Відповідь: Фонтан перед оперним Какие-то ТАМ у вас СВИСТЯЩИЕ львы.... Не? Кстати, о львах. Перед входом в Ратушу, рядом со знакомыми всем ЛЬВАМИ появились две маленькие каменные фигурки неизвестного мне животного. ХТО ЭТО? Может знает кто?
Відповідь: Фонтан перед оперним Нє) Завтра свято міста, то будуть водичкою плюватись.Фонтани вже як вічні вогні, включають тільки по святах....
Відповідь: Фонтан перед оперним я щойно звідти -- класно!!!! фонтан дуже гарний, хоч і маленький.....
Відповідь: Фонтан перед оперним я вам чесно скажу може то вони спеціально того добивалися такого ефекту, але фонтану місяць, а на вигляд такий якби він відпрацював вже десять років.
Відповідь: Фонтан перед оперним Хм... убогий фонтанчик.. виїжджає за рахунок струйок і світла вночі... сам фонтан бездарний... навіть в радянські часи робили при всій стандартності конструкцій витвори мистецтва! а це витвір водоканалу... не більше...
Відповідь: Фонтан перед оперним А по вашему из него что, негры должны голые выпрыгивать? А я думал всегда, что за счет воды они и "виїжджають" иль не так?
Відповідь: Фонтан перед оперним ти відрізняєш кусок бетону з трубками від фонтану? Біля парку Культури - фонтан гарний... Навпроти готелю Львів - оце краса! а то убожество... навіть тупо форма клумби не змінилась.. Робили пів року ніби шось добре робили... а про свої еротичні фантазії можна було й промовчати...
Відповідь: Фонтан перед оперним Мы уже с вами на "ты", извольте, я с вами и за столом одним не сидел, к чему такие фамильярности?
Відповідь: Фонтан перед оперним убогий -- це бідний, чи це калька з російської?... фонтан бідний? ну то назвіть витвір фонтанного мистецтва у львові в часи радянського союзу.... ну, хоча би два.... дякую... пи си. одразу поправка: "їжак" біля парку культури і "їжак" біля галицького ринку -- не "витвори"...
Відповідь: Фонтан перед оперним В совєцькому союзі мистецтво було вупше на висоті... А на тому місці такий пам’ятник стояв файний... Видно,пана Сталкера серце щемит за ним... Тому й роняєсі...скупа слеза...
Відповідь: Фонтан перед оперним Да! верніть файний памятник! і приберіть убогий фонтан! памятнику в руку лійку - і буде мегахіт! Додано через 55 хвилин О... оце справжня краса!
Відповідь: Фонтан перед оперним на мою думку у тих людей, які проектували той фонтан дуже слабенька фантазія. в Івано-Франківську фонтан значно красивіший. а у Львові вийшла якась баюра посеред центру...однозначно паскудний фонтан!
Відповідь: Фонтан перед оперним Зробили б у Львові красивіший за франківський, то б все одно знайшовся б красивіший і казали б "а в Харкові красивіший". Легко коментувати футболістів, сидячи на дивані перед телевізором..
Відповідь: Фонтан перед оперним пропоную зробити "а ля женевський".... тобто відновити річку полтву, і щоб фонтав "бив з-під поверхні води".... а ще ліпше, щоб він заодно був у кількох місцях і мив бруківку, оперний театр і трамваї за ним...
Відповідь: Фонтан перед оперним Я б сказав так. Звісно, фонтан там доречніший за вождя пролетаріату на фоні Комедій, Трагедій, Терпсихор і Слави з золотою гілкою. Але як на мене, то якийсь він... маленький чи що. Але добре, що є такий, а не гірший, бо ж могли якесь "біде" поставити, - ото вже була б біда і встид.
Відповідь: Фонтан перед оперним так на те ж він і "фонтан перед оперним", - головне у цьому видовищі все ж таки - оперний театр, а фонтан - то маленьке доповнення. і як на мене, доповнення цілком вдале вийшло. єдине, що не порадувало - то це те, що вже встигли частину підсвітки зламати. але загалом враження приємні залишились. для грандіозних витворів "фонтанного" мистецтва можна окреме місце відвести, а опера і є опера. і вона чудово виглядає. разом із ТАКИМ фонтаном.