І ці створіння борються за рівні права...Цицьки в Києві показують щоб бути рівними з чоловіками Тож що виходить, щоб була рівність чоловіку потрібно опуститись до рівня жінки, яка хоче на нього дивитись з низу, і як тільки він зробить таку романтичну дурницю вона буде на нього дивитись як на г***о і побіжить шукати справжнього хлопа
Ми з чолвіком у шлюбі вже 8 років (майже), а все рівно бюджет у кожного свій, на дитину купуємо разом, а все інше кожен сам собі
А ми в сезон кидаємо виторгувані гроші не шафу, а так як я заробляти гроші люблю, а рахувати і складати їх на купки ні то цим займається дружина...Потім то все тримається десь в шафі, я навіть точно не знаю де, а на розтрати ложиться купка в загальновідомому місці, з якої кожен бере скільки хоче, покупки від 1-2 тис. і вище узгоджуються разом, хоча в принципі достатньо тільки повідомити що я взяв стільки то... Банкам я чомусь не довіряю, валютним операціям теж, до цього часу це впринципі було правильно, цього року трошки пролетіли... Знаю що це тотально фінансово безграмотна модель, і не раз задумувався в щоб вкласти гроші, але до цього часу я в Україні ніяких можливостей для інвестицій не бачив, тому цілком свідомо заробляв менше грошей ніж міг би, чуть більше ніж потрібно для нормального життя, щоб без понтів, але і нівчому собі не відмовляти...
Шумік також фінансист з вищою, але відповідає за інші речі. )) А я не закінчувала кулінарне, але за кухню відповідаю. )))
))) ну, как то у нас так сложилось. у мужа и карточки мои зарлатные,а у меня - карта от общего счета. он оплачивает все обязательные платежи и ве такое, но вклады все открыты на мое имя. а на счет образования - так если муж автослесарь - зачем машину везти к другому специалисту)))
В сімї гроші повині мати загальне місце, щоб знати на що сімя може розраховувати, які витрати робити,тоді є якийсь толк і відкласти щось можна. А коли кожен сам за себе тоді повний бардак в фінансах, а за домашній бюджет щоб відповідати необовязково мати спеціальну освіту.
Купив дуже хороший італійський мотоблок, мені вистарчає. Хотів взяти БУ японський тракторець, але по перше не дуже є потреба, то друге хочеться нового, а нові тільки Китай
Що це за мода пішла??я відповідаю за це,чоловік за інше...дурдом.Як кажуть:чоловік працює,а жінка гарна)От як має бути.:dance2:
То для кого список взагалі, кубіті від кубіти?! З космополітену скопірастили? А чо лише 38 позицій зі шматами?)