Відповідь: Продаю своє авто. Від запаху на вулиці можна змінити в салоні циркуляцію повітря... Хіба в Лансері такого нема? :rolleyes:
Відповідь: Продаю своє авто. особливо класно допомагає, коли попереду їде Ікарус... "...кто не ездил за Икарусом, тот с тем чувством не знаком..." (с) :D
Відповідь: Продаю своє авто. Ума, а у Вас Лансер какого года? С 2003 на Лансерах штатно устанавливался угольный салонный фильтр. Вот такой: Он не грязный, он угольный. От пластмассовой рамки фильтрующий элемент не отдирается.
Відповідь: Продаю своє авто. :D :D :D я, тоді все це вугілля порохотягом з"їла :D :D виглядає схоже, але той бруд на вугілля не був схожий... :eek: а в мене модель 2006р. а випуск 2005. там хіба теж вугільний? от зараз чоловіка втішу, що він мені вугільний фільтр зіпсув :D най купує новий, бо ідея моя - а робота його була :p (добре, що я не додумалась його попрати )
Відповідь: Продаю своє авто. Не знаю, может от комплектации зависит? У регионального представителя Mitsubishi поинтересоваться можно или на фирменной СТО.
Відповідь: Фільтр салону Тут http://volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=793 ця ж тема обговорюється. Я ще її не читав, але може хтось щось корисне собі знайде
Відповідь: Фільтр салону А че мелочиться? Как в анекдоте с пепельницей - поменять машину на новую, и всё!!! :D