я не поділяю Ваш песимізм... я на сто відсотків переконаний, що буде дуже цікавий матч! просто буде інший стиль! не забувайте, що футбольне протистояння між англійцями та німцями має довгу і цікаву історію, не менш цікаву аніж протистояння між Барсою та Реалом... Буде весело!
Короче. Кроти чемпіони. Динамо просто номер на полі відбуває. Не гра а прогулянка...Як ще не програють?...Блін...
На мою думку, у нинішньому сезоні ні Шахтар, ні Динамо не заслуговують на чемпіонство. За Шахтар судді мазу тягнули, а Динамо з такою дисципліною і такою якістю гри мають грати у першій лізі - отже ганьба і першим і другим! Приємне враження залишилося тільки від гри Металіста (я маю на увазі за весь сезон), молодці і гравці, і Мирон, і президент клубу - вклали душу на радість вболівальникам. Потроху Дніпро оклигався - дасть Бог, то у наступному сезоні хлопці зуби ще покажуть. Ще чомусь дуже хочеться, щоб Карпати залишились у вищій лізі...
хрен там, еще будут как минимум год вещать, как они стали в ...надцатый раз чемпионами, при том, что как они обосраны в лиге, скромно умолчат.
Вірно. Тому, що Маркевичу не тільки за клуб а й "за державу обидно"...Є такий висвів "достойный проигрыш". Так ось, Металіст достойно програвав. Не хватає майстерності, виконавців...але жаги перемоги їм не займати. Молодці! Їхня бронза золота варта!