згадала один жарт: тривалість 5-ти хвилин залежить від того, по яку сторону дверей туалету ти знаходишся. Тепер я розумію від чого залежить тривалість 45-ти хвилин - наче вічність
У другому таймі гра буде інша. Фоменко знає, що робить. ... Правда, на 2:0 після першого, він, мабуть, не розраховував. ---------- Додано в 22:55 ---------- Попередній допис був написаний в 22:54 ---------- Нам забивати треба! Чим більше часу - тим краще.
ще дивують деякі речі: навіщо Ярмоленко йде в обіграш з французами на СВОЇЙ половині поля, вже три таких сутички програв, причому з серйозними потім наслідками? де Мандзюк? чому Ракицький бігає в атаку, коли нема кому відпрацьовувати в захисті? чому з настільки пригніченим настроєм грає наша збірна з самого початку матчу - знову цей шалений мандраж.... ---------- Додано в 23:00 ---------- Попередній допис був написаний в 22:58 ---------- 23. Худжамов, 2. Дедечко, 4. Тимощук, 5. Хомченовський, 6. Степаненко, 9. Гусєв, 17. Федорчук з них сподівання хіба на Гусєва
Знайшов. Що ж тут думати??? Запасні: 23. Худжамов, 2. Дедечко, 4. Тимощук, 5. Хомченовський, 6. Степаненко, 9. Гусєв, 17. Федорчук Ті двоє - могли б порвати!!! Залежить, який настрій.
минулу гру чоловік дивився в офісі. Цей раз - поийшов додому раніще, щоб дивитись з дому, в комфорті. Я йому кажу - їдь на роботу, ще є надія ....
З Тимощуком все так зле тепер? ---------- Додано в 23:01 ---------- Попередній допис був написаний в 23:01 ---------- Женіть з хати!!!
А я радий, що не 4:0.... Ментальність рулить, нашим недосінєжьолтим таку агресивність в боротьбі за державу ніколи не осягнути. Бамбука би...))
думаю що стільці в роздягалці не літають... може, але мат напевно стоїть багатоповерховий... Фоменко був реально злий
Дивна заміна. чому Безуса??? Ніби давав собі раду... ---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:23 ---------- Ну і тепер - всі в напад!!!!!
Так жабоїдам! Ейфорія олімпійського продовжується, сінєжолті впірьод. Давайте так - перший гол присвячуємо бамбуку, другий миху, а третій мартіні. Найрозумнішим шапкозакидальщикам. На черзі ігорко львівський, він також на гол заробив