Відповідь: Фонтан перед оперним Міг бути трохи кращим. Але порівняно із тими весняними підсніжниками що наші львівяни засівали на клумбі цілу зиму, то він просто промінчик сонця в холодну сиру осіню погоду.
Відповідь: Фонтан перед оперним Кстати, о фонтанах. Сразу, заранее прошу прощения за ГНУСНЫЙ вопрос. А как там фонтаны в Стрийском парке? Как ЛЕБЕДИ? Давно там был... Мраморные плиты были украдены.... Из шей лебедей торчала арматура... Восстановили?
Відповідь: Фонтан перед оперним як повідомляє газета "15 хвилин" з цього фонтану виймають копійок на суму 1700грн в тиждень (фінансова оцінка туристів за 3 місяці за ці гроші планують відновити недіючий фонта на вулиці Коперника (не знаю де такий фонтан знаходиться)
Відповідь: Фонтан перед оперним В ході спілкування з мешканцями славетного міста почув стосовно фонтану наступні оцінки: 1. Позитив : - нарешті забрали "клумбу" - нарешті у центрі з"явився діючий фонтан - ще одне місце для зустрічей львів"ян та чергова принада для туристів - нібито, гроші, які з нього виймають щотижнево, йдуть у фонд розвитку міста (в цьому маю великі сумніви) 2. Негатив: - усі лізуть туди "помитися", особливо молодь у нетверезому стані - зовнішній вигляд (для центра міста - міг би бути набагато вишуканішим) - чергове місце для збору п"яних гулянок з розбитими пляшками, купою недопалків, сміття тощо - все одно зламають, і скоро фонтан не буде працювати.
Відповідь: Фонтан перед оперним так говорять писімісти притому таким чином можна говорити майже про все, сісти і нічого неробити
Відповідь: Фонтан перед оперним Проїжджала біля фонтану. Мені сподобався, бо він дуже простенький, такий собі легкий додаток до міста. А кому він не подобається - опустіть свої планки вимог трошки нижче і живіть простіше! Додано через 1 хвилину Ось нічкою хтось потовк квіти під Ратушею, то що і квіти не висаджувати, бо серед нас є рагулі?
Відповідь: Фонтан перед оперним ну........ в кожної медалі є дві сторони, так і тут, скільки людей - стільки думок... це супер, що ми дочекались нарешті давно обіцяного фонтану,... нема у Львові природних водойм, то штучні для нас великий подарунок, побільше б їх) Особисто себе до песимістів я не відношу, але мені не подобається , що навколо нього багато води, як на мене недопрацювали інженери......:cowboy:
Відповідь: Фонтан перед оперним я вчора коло нього троха покрутився і спостеріг, що вітер там досить сильний і дме в який тільки хоче бік і відповідно купа води вилітає поза резервуар. якось дійсно непродумали. я щось такого ніде не видів по закордонах.
Відповідь: Фонтан перед оперним Мне фонтан понравился. Очень выдержанный. Вписывается в окресности. Еще понравилось, что дали "вторую жизнь" Советскому фонтану напротив памятника Даниле.
Відповідь: Фонтан перед оперним Як на мене фонтан в центрі Львова, міг би бути прикрашений левами.... було б дуже символічно, та й підсвітка могла би бути кольоровою ( хай би хоч на свята вмикали) хоча сама ідея фонтану в центрі - гарна. На вихідних була біля оперного... на вулиці спека, а біля фонтану купа діточок..і всі верещать, пищать... підхожу, а там вітер сильний і він місцями так дмухає що вода бризкає на людей...от дітки і влаштували собі розвагу...бігали від краплинок навколо фонтану... хоч не хоч посмішка сама з"являлася на обличчі
Відповідь: Фонтан перед оперним Йой! А я і без біготні\вереску посміхаюся. І не тільки на пр.Свободи... Не шкодить!
Відповідь: Фонтан перед оперним Правильно! У Львові фонтан повинен бути з левами.А леви опинились на фонтані у моєму місті
Відповідь: Фонтан перед оперним Та й сопла ті що йдуть по кругу також погнули, він тепер лляє водичкою безситемно і в довільному напрямку.
Відповідь: Фонтан перед оперним а чо... нормально.... взяв полотенце, мило... помив собі писок, почистив зубки, вуха(так, щоб пташки співали.)....