Football

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем скорпион, 23 січ 2009.

1. SergiiG

SergiiG Member

Баскет

а баскетбол есть во Львове или только футбол??
    :uanew:

2. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Якщо поспівати гарних пісень, то є! :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Jethro

Jethro Active Member

Нажаль з матчу запам'яталась лише ця пісенька і беззуба гра наших низом в атаку.А МсЕдонія ще показала що і з захистом у нас біда... [​IMG]

• Подобається Подобається x 2
  4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

"Сегодня, 18 октября, главный тренер ФК "Шахтер" Мирча Луческу вместе со своим ассистентом Антонио Заго, а также игроками команды Александром Гладким, Иваном Ордецом и Вячеславом Шевчуком посетили львовскую общеобразовательную школу, где создана одна из самых известных в городе футбольных секций для детей из малообеспеченных семей под названием "Виктория". Игроки провели мастер-класс для детей и подарили шарфы и 20 мячей. По окончанию мероприятия своим комментарием поделился педагог-организатор команды "Виктория" Виктор Крыжановский.

- Футболисты "Шахтера" уже приезжали в ФК "Покрова" с которыми мы сотрудничаем. Со временем наши дети переходят туда. В этом году у нашей команды 10-летний юбилей.

- Вы говорили, что с появлением "Шахтера" заактивничали "Карпаты"…
    - Да! На игру с "Металлистом" они наконец-то выделили нам билеты. Такого раньше не было. Я всегда спрашивал: "В чем проблема при наличии хорошего стадиона пустить сектор детей? Тем более, когда этот стадион пустой". Но это воспринималось с такой ухмылкой. И вот только сейчас нам предоставили билеты.

- Изменилась ли футбольная среда Львова с появлением "Шахтера"?
    - Во-первых, намного больше детей стало заниматься футболом во Львове. Более того, этим стали интересоваться родители. Я понимаю, что сложная ситуация в стране. Но в любом случае: я могу только благодарить "Шахтер" за развитие детского футбола во Львове, потому что клуб действительно идет к людям! Когда смотришь по телевизору: вот, они пошли в Донецке в детский дом – одно дело. А когда приходят к тебе, когда ребенок общается с живым сборником Украины – это отлично.

- Как готовили детей к мероприятию?
    - Хотел сделать им сюрприз. Они не знали до сегодня, что приедут футболисты "Шахтера". За час до мероприятия я их собрал и сказал это. Они были шокированы, стояли с открытыми ртами.
    http://terrikon.com/posts/202530

5. IgorLvivM

Як би комусь не сподобалось, бо це навіть не на основі цієї інформації, а загалом, Шахтаря та Львова, але Ахмєтов у Львові (та й в Донецьку само собою також) поводить себе більш людяно, ніж той самий Димінський. :sad:

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ця новина для Самойловича. Знаю, що він був палким болільником команди Вердер з Бремена. Не знаю чи він далі підтримує цю команду бо команда цілковито зїхала на пси. Але ось новина:

Новим головним тренером бременського «Вердера» став українець Віктор Скрипник, повідомляє прес-служба німецького клубу.
    http://zaxid.net/news/showNews.do?u...iv_odin_iz_klubiv_bundesligi&objectId=1327556

7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та я в курсі ще нині з обіду, але дякую педро.)
    Невеличка поправочка - палким прихильником і запеклим фанатом я не був, але симпатиком. І далі залишаюсь. Вердер і тут собі вірним став - на пси зійшов більш ніж круто, з постійного учасника ліги чемпіонів за пару років перетворився на жалюгідну команду.
    Файна новина, подивимось на Скрипника. Але надії мало, Бремен в повній дупці.)

8. Pedro

Самойлович, Вердер виграв. На виїзді! Проти міцного середнячка! Випадок чи початок виздоровлення?

9. Samojlovu4

Важко сказати.... Надіюсь, трохи оздоровилися хоча б, і може не вилетять в другу лігу.
    Взагалі, Віктора "Скріппо" досить хвалять поки, і по методах роботи і по поведінці, та й взагалі він - зріднився з Вердером за ті роки, повністю вписується в його філософію і стиль.
    Веде себе як чоловік, пристойно, німецька в нього доволі непогана, з акцентом звичайно немалим, але хоч не так яскраво вираженим кацапським, який аж вуха ріже.
    Ну, подивимося короче, шо далі буде.

