Філософія жінки

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем poetka, 13 бер 2010.

1. poetka

poetka Дуже важлива персона

QUOTE='Svjato;608806']схоже в чоловіків таки прямолінійніше мислення...[/QUOTE]

Можливо...........Вам видніше!!!!
    А мені здається,що ще й прагматичне мислення,домінує над емоціями,а подекуди перекриває горлянку, природним почуттям,чомусь Вам нууууу дуже важко , примірити на себе (на хвильку)жіноче єство.........щоб визнати, що жінка то не зовсім зло,а ніжність,тепло,сердечність.....................здебільшого поширені тези серед мужчин:sad:я коротко),- жінка така,сяка,білявка,бабиско,всі біди від жінок,феменізм-порок,перечисляти такі ,ось"недоліки"можна довго..................
    А з легкістю,і ось так відразу оцінити жінку,як партнера,друга.

• Подобається Подобається x 1
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Дуже багато закладено саме природою і змінити цього неможливо. тому деякі особливості жінок саме біологічно обумовлені. Чи жінка може змінити свою сутність?
    Малоімовірно.
    За все життя зустрічав лише 5 жінок яких можна булоб назвати хорошими і мудрими.

---------- Додано в 19:26 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ----------

Взагаліто прагматизм і турбота про майбутнє - це риси всеж таки жінок.
    Якщо в камяному віці жінка вибирала чоловіка враховуючи його силу то тепер увага звертається на гроші. Усіж прояви чуттєвості, кохання і т д і т п - це лиш рефлекторна програма спрямована на продовження роду ( розумію це неприємно але принаймі такий погляд на речі є менш болючим ніж переживати кожну невдачу)

• Подобається Подобається x 2
  3. poetka

Ви насправді мало знаєте жінок...........
    Щоправда можу з Вами погодитись розумних жінок багато,а от мудрих.....
    І добрих,хороших є досить,тільки треба огледітись довкола.

А може взагалі не варто розділяти такі риси,тому,що чоловіки також дбають про майбутнє своїх дітей,і можливо в більшій степені,оскільки відчувають більшу відповідальність перед сім"єю,саме з матеріальної сторони,а це вже і є прагматизм.

4. Nina

Nina Well-Known Member

5. Зануда

Зануда така зануда

Може ті інші, що не увійшли у вашу п"ятірку самі не прагнули з вами знатись? ;)
    Те, що не всі жінки вам підходять, не означає, що вони "не такі", вони просто вам не підходять. :) І ті жінки, яким не підходите ви не погані, зіпсовані і дурні, просто ви їм не підходите. :)

• Подобається Подобається x 5
  6. nata-k

nata-k Well-Known Member

Так, які конкретно? Вже втретє Вас перепитую, до речі.....

7. Сергій аспірант

Ну з огляду на мій характер і зовнішність я їх розумію і не засуджую-))))
    Швидше я навряд чи жінкам підхожу-)))

Ніколи не називав їх такими просто звертаю увагу на деякі особливості у виборі статевого партнера в сучасному суспільстві

---------- Додано в 20:15 ---------- Попередній допис був написаний в 20:13 ----------

Чтобы понадёжней закрепить свои гены в потомках, женщина должна усилить строгость отбора претендентов, чтобы не разбавлять свои, предположительно уникальные, гены чем попало. Но чтобы было из кого выбирать, она должна нравиться по возможности всем мужчинам. И чем большему количеству мужчин она нравится, чем больше у неё воздыхателей, тем шире её выбор. Идеал - влюбить в себя всех, но подпустить - одного, а может быть, даже и никого. Само совокупление при этом может быть едва ли не досадным побочным эффектом процесса соблазнения.
    Итак, цель инстинктивной брачной стратегии женщин - больше мужских сердец, хороших и разных.

