Х.з., я тут людина нова і що воно робиться з тими вашими переписками, знаю та розумію мало. Звісно, якщо проаналізувати початок турніру, його розвиток та закінчення для нас - добре, що закінчилось все саме так. Що здули французам. Воно чомусь у нас часто так. Чорногорія, Молдова... Виходити ЛЕГКО можна було з першого місця, з відривом у 5-6 очок. Таки Дешам перегав Фоменка. ... Але чого стібатися з власної (???) збірної, ще й в той час, коли у неї з'являються шанси зробити сенсацію? Самойловичу, я ж Вас не знаю, ми ніби не сварились десь по темах і т.п. Поясніть, будь ласка, звідки стільки жовчі до України? Дякую.
Народ, не сумуйте, якби ми виграли у Франції, то Франція була б проти вступу України в ЄС, а так... є шанс.
Думав, таки Жіру забє на останніх хвилинах. Але воротар добре зіграв. Трохи ностальгії. В березні на тому ж Стад де Франс дивився Францію проти Грузії. Результат був трохи скромніший, 3:1. Але для вас, Самойлович, ще одна добра новина - на Уемблі Німечина переграла збірну Англії 1:0.
Ну як? Виїхав Самойлович закордон, став паном, а ми тут лохи... залмшилися... чому лохи? бо не виїхали, як Саиойлович.
Педро, при всій повазі, але не підгодовуйте їх... Насправді я вболівав за нашу збірну звичайно, в компанії справжніх українців в америці от сидимо.... але хіба ж їм докажеш щось, сліпцям?! Най думають що я злорадствую, я ж насправді з їх совковості і бадильності кепкую.
В сенсі ото "з хлопа пан"??? На зразок: Всі ви там тупі і не знаєте, як жити? ... Я краще на відповідь Самойловича зачекаю. Загалом, звиняйте товариство! Вітаю всіх нас, бодай з тим, що зробили трохи сенсацію в києві, і нагадал Європі, що збірна України існує!!! До нових перемог, які ще будуть попереду!!!
сумно це все звичайно, але Франція з самого початку була фаворитом. В принципі, можна подякувати нашій збірній: гра в першому матчі була?-була, інтрига перед сьогоднішньою грою була?-була, і надія була... може річ в психології - у пятницю їм нічого було втрачати, от і грали ніби в своє задоволення, а сьогодні ну прямо видно було, як коліна тремтять, дуже вже відповідальність тиснула на них
Ви зрозумійте, це не збірна Самойловича. Бо справжній українець "носить вишиванку, їсть сало і живе в Канаді" (с).
Та ні, Миху, ви не лохи. А ось те що ця збірна не є українською, я з Самойловичем згідний. Вірю, колись буде українська держава і українська збірна. Я, до речі, вже 30 років, з часів Платіні, вболіваю за французів. Обіцяю, як тільки появиться українська збірна (а не креольська збірна), відразу перебудуюсь...
Якось так. Ніби - боялись. Теоретично, французи нічого такого не показали. Хіба, Рібері чудив. Просто наші дали їм грати на початку. Погано руйнували атаки, тримали м'яч. Якби збили отой пил, втримались - гра була б іншою. Х.з., може відсутність Федецького. Хоч по Києву, він АЖ ДУЖЕ ніби не виділявся і оборону не тримав сам один...
- Завтра починаються відбіркові ігри чемпіонату. Ти за кого вболіватимеш? - За Україну, звісно. - А потім?