Львів"яни так не розмовляють. А от села і райцентри - так. І їм не соромно, нажаль. ПС: Кополовець - з Закарпуття. Порівняно з тим, як там розмовляє більшість, у нього ще літературна мова
Пам'ятаю ситуацію. Приїхав я вперше в житті на львівській залізничний вокзал. Був дуже здивований від цих русизмів, багато місцевих казали не потяг, а "поїзд", не залізничний, а "железнодорожній", не квиток, а "білет", тощо. І коли до каси підійшов "данєцькій" купувати квитки та заговорив ПРАВИЛЬНОЮ українською я був ще більше здивований. Ось так
Нажаль, це так і є. А тут деякі товаріщі нам доводять, що суржик - це діалект і це нормально, що люди так розмовляють. Але насправді це велика наша біда
І що цікаво, я служив в Армії в Житомирі. Там ситуація зворотня. Хто з села - говорить українською(хоч нечистою, та все ж), а хто з самого міста - російською. Мало того, якщо ти в місті говориш українською, то тебе сприймають і ти сам себе відчуваєш селюхом з забутого села, а коли говориш російською, то ти городской парєнь. От таке дибільство в цих місцях процвітає.
Я кажу те, що бачив і в Житомирі я прожив 2 роки. Може сьогодні по-іншому? Я тільки ЗА, якшо там змінилося в кращу сторону.
В Євроготелі будуть транслювати матч Карпати - Динамо: http://www.eurohotel.lviv.ua/uk/spetsialni-propozytsiji/karpaty-dynamo-in-eurohotel/
Ну от... Тепер розумієте чим Дим поганий? Карпати - Дніпро - 0-3, а напередодні вигнав Дим Костова. Не дурак? призначив вчетверте Дячука Ставицького, але клоуни не можуть керувати командою!!!
Ні. Не дурак. Перед тим, як вигнав Костова, було Металург - Карпати 4:0. Зараз було 3:2. Явне покращення А якщо серйозно - якраз гарну статтю прочитав. Здається дуже логічною: ---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ---------- Отутечки - оригінал: http://ua.tribuna.com/football/1010029730.html
Єдиною помилкою Карпат було те, що вони костьми лягали в грі з Шахтарем і програвали 1-2, а наступну гру, ясне діло виснажені, програвали Металургу 4-0. З Динамо лягали кістьми, а потім ніякі виходили з Арсеналом. Але Костов таки поставив гру, та це тре бачити. Не Костов винуватий, що віддали в оренду кращого нападаючого Лукаша в дубль Динамо К. Блохін, до речі, коли його запитали про Лукаша, він запитав хто то такий. Зимою у міжсезонні нікого не придбали... Але що тут говорити... 7 років - 13 тренерів.
А я не казав, що Костов - поганий тренер. Я просто згоден з автором статті: Костов НЕ МІГ чогось досягнути з "Карпатами". Просто тому, що політика клубу вимагає іншого тренера. А іншої політики клубу при цьому власнику не буде. А не буде тому, що: 1. У власника набагато менше грошей, ніж в Ахметова чи Коломойського, і протягом останніх 7 років їх стає менше, а не більше. 2. Український футбол далекий від того, щоби стати бізнесом. Нема ще культури, нема достатньо платоспроможних уболівальників, нема такого рекламного ринку. Тому - нема олігарха - нема великого футболу.
Може. Але ненадовго. На три роки, чотири, поки не впреться в максимум, який може клуб (у випадку Карпат - це група Ліги Європи). Так, як з кононовим було. Дячук-Ставицький теж може. Але не на три-чотири роки, а на три-чотири гри. Хоча тренер легендарний. Поставив офіційний рекорд Європи: під час контрольного матчу в Болгарії вжив один і той же мат понад 400 разів за матч. Це не враховуючи інших матів!
Футбол як бізнес не цікавий - Футбол має бути спортивний. А бізнес псує спорт. При такому підході який заложив Ахметов не буде національного футболу і Шевченко напевне останній український футболіст, який дістав загальне визнання високого рівня. Яка мені радість якщо б Карпати візяли еврочемпіонат, якщо 12 грвців бразільці... фактично то бразільці тоді б взяли еврочемпіонат - це так теоретичні розмірковування. Думаю необхідний закон який би обмежував кількість легіонерів до 2-3 чоловік на команду. Це стимулювало б розвиток дитячого футболу. Спорт державі потрібнний не як бізнес, а щоб нація здорова була і це має бути стратегічно головне.
Ну тоді забудьте про Премєр-лігу і взагалі професійний футбол. Професійний футбол може бути а) Бізнесом б) Іграшкою олігархів чи нафтових шейхів Мені варіант з бізнесом більше подобається.
Поки в Бразілії було мало прфесійного футболу то вона стала чотири рази чемпіоном світу, як тільки все стало професійним футбол пішов на спад. Лрофесійний спорт може бути в індивідуальних видах. В колективних - бізнес починає визначати результат - а це вже профанація спорту. Противно дивитись матч в якому для отримання результату давиться видовищність і комбінаторика - та й сам спорт від того деградує. Якщо порівняти матчі 30-ти літньої давнини з теперішніми - то не тільки не видно прогресу а регрес на "ліцо". Тай нафік та премєр ліга, якщо не цікаво