Хм... усе ж таки на ПСЖ ставите... Звичайно, там зараз йдуть шалені інвестиції, однак, я маю певні сумніви, що з у цьому сезоні набір відмінних виконавців ПСЖ Анчелотті перетворить на "оркестр"...
Без судді Бакса воно і у Динамо не виграє.... І ващє... Я вболіватиму за Динамо при будь-яких обставинах. Завжди. Тому що я - киянка. Я виросла в сім"ї, що вболівала за Динамо. Вийшла заміж за вболівальника Динамо. Це - моє місто і моя команда. ЗІ. А за Шахтар не вболіваю НІКОЛИ. Виключно за їх суперників - будь-яких, навіть москалів Не можу. Серцю ж не накажеш :rolleyes:
Респект! Аплодую стоячи! Поважаю таких уболівальників! Навіть якщо вони із найбільш ворожого мені табору! :rose:
З кротами згідний. Хоча і Юве вже не той але...Челсі однозначно. З Динамо....маю на увазі Київ а не Загреб трохи гірше. Хтілося б останнього місця...Щоб від рейсовича позбавитись нарешті. Але реально буде друге...
А я...на сторості вже не змінюсь...Однозначно за Динамо...Но не за таке. Шпалича на мило!!!!...а так....40 років свідомого вболівання за Динамо вже ввійшло в півсвідомість... Вибачте за каламбур...
Мадридский "Атлетико" стал обладателем Суперкубка Европы, разгромив "Челси" в Монако со счетом 4:1. Три мяча в ворота "аристократов" забил Радамель Фалькао, став первым футболистом, кому удалось оформить хет-трик в данном турнире после его реформы.http://sport.rbc.ru/football/newsline/01/09/2012/359620.shtml Так их оказывается можно побеждать! Та я ж не знала...не, ну тогда Шахтёр первый в группе.:o
А чого це? Аргументів два: 1. Шахтар, так само як і Атлетіко, переможець Кубку УЄФА (Ліги Європи). 2. Атлетіко у тому рейтингу, що Ортодокс викладав, нижче Шахтаря. Тобто, якщо нижча рейтингом команда змогла перемогти Челсі, які підстави не давати такий шанс Шахтарю?
Хто б сумнівавсі. Челсі повезло в цьому році. На їх місці повинна була бути Барса або Реал...Ну в крайньому разі пивовари...А то якесь недорозуміння... Атлетико розставив всі точки над "і".
Ф топку такий рейтинг. Ви зрівняйте рівень чемпіонатів Іспанії і України чи Італії і все стане на свої місця. Чемпіон України це рівень 4-5 місця в чемпіонаті Іспанії.
))) Оце дійсно чоловіча відповідь! Без усяких дівчачих рейтингів. Тим краще. Не буде ж їм постійно везти.
а ви хотіли, щоб я вам розповів, чому так не буде? в футболі так не буває! залишився рік, і ми з вами поговоримо про результати наших прогнозів.
Не можу дивитись на цей сором. Радує те, що гарну гру показують гравці збірної. Молодці і Ярмоленко і Кучер. рейсович всю гру розвалив. Захисту взагалі нема. про напад мовчу. Кроти переграли киян.
Да, Адриано поставил жирную точку в этом противостоянии и показал кто в доме хозяин. Кучер, конечно, герой - неожиданно. Если бы не травма, думаю вышел бы под конец или Дэвич или Эдуардо и счет был еще больше.