Завладев же сердцем мужчины, женщина может утратить к нему активный интерес, придерживая его только для коллекции. А тем временем соблазнять следующих.
    В этом разделе обрисован лишь базис различий брачной стратегии. Ниже мы рассмотрим инстинктивные факторы, заполняющие этот базис конкретным содержанием.
    Короче говоря:
    Для реализации преимуществ полового отбора самцы стремятся к совокуплениям с максимально возможным количеством самок - они, так сказать, борцы за КОЛИЧЕСТВО потомства, ибо количественно их плодовитость практически не ограничена;
    С той же целью самки, имея количественно ограниченную плодовитость, стремятся к наивысшему КАЧЕСТВУ рождающегося потомства. В силу этого именно они являются выбирающим субъектом, а стало быть заинтересованы в максимальном расширении количества потенциальных партнёров, из которых легче выбрать наиболее "качественного", отвергнув остальных.

роче говоря:
    Эмоциональный выбор брачного партнёра (симпатия, влюблённость, любовь - в зависимости от силы переживаний) осуществляется в соответствии с системой инстинктивных критериев оценки потенциального партнёра.
    Для эмоционального выбора мужчины женщиной наибольшее значение имеет его инстинктивный иерархический статус (в т.ч. сугубо визуальный), могущий не совпадать с его общественным положением. На втором месте - физические данные.
    Для эмоционального выбора женщины мужчиной наибольшее значение имеют её новизна, реальность шансов на доступ, и физические данные в равной степени.
    Н

---------- Додано в 20:23 ---------- Попередній допис був написаний в 20:15 ----------

Ангус Джон Бeйтман (Angus John Bateman), проведя эксперименты с дрозофилой, сформулировал свой "принцип" неразборчивости самцов и разборчивости самок в зависимости от относительной стоимости половых продуктов в 1948 г. В этом исследовании он показал существование принципиальных, инвариантных к конкретному виду различий в половых стратегиях самцов и самок, связанных с различной "стоимостью" их вклада в размножение. "Стоимость" вклада самки практически всегда намного выше, чем вклада самца (даже если вид практикует R-стратегию размножения, когда родители совсем не заботятся о потомстве; ведь яйцеклетка содержит гораздо больший запас энергии, чем спермий), а следовательно, "дирижёром" репродуктивного поведения является именно она; именно она решает, кому из самцов продолжиться в потомках, а кому - нет. И все видоспецифичные особенности брачного поведения представителей конкретного вида строится на базе этого принципа. Однако применимость этого принципа к людям до сих пор никто строго не доказывал, что оставляло обширную почву для сомнений.

8. nata-k

nata-k Well-Known Member

Сергію, те партнері роблять вибір - це очевидно. при чому це стосується не тільки статевих чи шлюбних партнерів, а будь-яких партнерів. Правда?

Немає одного зального правила для всіх, однієї схеми! Це не можливо. Людиною у виборі партнера керує не стільки біологічна, скільки соціальна складова. А саме, певні ірраціональні установки, які сформувались протягом життя.

Не даремно є приказка "На кожен товар є свій купець" ;)

9. Сергій аспірант

Цілком згоден_))) Але біологічні закономірності теж діють

10. nata-k

nata-k Well-Known Member

ага, в тому числі і з Вашого боку ;).
    Ви також робите вибір. І не просто також, а саме Ваш вибір є першим. Ви обираєте на кому зосередити свою увагу.
    То може проблема у Вашому виборі, а не в їх ;) (відповідь на це питання якщо й важлива, то тільки особисто для Вас)

11. Levko

Levko Well-Known Member

Дивно!!!
    А в мене, навпаки чомусь- що не жінка, з котрою приходиться стикатися в житті- то хороша і мудра...! А моя дружина- взагалі перевершує в цих якостях усіх жінок, яких я тільки знав і знаю!!!! Направду...
    Може Вам, Сергію, варто краще навчитися більше звертати увагу і бачити хороше в людях, ніж погане...?

12. night

night Well-Known Member

Цілком з вами згідна. Мені може і більше зустрічалось. Але насправді їх дуже дуже мало. На перший погляд можна було б назвати мудрими, хорошими майже всіх жінок. Але проходить пару місяців відносин і жінка різько змінюється. Вона думає що вже все...піймала своє щастя за горлянку :) і починає показувати свою сутність справжню. І починаються скандали, ревність, заборони, перевиховування чоловіка...Починаються розмови про весілля, діточок.

