http://granica.gov.pl/ Все є на неті. Тільки це ніби протизаконно, тому детальні інструкції подавати не можу. Скажу тільки, що є така штука під назвою torrent.
Дивна трохи інформація. Мабуть все залежить хто як рахує Ніколи не повірю, що Czas oczekiwania na przekroczenie granicy [h] wywóz- Korczowa godz. 7:00 - 0 Medyka godz. 7:00 - 0 Krościenko godz. 7:00 -0 Та й крім того ця інформація не поточна, а з запізненням. Загалом воно то і не дуже цікаво мені пів третьої дня знати, як було в сьомій годині ранку
Не знаю, не їжджу, але може о сьомій ранку ще немає напливу туристів в напрямі з Польщі до України? Ну а прогноз часу очікування на кордоні навряд чи хтось здатен зробити - там, як я зрозумів, наведені кількості пропущених автомобілів і скільки ці автомобілі в середньому чекали. Як варіант могли б бути веб-камери, щоб можна було бачити чергу - так є на хорватських кордонах наприклад. Але боюсь, що українська сторона на веб-камери категорично не погодиться.
Хоча загалом, якусь інформацію про машинопотік можна одержати. Дякую От от. Я думав, що там будуть камери. А чому? І так же митниці окремо стоять і контроль окремий. Скільки раз їздив, затримок по причині поляків було набагато більше, ніж по причині українців