Фінансові питання в сім"ї.

Тема у розділі 'Справи домашні', створена користувачем консультант, 27 чер 2013.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Який блискучий аналіз відразу! )))
    А варіанту "приблизно однаково" не існує у вас? Обов'язково мусить хтось вище голови скочити?

І що таке значно більше? Чоловік собі купує одні соломони за 150 євро, а я три пари туфель за 50? То хто купляє більше чи менше?

2. Vedun

Vedun Well-Known Member

Жінка купує більше) бо три більше ніж 1) Спростуєте?

• Подобається Подобається x 1
  3. Un.Known

4. Vedun

Vedun Well-Known Member

ні абсолютна протилежність. Наприклад я не вмішуюсь в фінансові питання своєї дружини. Вона має свої гроші, а свої. Але право вето на великі фінансові покупки у мене.

5. Un.Known

В нас воно не працює, бо не виникає думки купити щось не порадившись.

6. Vedun

Vedun Well-Known Member

я про те що жінка запалюється ідеєю, але можу остудити яещо ця ідея просто не вчасна.

7. Little Miracle

Little Miracle Well-Known Member

І жінка, маючи свої гроші, не оскаржує це Ваше "право вето"?

8. консультант

консультант Дуже важлива персона

Звичайно, що Ви більше, але то не є добре, бо ті троє служитимуть набагато менше ніж ті одні. Мне абсолютно не хвилює, що і скільки собі купує жінка. На жаль вона в мене така, що постійно жаліє собі купити щось нормальне, бо завжди шкода тратити на себе, а все для хати. Скільки раз її переконував, не доходить... .
    Неодноразово або сам купував їй щось, або переконливо заставляв її купити те, що вона хотіла, але сумнівалась. Особисто мені нічого не потрібно крім моральної незалежності, що я і маю Богу дякувати, а на грошах я ніколи не зациклювався, чим можу, тим допоможу.:)

9. Un.Known

Знову "блискучий аналіз" від консультанта. ) Направду, я б задумалась, перш ніж писати з такою впевненістю про незнайомих людей.

Ні, його саломони не служать довше, просто чоловік воліє ходити в універсальному взутті з універсальними джинсами, а я люблю міняти взуття відповідно до одягу.
    Справді, жаль.

10. консультант

Я Вас прошу..., не "діставайте" мене своїм "аналізом". Мені Ваші розклади в сім"ї потрібні, як зайцеві стоп-сигнал. Я ніколи не роблю аналіз стосунків в сім"ї, коли мене про це не просять, а якщо навіть і просять, то не завжди це роблю.
    Жаль може бути тільки мені, а Вам жаліти її нічого, бо вона в мене не бідує.:)

11. Un.Known

Та то Ваш аналіз, не мій. )
    То прошу притримуватись на ділі. Хоча... мені байдуже. То про Вас більше говорить, ніж про чиїсь стосунки. )
    А хто сказав, що я її жалію? Я тільки підтвердила те, що написали Ви. )
    :)

Мовчу.

12. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

I хоч, як сказав один американський фiнансовий генiй минулого столiття, жiнка - двигун торгiвлi, i без жiночого потягу до шопiнгу свiтова торгiвля була б лише блiдою тiнню самоi себе, хоч вся багатомiлiардна свiтова торгiвля i реклама, цiлий маркетинг процентiв на 70 орiентованi виключно на прекрасну половину людства - ця жiнка не така, консультант, вона Особлива. Так що не сперечайтеся i не аналiзуйте - просто тихо дивуйтеся.

13. консультант

Згоден з Вами. Кожна жінка особлива, одна на іншу не подібна і головне у всіх при повній відсутності самокритики, 100% самовпевненість. :)

14. Un.Known

Йой, знову узагальнення. Це, мабуть, також чоловіча риса? )

Я колись була самокритична задужо, і тоді, коли не мала б бути, і проблем собі наробила саме тим, що не була впевнена у своїй правоті. Не тре.

А зараз я велика дівчинка, і знаю про свої недоліки, не пишаюсь ними, але й не переймаюсь - недоліки у кожного є, поки від них земля під ногами не горить, то все можна домовитись. Якщо є з ким, звісно. )
    Самойловичу, тільки тепер побачила, якщо Ви про мене - то я розтала, навіть якщо моя особливість тут була у негативному сенсі. Все-таки краще бути особливою, але запам’ятатись. )

Ну і про фінансові питання в сім’ї - в кожному випадку треба мати свою статтю прибутків у бюджеті, бо що б не казали, "хто платить, той і замовляє музику". Але і великодушним треба бути вміти. )

• Подобається Подобається x 2
  15. redfox

redfox Well-Known Member

да, в официальном, но при этом пришли к браку уже имея чтото, а потом вместе купили квартиру, при том большая часть была оплачена за счет его средств, поэтому собственноть, несмотря на то что формальна куплена в браке по моему настоянию оформлена на него

16. С юридической точки зрения наоборот: собственность формально на него, а на самом деле - общая, т.к. квартира куплена в браке.

• Подобається Подобається x 3
  17. Vedun

Vedun Well-Known Member

Ну всьо тепер розвод і тре дивитись як квартиру розділять)
    Недавно зустрів фразу:
    не жалій грошей на задоволення і задумався. А й справді а чого жаліти ті бумажки, адже отримуєш ЗАДОВОЛЕННЯ.

18. консультант

Задоволення отримаєш, але бумажки закінчуються, а тоді ні бумажок, ні задоволення. Краще пробуйте знайти варіант, щоб і задоволення отримували і бумажки накопичувались, якщо чуєтесь в силі... . :)

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нахаляву лише сир в мишоловці.

20. консультант

Чому ? Наскільки чув, що і кобіти бувають непоганими спонсорами. :)

а де твій аватар? :)