Football

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем скорпион, 23 січ 2009.

1. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

:scratch_one-s_head:
    Хм... усе ж таки на ПСЖ ставите... Звичайно, там зараз йдуть шалені інвестиції, однак, я маю певні сумніви, що з у цьому сезоні набір відмінних виконавців ПСЖ Анчелотті перетворить на "оркестр"...:)

2. spice

spice Дуже важлива персона

Без судді Бакса воно і у Динамо не виграє....
    І ващє... Я вболіватиму за Динамо при будь-яких обставинах. Завжди. Тому що я - киянка. Я виросла в сім"ї, що вболівала за Динамо. Вийшла заміж за вболівальника Динамо. Це - моє місто і моя команда.
    ЗІ. А за Шахтар не вболіваю НІКОЛИ. Виключно за їх суперників - будь-яких, навіть москалів ;) Не можу. Серцю ж не накажеш :rolleyes:

3. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

Респект! Аплодую стоячи! Поважаю таких уболівальників! Навіть якщо вони із найбільш ворожого мені табору! :rose::)

4. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

З кротами згідний. Хоча і Юве вже не той але...Челсі однозначно.

З Динамо....маю на увазі Київ а не Загреб трохи гірше. Хтілося б останнього місця...Щоб від рейсовича позбавитись нарешті. Але реально буде друге...:pardon:

5. рівнянин

А я...на сторості вже не змінюсь...Однозначно за Динамо...Но не за таке. Шпалича на мило!!!!...а так....40 років свідомого вболівання за Динамо вже ввійшло в півсвідомість...:scratch_one-s_head: Вибачте за каламбур...:pardon:

6. tanna

tanna Дуже важлива персона

Мадридский "Атлетико" стал обладателем Суперкубка Европы, разгромив "Челси" в Монако со счетом 4:1. Три мяча в ворота "аристократов" забил Радамель Фалькао, став первым футболистом, кому удалось оформить хет-трик в данном турнире после его реформы.http://sport.rbc.ru/football/newsline/01/09/2012/359620.shtml о_О Так их оказывается можно побеждать! Та я ж не знала...не, ну тогда Шахтёр первый в группе.:o

7. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

але не шахтару...

8. tanna

А чого це? Аргументів два:
    1. Шахтар, так само як і Атлетіко, переможець Кубку УЄФА (Ліги Європи).
    2. Атлетіко у тому рейтингу, що Ортодокс викладав, нижче Шахтаря. Тобто, якщо нижча рейтингом команда змогла перемогти Челсі, які підстави не давати такий шанс Шахтарю?

9. White Snake

того це
    а оті циферки рейтингу, це для дівчат :))

10. рівнянин

Хто б сумнівавсі.:) Челсі повезло в цьому році. На їх місці повинна була бути Барса або Реал...Ну в крайньому разі пивовари...А то якесь недорозуміння...:pardon: Атлетико розставив всі точки над "і".

11. рівнянин

Ф топку такий рейтинг. Ви зрівняйте рівень чемпіонатів Іспанії і України чи Італії і все стане на свої місця. Чемпіон України це рівень 4-5 місця в чемпіонаті Іспанії.

12. tanna

:)):)):)) Оце дійсно чоловіча відповідь! Без усяких дівчачих рейтингів.

Тим краще. Не буде ж їм постійно везти. ;)

13. White Snake

а ви хотіли, щоб я вам розповів, чому так не буде?
    в футболі так не буває!
    залишився рік, і ми з вами поговоримо про результати наших прогнозів.

14. White Snake

15. рівнянин

Цілком з тобою згідний...:o

16. tanna

:)):)):)) :good:

17. White Snake

це я про україньский футбол взагалі і про шахтар в тому чіслі.
    як про померлого, або добре адо ніяк

18. White Snake

знову "спасибо жителям добасса"? :))

19. рівнянин

Не можу дивитись на цей сором. Радує те, що гарну гру показують гравці збірної. Молодці і Ярмоленко і Кучер. рейсович всю гру розвалив. Захисту взагалі нема. про напад мовчу. Кроти переграли киян.:sad:

20. Turkul

Turkul Well-Known Member

Да, Адриано поставил жирную точку в этом противостоянии и показал кто в доме хозяин. Кучер, конечно, герой - неожиданно. Если бы не травма, думаю вышел бы под конец или Дэвич или Эдуардо и счет был еще больше.

а де твій аватар? :)