Несподівався я сьогодні стати свідком перемоги над Шахтарем у Львові!!!!! МОЛОДЦІ!!!!!! З перемогою усіх!!! Шкода тільки що маловато вболівальників було присутньо на стадіоні....
В мого однокласника.... ---------- Додано в 23:15 ---------- Попередній допис був написаний в 23:14 ---------- нічого дивного: пятнця, 13-е, дощ....
Віршик ходить Фейсбуччиною Быдл0цыган быдл0донецкий "Карпатам" не подал руки. Смешно, нелепо и по детски - Так поступают говнюки. Толпа донецких костоломов Не одолела галичан. Не ожидал никто облома В рядах румыно-обез...ьян... Лев золотой не терпит грязи - Он лапой раздавил крота. Газон - в кротовском черном мясе. Цыган обижен. Красота!!!
Луческу порушив регламент чемпіонату України Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу не потиснув руку своєму львівському колезі Олександру Севідову після закінчення матчу з "Карпатами". Це в післяматчевому флеш-коментарі підтвердив півзахисник львів'ян Младен Бартуловіч. "Не знаю чому, але Луческу не потиснув руку ні нашому тренеру, ні гравцям", - сказав він. "Потрібно залишатися великим не тільки в перемогах, а й у поразках. Сьогодні ми виграли, завтра вони виграють", - цитує хорвата Dynamo.kiev.ua. Нагадаємо, за подібне порушення регламенту в 5-му турі наставник "Динамо" Олег Блохін був оштрафований КДК ФФУ на 5 000 гривень. http://www.champion.com.ua/football/2013/09/13/545545/
Мені здається, перемогу над Шахтарем поки що всі сприймають як якесь непорозуміння. От якщо вистоять проти Динамо, або ще й виграють, тоді можливо це почнуть сприймати всерйоз