Ні, цього... забула прізвище, мені дуже подобається тренер збірної Німеччини. Я під час Євро матчі за участю Німеччини тільки заради нього і дивилась. :rolleyes:
ФУТБОЛЬНІ ТИТУЛИ. Іспанський півзахисник Андреас Іньєста визнаний кращим футболістом Європи за версією УЄФА за результатами сезону 2011/12. Переможця визначило журі з 53 журналістів, які представляють всі національні асоціації УЄФА. У голосуванні, яке відбулося в четвер у Монако, Іньєста обійшов таких іменитих гравців як Ліонель Мессі і Кріштіану Роналду.
імхо він того вартий! великий футболіст! грає в першу чергу головою (думає) а потім уже ногами. якби не Іньєста та Хаві, де б був той Мессі? достатньо порівняти гру Мессі у Барсі та збірній Аргентини - дві різні людини!
Ух ты! Шахтёр на 12 месте. А Ювентус на 36. А вот эти чуваки из Дании вообще на 137! Короче, второе место в группе после Челси наше!
Ну що, панове, пограємо в "прєдсказамус настрадал"? Моя версія: 1. Порту 2. ПСЖ 3. Динамо (Загреб) 4. Динамо (Київ) 1. Шахтар 2. Челсі 3. Ювентус 4. Нордшелланд 1. Наполі. 2. Дніпро 3. ПСВ 4. АИК 1. Металіст 2. Байєр 3. Русенборг 4. Рапід
спочатку був луческу. мені байдуже, але вже декілька років все на що спроможний шахтар - це виграти у динамо та і те не завжди. "лужа понтов, одни уши торчат" (с)
шкода, що ніхто більше не хоче розважитись прогнозуванням... у грудні було б цікаво порівняти, хто був ближче до істини! ну а потім можна консультуватись з "пророком" перед тим як робити ставку у букмекерській конторі...)