Відповідь: Фонтан перед оперним Мені дуже сподобалось, вперше побачив його у неділю вночі, як на мене фонтан органічно зливається із загальною архітектурною композицією оперного театру та проспекту. Головне щоб він працював не періодично, як в нас це зазвичай буває, а постійно, хоча б влітку.
Відповідь: Фонтан перед оперним я от також так собі думаю, мабуть місяць два попрацює, а потім почнуть тільки на вихідні його "включати" і то б ще добре було, а сам фонтан шаленого враження не справив, та я від нього більшого і не чекала, тому що ще раніше читала, що він не може бути невідомо яким суперовим, щоб не затьмарювати красу Оперного
Відповідь: Фонтан перед оперним Опитування не дуже коректне як на мене... Чому не має варіанту, "мені сподобалось"?? Мені сподобалось. Не вразило...чому мене має вражати фонтан? Оперний - це вражаюче, а фонтан - доповнення. Клумба, яка була перед Оперним - ось чого б краще не було Літом там буде, напевно, найприємніше місце ... Якщо ще проїзджу частину закриють... А мені ще приємно, що нове місце для зйомки з'явилось. Нарешті я буду знімати біля Оперного
Відповідь: Фонтан перед оперним Яка приємна несподіванка!Прагну побачти на живі очі! На фото новенький фонтан виглядає делікатно-привабливим, витонченим, і не бачу дисгармонії з оточенням! За напрямком струменів дещо нагадав мені будапештський музикальний фонтан на острові Маргіт, але той, звичайно, масивніший: Додано через 7 хвилин Був би справжній фурор, коли б повернули парадні сходи-підїзд до Оперного, знищених свого часу "під грунт"!:moskali:
Відповідь: Фонтан перед оперним Не сподобався. Якийсь типовий совєцький, без будь-якої ізюминки. Якщо творці так дуже боялися затьмарити його красою Оперний то нехай б розташували справді красивий фонтан десь між Шевченком і Оперним, або й де інде. Я вже тепер задумуюся з якого боку Оперного гірший фонтан
Відповідь: Фонтан перед оперним тепер сміття навколо фонтану, а у воді кульочки плавають. ідея фонтану хороша. як завжи все зробили, як не криво то косо (вода якось мляво тече) - в Польщі в супермаркетах кращі фонтани стоять.
Відповідь: Фонтан перед оперним Фонтан гарний, але сам по собі... Раніше був шикариний оперний, а тепер фонтан його закриває! Велич Оперного ЗА фонтаном... Це неправильно! Це моя думка...
Відповідь: Фонтан перед оперним Нині пробігав коло фонтану: 1024x683 jpg, 135 Кб Вибачайте за якість. Кинув "як є".
Відповідь: Фонтан перед оперним Намана...набагато краще ніж та убога клумба, яка переживала свої найкращі часи ще коли у Львові самміт президентів проходив, а після того...Словом, файно, що є у нашому місті фонтан.
Відповідь: Фонтан перед оперним Наразі ще не бачив і не скоро буду мати можливість побачити це творіння. Але, судячи по фото, доволі непогано. І нема чого критикувати, добре, що у рідному місті з"являються нові цікаві та гарні місця. Головне, щоб працював справно, та щоб його не дуже засмічували. Комусь подобається, комусь нє, але я впевнений, що через деякий час уявити без нього центр Львова буде неможливо.
Відповідь: Фонтан перед оперним ...і, можливо, зустріч на наступну форумівку буде призначатися не "під хвостом", а "коло фантаааану"...
Відповідь: Фонтан перед оперним Так наш новий фонтан виглядав в день відкриття. В газетах писали, що ще два тижні будуть підрегульовувати струмені, аж тоді він набуде остаточного вигляду
Відповідь: Фонтан перед оперним Яка може буде критика, люди! Коли у Львові є фонтан!!!!!!!!!!! Фооооооооонтааааааааан! Клево!
Відповідь: Фонтан перед оперним Не так все погано як пишуть! Мені також сподобався фонтан,там в тій клумбі його дійсно бракувало. Це ж дійсно фонтан, красота однаково!!!!!!!
Відповідь: Фонтан перед оперним типу: теши сину рубанком, тато сокирою поправить ну якщо вони ще не налаштували "струї" то подивимося, подивимося, що ж то буде а на фотці де він сфотканий в день відкриття реально напір більший ніж вчора\сьогодні я бачив
Відповідь: Фонтан перед оперним В львівських новинах сьогодні казали що то знайшлись оригінали, які вирішили в таку погоду освіжитись і погуляти фонтаном, погнули ті металеві трубочки. Відповідно ефект вже не той, поообіцяли що площу перед оперним будуть посилено патрулювати, хоча навряд то сильно допоможе.
Відповідь: Фонтан перед оперним та хіба для наших можна щоз гарне зробити? відразу зіпсують...чомусь в Німеччині тюльпани біля кущів ростуть і ніхто їх не рве
Відповідь: Фонтан перед оперним оце власне сьогодні мала змогу біля нього знову пройтися...роздивилася ліпше..здається мені,що він міг би бути трохи ширшим,але не вищим.Висота якраз добре.На ширині Оперного він виглядає вузьким.