому з дітьми гратися. тим паче, що він працює по методиці Валерія Васильовича.
Нічо-нічо, і по нашій вулиці проїдуть інкасатори... :rolleyes: ЗІ. Цікаво, а хто поїде за два тижні грати з Англією відбірковий на ЧМ? Динамо, трохи ослаблене Рокицьким? То політика якого клубу сприяє розвитку українського футболу?
Ну і добре. Нехай Динамо їде із збірною грати, а Шахтар - із Челсі! Хоча не факт, що у збірній не буде гравців Шахтаря.
Хтілося б щоб їх більше було. І не тільки від гірників. Я найперше за збірну вболіваю...потім за Динамо...Далі Металіст...Карпати...Дніпро...За шахтарем слідкую тільки з погляду гри гравців збірної. Вчора порадував Кучер. Дай Боже щоб його травма була не суттєвою.
Правду кажуть соцопитування - кияни переймаються за всю Україну, а донеччани - лише за Донецьк Ну та нас статус зобовязує - столиця! А гравці Шахтаря у збірній не грають, а відбувають номер І па-пацанськи обраний новий президент ФФУ в першу чергу пообіцяв зняти ліміт на легіонерів у внутрішніх матчах - нащо вирощувати нових Шевченко та Блохіних, якщо можна купити Ілсіньо? Чи може хтось думає, що у Суркісів немає грошей на бразильців?
А Донецьк - це вже не Україна? От коли Шахтар почнуть на стадіоні оголошувати як представника іншого міста або країни - я теж не буду перейматися його грою. ) Неправда. Андрюшка П'ятов однаково викладається на 100%, де б не грав. І інші також. Може і немає. А може жаліють гроші витрачати, що швидше всього. І не тільки на бразильців, а і на тренера якого-небудь. Доведуть вже скоро бідного Сьоміна до інфаркту з його нервами.
Чим? Двома голами зі стандарту? Багато розуму не треба, щоб макитру під м'яча підставити? Чи "асистом" Ярмоленко, коли той забив, напару з дибілом Рацом? Раца вже давно треба продати на органи. Я вже 30 років вболівальник. Так от за весь час, що я вболіваю, такого бездарного гравця, як Рац, не було. Воно таке тупе, що слів нема. Але ж воно сцуко "зьома" Будулая, бодай би їх усіх шляк трафив... З таким захистом (?), як зараз, Шахтарю в ЛЧ буде дуже-дуже важко. Файне питання, доречі. Якщо в нього є гроші, а вони в нього без сумніву є, то чому він не купить тренера. Бо москаль-качкодзьоб Сьомін не тренер, а гімно на патику. Де логіка?
Як Андрюшка П"ятов викладається у збірній, всі мали нагоду пересвідчитись на Євро. На дівочу пам"ять не скаржуся :rolleyes: Пропущені голи у двох останніх матчах збірної повністю на совісті воротаря. І Кучер, і Рокицький НІКОЛИ не грали за збірну з тією віддачею, як грають за клуб. Скандал з Рокицьким пам"ятаєте? Коли він не приймав участі в матчі збірної начеб-то через травму, при цьому в той же час виступив за клуб. Воно і не дивно - в клубі за гроші, а в збірній за престиж країни. Для крота - вибір очевидний :rolleyes: Хоча кому я це говорю?... Може, колись давно Сьомін врятував життя Суркісу? :rolleyes:
Таке враження, що ворожий засланець :rolleyes: Є лише дві команди, програш яким не пробачить Динамо справжній вболівальник - це московський Спартак та донецький Шахтар.
)))))))))))))))))))) Футбольный арбитр в спешке показал игроку презерватив. До конца матча больше никто не рискнул нарушить правила!
Да, да, да...кияны любят себе цену набить. Эгоистичный Донецк сделал для футбола и страны больше чем любвеобильные киевляне. Конечно оно хорошо перейматысся, ничего не делая, но чтобы дивиденты капали лежда на печи. Битый не битого везет. Напомнило. В плане собрной - пусть поставят нормального тренера, а не колхозника Блохина и мы посмотрим каких высот добъется сборная. А то на этот цирк с Милевским и Хачериди уже тошно смотреть. С Ракицким была ситуация следующая. Бывают случаи, когда присутствует микротравма и для восстановления нужно несколько дней. Именно это и было, им просто не стали рисковать. У Кучера в матче с Динамо тоже могла бы быть серьезная травма, если бы его не сняли. Поберегли и не стали усложнять ситауцию, если бы он остался на поле, он бы мог получить разрыв задних связок в области бедра (это надолго), а так дай Бог к ЛЧ восстановится полностью.
Скільки гравців Шахтаря в збірній? Він не виступив за збірну і виступив за клуб. Все інше - на користь бідних. Побачимо, як Кучер гратиме за збірну. І в ЛЧ.
Ага, Тёмочка игрок ещё тот. ) Катя Осадчая подколола по этому поводу Суркиса-младшего неплохо в своей передаче. Оказывается, ещё по ходу Евро 2012 и ещё не зная, какое место займет сборная, Тёмочка уже билеты на какой-то модный курорт купил. То есть готовиться начал заранее, не дожидаясь так сказать...