Відповідь: фізичні травми Ніс був зломаний 3 рази. Внутрішня гематома (голови) 2 рази. Зломаний палець. Шрами один на голові , чотири на обличі, три на лівій руці, один на правій руці, один на правій нозі. Перебитий нерв (здається, до лікаря не звертався) на лівій верхній половині торсу. Все інше не памятаю бо не значне було.
Відповідь: фізичні травми Чекайте-чекайте, пройде років 15-20 всі травми дадуть про себе знати.... Дай Боже, щоб не дали.... Додано через 2 хвилини ну я зрозумів, шахматами Ви не цікавитесь.
Відповідь: фізичні травми Один лише раз мала сурйозні травми, надіюсь, що останній. С тих пір маю шурупи в кістці.:8:
Відповідь: фізичні травми Нє, з 7 семи років в шахову школу в монастирі Єзуітів ходив, шахові задачі на трамваях-тролейбусах в голові вирішував, в олімпіядах змагався, ґросмейстерів годинами виснажував. Шахматист я. Бувший це правда (давно вже фіґур до рук не брав). Додано через 2 хвилини Мотоциклі полюбляєте?
Відповідь: фізичні травми моїй дружині цього року виймали шурупи з ноги... бо почали турбувати.... вам коли треба буде?...
Відповідь: фізичні травми Нє, то машини люблять мене...:D А їх виймати можна??? Я думала на все життя. Зараз не турбують, не заважають.
Відповідь: фізичні травми не турбують -- і добре..... але їх можна і виймати, ви в ліраря запитайте, бо чужорідне тіло -- мало корисне для організму....
Відповідь: фізичні травми Вибацте помилився.:shy: В мене просто друг колись такий був. Розбивсь на мотоциклі (Гонда 80-х на 8 циліндрів), після того часу вже таких мотоциклів не випускають, (сам спортивними захоплююсь). Така сама травма але йому ще вставили штир посеред кості. Справді нагадало. :o Але всі 3 шурупи були з платини. А з якого металу у Вас, якщо се не скромно?
Відповідь: фізичні травми А я маю шрам під коліном. Ще в глибокому дитинстві грала з батьком в шахи (до речі, на своїх 6 років дуже непогано:bazar: ) і впала на гострющого "офіцера". Витягали цілою сім"єю... Зараз лише пам"ятаю як котра фігура ходить, а шрамчик такий виразний, як би зроблений місяць тому. Ще маю шрам на локті. Теж з дитинства. Стикнувшись "ніс в ніс" на широчезній дорозі роверами з сусідом, мала необережність перелетіти кувирком через руль і приземлитися на асвальті самі знаєте яким місцем... :shy: Сусід нічогісінько не пошкодив. Лише колесо у роверика чомусь вісімкою зробилося...
Відповідь: фізичні травми Два струсу мозку з перервою в півроку.Два відкритих перелома вказівного і середнього пальців на правій руці. Декілька шрамів на волосистій частині голови,один на надбрівній дузі. Всі травми пов"язані з транспортом.Якійсь я аварійний,сподіваюсь більше не буду так попадати.
Відповідь: фізичні травми не думав, що шахи - такий небезпечний спорт.... Додано через 1 хвилину не шкодить...