Відповідь: Фонтан перед оперним коли я говорив, що у Франківську кращий фонтан, то мав на увазі, що ми тут у Львові (а точніше наші чиновники з Ратуші) мали б прагнути до кращих взірців, які є в україні та закордоном, а не вигадувати свій ровер і суто по-львівськи гоноруватися тим що "оце ми таке гарне зробилисмо". звісно, і такий фонтан як у нас є це прикраса для міста, але, думаю ніхто не буде заперечувати, що зробити його можна було б краще. загалом, що більше буде у місті водограїв, то краще. і відпочити є де і повітря легше.
Відповідь: Фонтан перед оперним Одне точно: значна частина львів'ян тепер точно знає, яким фонтан перед Оперним вони НЕ хотіли би бачити :p
Відповідь: Фонтан перед оперним ну щодо чистого повітря,то чесно кажучи не помітив... кілька разів ввечері проходив - сморід стоїть, особливо ввечері, жахливий... Як у типовій львівській підворітні.... хоча сам фонтан мені звичайно більше подобається, ніж колишня клумба
Відповідь: Фонтан перед оперним саме біля фонтану, з підвітряної сторони... таке враження, що туди дружно "долили" добрі люди... ну, можливо співпадіння таке собі було, що тричі проходив - і тричі запах йшов... востаннє то було вже півтора тижні тому, ввечері...
Відповідь: Фонтан перед оперним Чому відразу "долили"? Скоріше всього, що вода, яка використовується у замкненому циклі стала непридатною. За цим слідкує відповідна служба. Доля втраченої води, яка додатково додається з водогону ситуацію не змінить, якщо зливати - то все, відповідно провірши саночистку фонтану вцілому. Ми це відчуваємо та знаємо, як і ті, кому доручили експлуатацію фонтану, але що з того...