10. Jethro

Jethro Active Member

Вася красава,шкода що Металіст програв

11. Тим22

Хана украинскому футболу, лет на пять

12. Samojlovu4

Ну що, Вердер - Штутгарт 2 : 0
    Третя гра пыд Скрипником - третя перемога. Бремен покинув зону вильоту.
    Його вже починають потрохи на руках носити, як то швидко в футбольних фанів. Лиш би не наврочили.
    Цікаво так, а хто ж то на останньому місці до-речі? Дортмунд! Вони напевно рекорд хочуть зробити - перша команда в історії, що виграла Лігу Чемпіонів, і заодно вилетіла в себе в країні в другу лігу.))

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

чого це?

14. Pedro

Я вчора дивився цю гру. Грали непогано. Хоч не на 100% розумію німецьку, але дифірамбів тренеру забагато. Подивимось.
    Дортмунд дивує. Адже, здається, за винятком Левандовського, команди ніхто не залишив. І тренер той же, за якого билися англійські команди. Незрозуміло...

15. Samojlovu4

Та нi, там клятий Мюнхен вже роками тупо скуповуе i переманюе гравцiв. В них там цiкава ситуацiя, грають шикарно, в Лiзi Чемпiонiв всiх рвуть, в Бундеслiзi тоже - лише не забивають.))

16. IgorLvivM

Постягував батькові старих футболів з торрентів. Трохи дивлюся з ним. Зокрема, почав з 1982р. ЧС в Іспанії. Бразилія - ссср. Основний, але ніби закадровий коментар англійською і відносно сучасний коментар якогось москаля. Жах!

Нагадаю чи повідомлю передісторію для збірної ссср. Був такий тренер у мацковського спартака - бєсков. Ну і ясно, що впихнули його на збірну. Коли у відбіркових матчах до турніру стало зрозуміло, що збірна туди фактично не потрапляє, замінили тренера на Лобановського. Той просто взяв Динамо Київ, Динамо Тбілісі і буквально кількох гравців з інших команд. Збірна в Іспанію потрапила.

Що стало прикрістю при сьогоднішньому перегляді. Перш за все, що англійський коментатор у 1982р. таки цілий час говорить "росія", хоч там тільки гаврилов і дасаєв з раші. Решта - Київ і Тбілісі.
    Ну а коментатор-москаль... я аж сміятись потім почав... винні у всіх промахах - грузини та українці. Дає гаврілов передачу х.з. куди, де нікого нема - чудова передача! Тільки ніхто з киян / грузинів туди не побіг. Відскакує м'яч від гаврілова, як від дошки - Безсонов погану передачу дав. :)
    Чесне слово, коли Баль гола бразильцям забив, я думав, скаже, що то завдяки тому, що гаврілов десь в межах стадіону був в той час... :pardon:

ЗІ. Один з змістовних перлів москаля-коментатора:
    - Дасаєв весь матч вводит мяч в игру то рукой, то ногой.
    І що тут ще скажеш... :)

17. Тим22

Бред, я прекрасно помню отбор 1982 и сам ЧМ82. Кстати во время ЧМ82 я отдыхал в Закарпатье и смотрел все матчи ЧМ по чешскому ТВ в окружении тренеров украинских команд. Отбор СССР прошла на ура, вышла на 1-е место с отрывом в 4 очка. Бесков создал супер команду.. А потом начались проблемы, чиновники зачем то присоединили к Бескову Лобановского и Ахалкаци. Первый матч с Бразилией я смотрел вцепившись в моего папу, одна из лучших игр сборной СССР, виден был стиль Бескова, атакуищий и безкромиссный. А потом увидели прагматичный стиль Лобановского, особенно в матче с Польшей

18. IgorLvivM

Ага... :) бєскова і спартака!:haha:
    Зустрічайте зіркову збірну "росії"...
    Динамо Київ - 5 гравців: Демьяненко, Балтача, Бессонов, Баль, Блохин.
    Динамо Тбілісі - 4 гравці: Сулаквелидзе, Чивадзе (к), Дараселия, Шенгелия.
    спартак мацква - 1,5гравці: Дасаев, Гаврилов (Суслопаров, 74). :bandera:

19. Gron

Gron тафгай

Да тут справа не в москалях, чи українцях, просто гра збірної нічого крім гидоти не визивала.
    І так всі роки, за вилученням 86 з Мадярами, і 88 всі матчі.
    А той хто називає гру з Бразиламі одною з найкращих, той повний баран у футболі і живе штампами газети "Савєтській спорт"
    Доречі найгіршим гравцем того ЧС вважаю Блохіна, бо Гаврилова крім спартаківців і граком не вважали, так, непорозуміння від Бєскова.

20. Тим22

Это была сборная СССР, а не России. А еще Андреев (СКА Ростов), Родионов (Спартак), Оганесян (Арарат)

а де твій аватар? :)