Відповідь: фізичні травми А домашнім як з Вами? Та як хлоп в хаті слабий на просуду, чи грипу лежить, то то гірше ніж троє маленьких дітей нараз!
Відповідь: фізичні травми ставлю коло себе електрочайник — цілий день чай з калиною і медом... в "одне місце" після кількох літрів чаю сам ходжу — ходити вмію, ноцник не приносять... :D
Відповідь: фізичні травми Оффтоп! Кілька місяців спілкуюся на ЛФ. У мене таке враження, що ми вже друзі. Незважаючи ні на які сварки і непорозуміння. Я особисто усіх постійних дописувачів вважаю друзями. Чи я не правий?
Відповідь: фізичні травми скороспіла дружба призводить до великої ненависті... не знаю, чи це я сам придумав, чи чув десь... повинна бути повага... дружба виникає з часом... тоді, коли є щось, що поєднує...
Відповідь: фізичні травми Словосполучення "скороспіла дружба" не розумію. А слово "друг" у множині це не те, що в однині (як сказонув!). Друг є друг. Можна мати 3-4 друга, але багато друзів. ІМХО.
Відповідь: фізичні травми мені трошки забагацько років, щоб вірити у "велику кількість друзів"... простіше повірити у святого миколая...
Відповідь: фізичні травми пардон — за попередній допис... неправильно написав нік (не навмисне, чесне слово)...
Відповідь: фізичні травми Є така мастика в тюбіку продається в аптеках, так і називається АРНІКА, намазуємо на синяк і він швидееесенько зчезає. Ще можна гомеопатію паралельно застосувати, внутрішньо вісім горошинок на раз, 4 рази в день. Дуже ефнктивна ця арніка, часто спортсмени використовують.
Відповідь: фізичні травми Особливо після того, коли нижче допис "повернуся через трошки" ))) А якщо ви раптом і зашкодили мязам тощо, то таки помічна є мазь "Живокосту", продається в аптеках міста.
Відповідь: фізичні травми Та синяк так і сяк зникне. Що його масти, що не масти Травми? Ну, були, і що? Ще не вмерла. Коли вмру - скажу
Відповідь: фізичні травми "Безмозглі" люди: http://kermit73.livejournal.com/639122.html http://www.utro.ru/articles/200103120116463161.shtml
Відповідь: фізичні травми Один знайомий, з високим вченим ступенем в галузі генної інженерії, розповідав, що череп європейця кардинально відрізняється від черепа південноафриканця, зокрема негра. Згідно досліджень виявлено, що кістки черепа африканця припиняють своє формування і набувають необхідної твердості в 22 роки. В той час. як у європейця це все продовжується до 60-ти років. От чому негри такі витривалі в боксі...!