13. poetka

В такому випадку,ця жінка точно не була мудра,а була файна кокетка,і хитра,але не більше.
    А тут,щось зв"язку не бачу,хіба мудра жінка не хоче діточок,чи постійних відносин?якщо вона вже дозріла до цього,як фізично так і духовно...

• Подобається Подобається x 2
  14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Хе... а хіба Ви не чули про чоловіків, котрі спочатку квіти носять, вірші читають, а потім шкарпетки лінуються прибрати і жінку інакше як прислугою не вважають? Ну і як тут не скандалити? (На ДП цих випадків багато. :) )

Афігєть. Що - бути дружиною коханого чоловіка і мати з ним дітей - це вже не тільки немодно, ще й соромитись цього треба?

• Подобається Подобається x 3
  15. night

night Well-Known Member

звичайно хоче. Але мудра жінка зробить так щоб цього захотів чоловік і сам почав про це розмови :)
    А для чого скандалити. Зробити три зауваження. Якщо людина не зверне уваги і не прийме міри то навіщо залишатися з такою людиною і намагатись перевиховувати скандалами....
    Вам напевне не попадались жінки які просто вимагають цього від свого мужчини вже після кількох місяців а то і тижнів знайомства.

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А чому саме три?

(До речі, виводити скандалісток на чисту воду Ви почали). :)

Чесно - для мене ця фраза містить протиріччя.

Якщо мій мужчина - саме мій, я це відчуваю, або ж він сам дав мені це зрозуміти, то не бачу причин, чому не планувати сім"ю і дітей.

Якщо чоловік дав зрозуміти свою належність певній жінці, то б мав приймати відповідальність за неї і розуміти її потреби.

Якщо цього не сталось, то сумніваюсь, що якась жінка стала б планувати з випадковим чоловіком вищесказане. А якщо вона планує - то вона дурепа, а ми ж не про вийнятки балакаємо, чи не так?

Тому якщо обминути увагою перший пост, а обговорювати тільки назву, то не можна узагальнювати аж ніяк.

17. night

night Well-Known Member

Бо бувають обставини життя...
    а якщо жінка собі надумала що чоловік дав їй зрозуміти що він її...Таке частенько буває. Адже жінки більш схильні до прояву почуттів. І навіть найменший знак звичайної уваги можуть сприйняти за "Я йому подобаюсь"

Таке можна зрозуміти далеко не за пару місяців. Особливо в молодому віці. Адже звичайну закоханість яка присутня перші пару місяців можна переплутати з "Я хочу прожити з нею життя"

Ми говоримо про філософію жінок. А більшість з них на жаль думають про те як по швидше вискочити заміж, народити дитину ( щоб прив'язати по міцніше вигідного чоловіка) і жити собі решту життя нічорта не роблячи.
    Нормальній, мудрій жінці байдуже на штампи в паспорті.Хороша людина, підходить для життя то чи важливий той штамп... Хоче народити дитину і без чоловіка народить (маю на увазі сама виростить).

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ну! Дівчата..
    У Вас бачу пішли філософські "розборки" :)
    Ні справді цікаво послухати.

19. poetka

Ну,це вже чистої води егоїзм...
    Дитина повинна рости в люблячій сі"мї,де є батько і мати.І мудра жінка знайде такого партнера,і зробить все,щоб її дитина мала хорошого батька...
    А народити для себе, не правильно,не природньо і є свого роду відхиленням для нормального розвитку дитини...

---------- Додано в 12:59 ---------- Попередній допис був написаний в 12:58 ----------

А хіба ми тут не розмовляємо останнім часом про мудрість жінки?

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

В мене таких знайомих половина, якщо не більша половина. Де-Юре - згоден, що не правильно, але Де-Факто - це реальність...

а де твій аватар? :)