Если Криштиану Роналду сломает ногу об задницу Дженифер Лопез, то сумма общей страховки превысит бюджет Украины!
Тут якесь двояке почуття після матчу: С одного боку для України звичайно є позитивним факт виходу ДК до наступного кола змагань (я про рейтинги)... А з іншого боку, в сухому залишку, крім сорому за таку бездарну, боягузливу гру і страху перед майбутньою неминучою ганьбою у Лізі, нічого не лишається. Імхо було б краще програти киянам і ЗИІНИТИ псевдотренера врешті решт. Бо з Сьоміним Динамо не Динамо...
я Вас розумію... доречі, саме зараз відбувається мачт-відповідь Реал-Барса... (ТК "Футбол)... поки перерва
Да...В порівнянні з грою Динамо це рівень Монако після Бердянська... Блін. Цей шпалич вже задовбав всіх в рейсу!!!:ireful: А в неділю з кротами прийдеться бігати...Що собі ці суркісята думають? Так опустити команду. Просто серце кровью обливається. Вчора матч додивився на корвалолі. А після другого голу вже мотузку милом почав змащувати...для шпалича....
Можете рахувати мене не патріотом українського футболу, але хочеться щоб хтось з українців попав в "групу смерті"...обов'язково з Барсою...Все рівно вилетять. Як не в груповому то в наступному раунді. То хоч на собі відчують що таке футбол. А то влаштовують "оборону москви" у себе дома...блін...боягузи..маю на увазі шпалича... Хлопці вчора не в своїй мисці були. Козир динамо - швидкість і наступ. А тут "редут Багратіона". 5 гравців в обороні!!! І головне, що захисників всього два. Інші виконували не притаманні їм функції. Про Ідейє я взагалі мовчу. Партизан. З 5 моментів (3 з них 100-відсотково гольові) забити 1 гол...блін...з такими показниками браку його б не на один завод простим робітником не прийняли б... І знову та ж сама помилка: майже одні легіонери грають. Українці по мінімуму. Ось Вам і динамо без Шевченко, Мілевського...
Повністю згоден. За винятком сумування по Мілевському. Імхо цього гламурного пияка фтопку... Воно само не грає, та ще й інших розбещує. Подивіться на гру Алієва у Дніпрі. Хлопець наче вдруге народився! І що для цього було треба? Та лише 2 обставини: 1. Нормальний європейський тренер, а не сцикливий москаль-качкодзьоб. 2. Нормальна атмосфера у команді, гарантована відсутністю таких гнид, як Мілевський і "иже с ними"... Доречі, Ракицький у інтерв'ю висловив бажання зустрітись з Реалом або МЮ. Приємний дзвіночок імхо. Симптом зростання самоповаги. Це радує...
Згідний. Тренуватись на Ворсклі і Волині то смерті подібне...Хоча в них і тут не все виходить. Дворовий футбол... Тепер про Мілевського. Піжон. Але потрібний піжон. Поки що без нього не виходить. Він вміє тримати м'яч. А в таких матчах це ой як потрібно. Іншо справа, що в нього нема стабільності гри.
100% Переконаний, що його треба позбутися. Це не спортсмен-професіонал, це гламурна хвойда, схильна до пиятики. На Вашу думку, скільки секунд Хмілевський протимався б у команді в часи Лобановського?