А хто, в основному, в сім'ї гроші тратить? На ринку 85% товарів і 95% реклами орієнтовано на красивішу частину людства
Ну а нє, я певне, персонально Вам буду в інтернеті щось вишукувати. ) Не нравицця - закриваємо форум, браузер. Або відкриваємо холодильник, комору, гараж, розглядаємо етикетки, дописуємо в тему.
Нарешті хоч одна призналася.) Навіть як лише один прочитає ті слова і задумається перш ніж женитись - і то вже буде добре. Як казав хтось з великих янкі, жінка - двигун торгівлі та спекуляції в цьому фальшивому світі бариг.
А що, питався хтось хіба? )) Все для нас, і робите це все ви, чоловіки. Мало того - фіг би НТР відбулась без жінки.
Джекі, я не розумію шо таке риторика - на фєні поясни. ---------- Додано в 17:07 ---------- Попередній допис був написаний в 17:06 ---------- Блін, ну ви мудрі, ви шо - в технікумах вчились? А шо таке НТР?!
та що тут зізнаватись: хто має очі, той побачить; а хто має мізки - проаналізує ) Захищати і підтримувати потрібно українського виробника і роботодавця, тоді чоловіка, який буде бубоніти на жінку, що вона потратила гроші можна буде звинуватити в непатріотизмі. О! ми теж вмієм перевертати з ніг, на голову )
Ми перш ніж щось купувати із такої техніки спочатку читаємо онлайн журнал. Обзор мотокос STIHL. Описание модельного ряда, преимущества, видео ось таку мотокосу ми взяли декілька тижнів тому.
Хотела у вас спросить вас на вот такую тему, никто не сталкивался с проблемой лишения родительских прав? Моя подруга уезжала на зароботки на пару месяцев и дети оставались с бабушкой, по приезду оказалось что ненормальные соседи заявили что мать куда-то пропала а дети с сомнительной бабушкой остались (бабушка не старая, адекватная, платежеспособная) и уже который месяц ведется дело по лишению моей подруги родительский прав. Всем страшно. может кто знает хорошего адвоката,юриста или просто человека который может помочь? Если кто-то столкнулся с такой же проблемой посмотрите это видео