Так їх!!! Бий москалів!.. Еее... комуняк! Ой,.. французів!.. Ну, одним словом, зараз придумаємо кого...
сегодня сутки, второй тайм весь остался без внимания, одновременно загорелся склад на будущем ликероводочном )) склад не продукции - нажаль) и Киев решил сигналами по серктлинии позадрач...ть ))) так шо ну никак не скучно )
От і чудовий приклад, Мих і компанія, а чому йому плюс не ставите?! Ще й на хворумівку пиво цивдлити разом підете. А я ж, бувши у Львові, цій г...і пішов би в очі подивитися за такі слова, і насолодитися моментом як той алкаш по ногах від страху цюняє. Тепер зрозуміло ігорко про що я?!
а це вже не по темі, і підло.... Ваше прізвище часом не Стороженко, і Ви не були віце-президентом ФФУ? ---------- Додано в 00:48 ---------- Попередній допис був написаний в 00:47 ---------- хоча, чого це я Ви з великої літери написала?
Сварюся з Василем періодично, регулярно, системно! Мав би рогачку - пальнув би в бік Стрия! Але так, щоб настрашити тільки! Має людина свою думку. Що робити? Згрубша: а) донести до людей; б) піти на дільницю і проголосувати за своїх. А так - дискусія та й годі. Футбол - то патріотизм. Як і Кличко, Руслана тощо. Навіть "українка" Сердючка - і то я за неї! ... Єдине, не можу себе заставити чомусь, за Шахтар вболівати щиро. ---------- Додано в 00:58 ---------- Попередній допис був написаний в 00:57 ---------- Ой, тупанув я. Ви про Миха писали... Зараз перечитаю...
А як я одного разу написала "негр", то ця людина звинувачувала мене в нетолерантності Агі, шо сі робе....
Згадав про обломи... Типу, як сьогодні. Пробачте мене, шановні ультранаціоналісти, що совок згадую. І не втішайтесь комуняки, що ніби в совку так добре було! Але, за моєї пам'яті, найгірший облом був у Мексиці у 86-у. Може хто пригадує. http://www.dofootball.com.ua/index.php?article_id=98 Коли Бєсков чи яка зараза, розвалив збірну. І перед ЧС призначили Лобоновського. той взяв київське Динамо і поїхав на ЧС. По рівню гри - мали брати медалі!!!
А ось після матчу ЧС-82 ФРН -Франція я надовго зненавидів німців і довго вболівав за французів. торрент. http://www.footballguru.org/history/nid/9/ Не хочу брехати, але здається я тоді також плакав...
А неплохо начинались отборочные, ничья с Англией. А потом чехарда с тренерами, зачем надо было одесским жуликам Блохина со сборной срывать, в результате ничья с молдаванами и проигрыш дома черногорцам. Правда Яхве Суркисов за это наказал, Динамо тоже развалилась. Спасибо Фоменко, он почти сделал невозможное
Ну чому ж? Звичайно французька. Хлопці народились в Франції, розмовляють французькою. Краще почитати допис з УП про "збірну України": bs_kiev _ 20.11.2013 08:30 Мову рідну потрібно вчити. В збірній України українською мовою розмовляють одиниці. Хто буде поважати імпотентів? А краще всією командою перебратися в московський улус. І повісити в рамку московських героїв - іванушку-дурачка та ємелю. Цікаво, якби французи поголовно почали давати інтерв'ю мовою народів крайньої півночі чи північної африки? Чи зрозуміли б їх громадяни Франції? Чи вболівали б за них? Україні - українських футболістів. Тоді буде результат. Приклад треба брати з турків. Футболітси вони ніякі, але нація для них понад усе, як і для французів, англійців, іспанців ... всіх, хто поїде на чемпіонат світу до Бразилії. Слава Україні!