І що такі здорові люди роблять на "неадекватному, немислячому, хворому" (Львівському) форумі? Мо, проблему деінде шукати треба?
Поки що, на щастя, перерви нема. Вердер зіграв в нічию з Шальке. На виїзді. Баварія знову розгромила суперників. Чому вони в Львові цього не зробили з ахметовськими смердюхами? Не хотіли? А шкода.
Ну що Педро, побачили? Невже в вас були ще якісь ілюзії чи надії?)) До-речі, може ви хоч один раз перекличку Слава Україні - Героям Слава побачили?!
Гляньте Педро на цих красавчіків.) Ось чому весь цивілізований світ часто плутає кацапа з українцем, а в світлі останніх подій в шоці від дій України - з одної сторони волає, що кацап її насилує і просить зброю, з другої сторони вилизує кацапу сраку і підносить патрони. Повна моральна імпотентність, розбирайтеся там цигани між собою якось.
Миху, в тій всій історії я не можу дати відповіді на два питання. Перше, яке відношення має Шахтар, команда бандита Ахметова до України? Завтра він може оголосити цю команду командою міста Абіджана що в Березі Слонової Кістки. І нічого не станеться, адже 80% команди - це чорношкірі бразилійці. Решта гравців - відверті українофоби. І друге питання, яким боком приточені особисто ви до тої смердячої команди? Для довідки: відстань від Львова до Мюнхена приблизно така ж як і до Донецька. На даний момент ні те ні друге місто не є на території України. Мюнхен є дружнім містом, Донецьк вбиває українців...
хм..цікаві ви такі. Був на футболі - все, запроданець, падлюка і т.п. Ну от я була. І що? Мені теж будете розказувати, яка я погана, бо можу бути причетна до тої смердючої команди(с)? Вас почитати, то можна подумати, що на стадіоні хтось сильно за шахтар вболівав)) Ну хіба що пару чоловік з фанатського сектору
Що скажете, Педро? Пройшло все по плану, даунбас не просто порвали - а принизили. Якщо того наші львівшькі бабмуки не годні - то най вже роблять німаки.
О, Самойлович, то був для мене незабутній вечір. Ахметовці загриміли так, що тренер втік і руки Ґардіолі не подав. А інший результат! ПСЖ в десятьох(!) дали під зад рабам Абрамовича. Дрібниці, а приємно!..
Сегодня во Львове матч Шахтер - Динамо. Последний матч лучших команд Украины. Лучших команд уже не будет
Ты явно давно не был во Львове, на матчи с Карпатами пустой стадион, сегодня стадион почти полный. Пусть болеют против Шахтера, но таких матчей уже не будет
Не розумію, про яке об'єднання крайїни можна казати після таких висловів. Шахтар - український клуб в першу чергу.
Невірне питання. У кожного вболівальника - свій улюблений клуб. До прикладу, у мене - Динамо Київ. І в матчі Динамо - Карпати - я вболіваю за Динамо, а не за місцеві Карпати.
Чоловіче добрий, всі ми не з одного інкубатора повилазили і не з одного конвеєра зійшли. Тому, зовсім не дивно, що одні люди ненавидять те, що інші дуже-дуже люблять. Маю надію, що не будете зі мною сперечатися, що одні люди люблять варену цибулю, а інші терпіти її не можуть, причому, не важливо, чи українська та цибуля, чи ні (такий прикладів уйму навести можна). То чому, шановний ви наш, вас аж так дивує, що одні люде щось люблять, а інші те ж саме ненавидять?