Щось на кшталт - дай, за дай! У нас гроші тримає чоловік. Я заробляю більше, але віддаю йому всю свою зарплату, бо знаю, що якщо мені треба він мені завжди дасть і не тільки на продукти, чи щось необхідне. Рішення щодо меблів робить він, я тільки кажу, що погоджуюсь з любим його вибором, бо й справді він у мене має якісь такі наклонності, що виходить добре. У нас мир і спокій! І дякувати Богу! Он я захотіла собі спортзал - муж порахував, що навіть якщо дасть жінці абонемент з’економить на грошах дітям на табір (бо табір від фірми яка тримає спортзал). Стратег!
Ви сильна жінка. За всі свої роки такого не чув, в основному навпаки. Не знаю, як Ви обоє прийшли до такого рішення, особисто я за ніяких умов не брав би гроші, які заробляє жінка. Вона в мене, як крихітка-бджола, а паше, як кінь і хоч би в 100 раз більше заробляла від мене, я ніколи не зможу в неї взяти жодної копійки в загальну касу. Все беру на себе і тішусь, що вона заробляє хоч те, що заробляє, а решту я додам. Звичайно, кожному подобається свій устрій в сім"ї і звичайно кожен має на то право, головне. щоб нікого нічого не обмежувало в його чисто людських правах і потребах.
Ну він їх у мене не відбирає. Ми прийшли до вирішення, що з бюджетом сім’ї він справляється краще. Він його обраховує краще, а я вмію тратити гроші краще. Просто так склалось, що мені легше більше заробити а йому ні. І це, не тому, що він якийсь кривий. Просто так склалось. Ну це в першу чергу. Я маю стільки мештів скільки, ну майже, хочу. Ходжу купувати одяг часто і собі і дітям. Воджу машину, сварюсь з шоферами мужчинами, які їздити не вміють (але то в іншу тему), йду і приходжу тоді коли мені треба. Чоловік знає, що так само як і йому мені потрібна свобода. Чомусь, коли ми вирішили саме так питання фінансів, мені стало простіше.
Я чесно нічого поганого не думав. Просто вперше чую про таку доброзичливу та довірливу жінку. Та й не сумніваюсь в доброті та порядності Вашого чоловіка. Хай Бог допомагає Вам і Вашій сім"ї !
Та у вас по америках права получити - раз плюнути, ще й на автоматах всьо. Того жінки і пенсія педалі тупо путають.
Чаво? Я зараз говорю, про чоловіків які їздити не вміють, а про жінок чи китайців, то зовсім інша розмова.
Ну я не буду вам доводити протилежне, але мені виглядає, що на 20 чоловіків явно більше тих фріків які їздити не вміють. Давайте повернемось до фінансів. Якщо вони їздити не вміють, то це вплине на фінанси в родині, бо треба буде або на адвокатів тратитись, або на ремонт машини, бо вічно в щось в’їде.
Головним в сім’ї має вважати себе чоловік і саме тому усіма фінансами треба відати жінці. Якщо в родині є добробут, а це без жіночої ручки неможливо геть, чоловік набуває впевненості за те, як в нього все гаразд, пишається собою, бо думає що він голова в домі. Все це дуже гарно впливає на сімейне життя взагалі.
і чому у мене враження, що це слова з підтекстом? "має вважати себе чоловік" "чоловік набуває впевненості <...> бо думає що він голова в домі"
Банальна дилема - чоловік любить жінку, гроші у неї! Жінка кохає чоловіка -гроші у нього! Середини недано!
Значить особисті витрати у вас обох незначні. Коли починає хтось купувати значно більше, а хтось значно менше, тоді і починається вся комедія.
Все ж відносно... Для когось є незначною покупка ще одного замку,чи острова. А хтось довго стягується на нові сподні,чи спідницю.
Звичайно, це вибір кожної жінки. Для мене, наприклад, робота дуже важлива, і я б на таке не погодилась. І гроші тут ні до чого. Кожній людині важливо самореалізуватись: є жінки, які це роблять в сімї і дітях, а є яким ще потрібна роботі. ---------- Додано в 20:26 ---------- Попередній допис був написаний в 20:20 ---------- В нас схожа ситуація. В кожного свій рахунок і кожен платить за свої незначні особисті витрати. Регулярні платежі (за хату, машину ітд) або великі покупки плануємо і оплачуємо разом.