фільозофська Кав'ярня

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Князь, 30 чер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Наше шановне Львівське панство ще не такого може наговорити...тут тримайте "нос на вєтру"
    А найкраще почитати-си Швейка,бо Йозеф в 1-світову війну воював біля Самбора,Їздив до Лємбергу...і мав такі самі звички відповідати ,як і ми...як і я також.
    І не вимолюйте в мене,шоб я признав,що ми тут троха є варяти!Так воно є!Навіть тоді,коли в війну ,яку вели совєти за продукти,технічну і економічну поміч тa гроші гебреїв з г'Америки,коли всі десь втікали до тoї г'Америки,Ізраїлю,Аргентіни,Ми,яко Бандеровці,зі своєю хлопською фільозофією боролися за незалежність України,за незалежність Галичини,проти того тоталітаризму,який нині хочуть знову нам підсунути,як шось-таке не повністю освоєне Народом України,котрий ніби то і не знає,що російського царя Бог ставить керувати і панувати над Українцями.
    Ото Ми й ніяк не засвоюємо в Галичині! Варяти...шо поробиш!:))
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG]

А я шо,маю бути іншим?:preved::)

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

И не подумаю)) Говорю на красивом, мелодичном, певучем РУССКОМ языке и получаю вежливый ответ на НЕМ ЖЕ. Если же обращаются ко мне на украинском - отвечаю на НЕМ же.
    И все друг друга прекрасно понимают. И чего это мне писок стуливать, если под ним там улыбка?))))
    А картинка красивая..у меня таких фотографий море)

3. Luna

А че вдруг тут столько Фарион? Она философ - детовед?))

4. Князь

Князь Капитан Белый Снег

Прошу, пардоньте, но тему я отделил, к философским размышлениям она имеет мало отношения. А вот поболтать о философии в кафэшке - в самый раз!

5. Luna

:good:И название..ммм...)))

6. Милена

Милена Дуже важлива персона

А можно мне кофе с коньяком, без сахара, но с лимоном :)

7. Князь

Князь Капитан Белый Снег

Хароший вкус, барышня!
    Тока без картинок, ПЛИЗ!!!
    Фу, ненавижу.
    Медитируйте, осознавайте Ваше состояние в пространстве, присоединяйте к осознанному желанию чувственно материализованную ...чашечку кохвэ... и наслаждайтесь.
    А этих глупостев с картингами оставьте на трындеж.

8. Locke

Locke невиправний реаліст

Часткова з вами погоджуюся, але все ж хочу зауважити, що:

З точки зору банальної ерудиції, кожен довільно обраний предикативно абсорбуючий об'єкт раціональної містичної індукції можна дискретно детермінувати з аплікацією ситуаційної парадигми комунікативно-функціонального типу за наявності детекторної-архаїчного дистрибутивного образу в Гілбертовому конвергенціонному просторі, проте при паралельному колабораціонному аналізі спектрографічних множин, ізоморфно релятивних до мультиполосних гіперболічних параболоїдів, інтерпретують антропоцентричний многочлен Нео-Лагранжа, виникає позиційний сигніфікатизм вентильної теорії психоаналізу. В результаті чого треба взяти до уваги наступне: оскільки не тільки езотеричний, а й екзистенційний апперцепціонованний ентрополог антецедентно пассивізованний високоматеріальною субстанцією, володіє призматичною ідіосінхраціею, але так як валентністний фактор негативний, то й, відповідно, антагоністичний дискредитизм деградує в ексгібіціоністському напрямку, оскільки, перебуваючи в претубертатному стані, практично кожний суб'єкт, меланхолійно усвідомлюючи ембріональну клаустрофобію, може екстраполювати будь-який процес інтеграції та диференціації в обох напрямках, звідси випливає, що в результаті синхронізації, обмеженою мінімально допустимого інтерполяцією образу, всі методи конвергенціоної концепції вимагають практично традиційних трансформацій неоколоніалізму.

Хіба ні?[FONT=&quot]
    [/FONT]

9. Luna

Ваще-то никто картинку в философию и не тынцнул...мы же с понятиями...понимаем....кружева и всетакое....:))

10. Norton

Norton камышовый кот

возле тебя местечко есть свободное? посижу тоже кофейку попью, погляжу на философов...:)

11. Luna

И меня к себе с кофием примите...А то я у них стесняюсь)

12. Князь

Князь Капитан Белый Снег

А чого це "посиджу"? У нас, ба, бочка гучна у кутку стоїть, на неї треба влазити зграбно, та речі скрекотати нескінченні та захоплюючі, для вух слухачів приємні

13. Юрко НОТОЦО

Супер! Без сумніву пане Локк...і не підкопаєшся!
    Прямо мені з писка вирвали! Те ж саме хотів повісти ширше,але повів-єм коротше!
    Гратулюю! То і є та галицька метода фільозофствувати так...так,щоб всім російськомовним став зрозумілим Сенс Нашого Українського Життя-Буття!:good:
    Та ні-і...давайте з картинками,фото...а то якось незручно сухим текстом уми покорять!
    Давайте з "фокусами",га-а? І буде в Нас Фільозофський цирк! Давайте!І обов'язково з гумором!
    І Нарід нас,"фільозофів кукурудзяних поймет"...і підтянетья ближче!:preved:

14. Князь

Князь Капитан Белый Снег

о! вот это я понимаю - кафэшку открыли, и народ повалил. :))
    Действительно, какая философия в сухомятку))

15. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

[OFFTOP]А мона коньяк без кофе? Для лучшего понимания так сказать :)[/OFFTOP]

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Карочє,скажу і я єдну вумну і дуже оригінальну річ:
    Ніхто з сущих не має вибору.
    По тій простй причині,що він є тим,ким він є.
    І всьо.
    На філіжанку кави потягне?

17. Hightower

[OFFTOP]На мой неискушенный скус - так вполне! :)[/OFFTOP]

18. Юрко НОТОЦО

Мона...але тільки в вишиванці,як в Тернополі!:))

[ADMIN="Князь"]Я буду каленым желллезззом выжигать из этой темы ВСЕ изображения филижанок кавы, рюмок чаю, бутылок и прочей хрени!
    Без обид!!![/ADMIN]

19. Hightower

[OFFTOP]Куплю с удовольствием при случае!:pardon::)[/OFFTOP]

20. Юрко НОТОЦО

Траба би Торро,Гранда попередити і запросити...Вони ма-а-ають,що сказати!
    Бо без них,то буде кава без цукру,по-азіяцки тсз:scratch_one-s_head:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)