Згідна.....так і має бути,і таксамо з точністю до навпаки(тобто жінка по відношенню до чоловіка...) ---------- Додано в 13:02 ---------- Попередній допис був написаний в 13:01 ---------- Реальність достоту не є показником правельності. ---------- Додано в 13:02 ---------- Попередній допис був написаний в 13:02 ---------- А наскільки цікаво? ---------- Додано в 13:04 ---------- Попередній допис був написаний в 13:02 ---------- А можна спитати Svjato Вас які жінки бульше зацікавлюють мудрі,розумні,прості,чи красуні з обкладинок?
Чого хочуть жінки - дуже хороший фільм. Різноманітність поглядів більше заплутує, але в жвавій дискусії привідкривається правда. ---------- Додано в 13:19 ---------- Попередній допис був написаний в 13:06 ---------- ??? Мене колись одна знайома спитала, якою я хотів би бачити свою жінку. Я не довго думаючи відповів: - лише одна риса, точніше її відсутність. - Яка? - перепитала Вона мене. - Відсутність наглості. Як не дивно, але шкала оцінювання в мене не змінилася. До вподобань мені підійшли би напевно такі риси характеру, та стилі життя: - незалежна, активна (спортивна, хоч слова спорт не люблю), розуміюча (не нагадувала б про помилки без потреби), хоч це все відходить на другий план як не зразу то з часом, лиш би людина була нормальна. Думаю протилежним до наглості мало би бути слово - доброта. Тому відповідь - ДОБРА.
night, але чоловік, котрому попалась саме така, отак прояви уваги розуміюча, не мусить лягати з нею у ліжко, приводити додому ітд. А якщо вже це сталось - то у ситуації буде і його вина. На щастя, ми не живемо у суспільстві, де інтимні стосунки вже на рівні потиску руки. Мені шкода, що більшість жінок, котра Вас оточує, саме такі. Але нема причин судити по них решту. Тоді я ненормальна і немудра. (Хоча штамп у паспорті хотів мати саме мій чоловік, не я). Нормальна і мудра жінка буде прагнути побудувати нормальну сім"ю, вибрати тата для своєї дитини, не егоїстично покладати, що вона здатна його замінити.
Хоча згідно філології, протилежне до "наглість" є "скромність" . Слова, слова - вони лиш джерело непорозумінь
Напевно в назві цієї теми і в самій дисксії є помилка. Почнемо з того що таке філософія - теоретична форма світогляду; особливий вид мислення, на якому думка усвідомлює себе саму у своєму ставленні до дійсності та шукає остаточних, абсолютних засад для власних актів і людського самоствердження у світі. Предметом філософії є відношення людини і світу. Зазначу що такий підхід до світу і до себе самих для більшості жінок не характерний. Для жінки важливіше інтуїтивне чуттєве та емоційне сприйняття світу - жінка рідко коли усвідомлює і фіксує увесь логічний ряд який приводить її до певних висновківвисновків. Приклад - якщо чоловіка спитати чим саме йому не сподобалась жінка він назве пинаймі кілька причин. Жінка в аналогічній ситуації відповість -Не подобається бро не подобається. Передумови та логічні операції в даному випадку нефіксовані і неусвідомлені - важливий лише результат, власне тому якщо передумови і логічні операції мали якусь помилку жінка їх не виявить. ось чому чоловікам яким жінки відмовили майже невдається переконати їх що вони помилялись Для виживання людей важливі не тільки біологічні а й соціальні якості. Тому людина з певними відхиленнями( наприклад з акцентуацією характеру, соцопатією чи просто з нестандартним підходом до життя) навряд чи знайде партнера. Такі індивіди необхідгні для суспільства, саме вони можуть вносити значний вклад в його розвиток(більшість геніальних науковців мали ті чи інші психічні розлади). Але шанси на успішне подружнє життя і реалізацію репродуктивного потенціалу у них мізерні. Проте з ціє особливості є невеликий виняток - якщо подібна людина(соціальний мутант) займає в суспільстві значне становище його шанси різко зростають.
З роками, жінка, яка хоче мати сім"ю, а не жити самотньою все життя, стає менш розбірливою. Планка опускається і вона готова вийти навіть за козла. З другого боку, науковці так погрязають в науку, що вже нічого навкруги себе не бачать.
А інколи, особливо якщо перед тим вона мала досвід життя з козлом, планка піднімається, і жінка воліє бути краще сама.
Дружина запитує свого чоловіка: - А які жінки тобі подобаються: розумні чи красиві? - Заспокійся, мила. Ні ті, ні інші. Мені подобаєшся тільки ти! :kiss3: )
Нажаль бач хоч цього і не хочуть Бажання створити сімю це лише інстинкт. Якби не природдній потяг чоловіка до жінки навряд бичи чоловіки взагалоі погодились би спілкуватись з жінкками.
Ну, Сергію, то вже перебір. Поїдьте в Китай і зустрінете купу жінок. Якщо вже там жодній не сподобаєтеся, тоді заробляйте грошей побільше - хоч поживете в своє задоволення. Жінок буде багато, - вибрати буде складніше.
Можливо що оффтоп Але зауважте - тема філософія жінки поступово скочується до обговореня проблем вибору партнера. Що в принципі демонструє практичну "філософію" жінки.
То й що? Бог не міг створити всіх жінок лише з негативними рисами (до речі з чоловічої точки зору). Та й не треба жінку розуміти. ЇЇ тре або любити, або ... не звертати на неї увагу, якщо не хочете з нею фліртувати. p.S.Нормальна тема. не тре оцінок або релігії. Будь-ласка.
В тому і проблема жінок як на мене. Хочуть заміж, хочуть щоб їх любили і хочуть для цього нічого не робити З дитинства дівчатам вбивають в голову що заробляти має чоловік, що без чоловіка жінка не самодостатня і ще купу схожих дурниць. Тому і філософія жінок зводиться до того як, де знайти чи вибрати партнера. А решту життєвих потреб зводяться до "спочатку вийду заміж а потім буду думати про все решту ".А з появою сім'ї, дітей те все решту забувається. От і виходить що жінки мають обмежену філософію...Замкнуте коло.
А цікаво спитати у Вас,яка Ваша життєва позиція, і скільки Вам років (про вік можете не писати,як хочете...) Мені все ж цікаво,Ви власне сама жінка (якщо вірно вказали стать),невже Вам не хочеться мати затишну сім"ю,коханого чоловіка,малечу?Чи Ви з феменісток?А може Ви вважаєте,що всі одружені жінки тупі,нерозважливі і вискочили заміж,аби вискочити, і звідкіля у Вас такі твердження?Мені чомусь здається,що Ви свого часу потерпіли краху в стосунках з чоловіком саме,через вище згадану приину,або Вам дали зрозуміти,що Ви така сама жінка,що хоче заміж......і Ви тепер відстоюєте так по бійцівськи протилежне.
Мати дружну сім’ю і коханого чоловіка не означає, що мус висіти у нього на шиї. Поетко, якщо хочете зрозуміти співбесідника - не варто ліпити етикетки відразу (Ваш частий грішок).
Мій останній допис під знаками запитань,отож я не ліплю етикеток.....а запитую,цікавлюсь,шоб власне зрозуміти,але ні в якому разі не засуджую.Кожен має право на власну думку....... А мої припущення може спростувати сама night