Філософія жінки

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем poetka, 13 бер 2010.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Чоловік хотів зрозуміти жінку і придумав філософію. Тепер ніхто не може зрозуміти ні першого ні другого... :)
    Питання до жінок.
    Жінку хоча би інша жінка може зрозуміти? ...

• Подобається Подобається x 1
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Напевно філософію придумали чоловіки в які потерпіли невдачу у коханні до жінок( чи чоловіків якщо говорити про греків) і спрямували своє лібідов творче русло-))))))))
    Для того щоб зрозуміти слід помітити що крім неї коханої є ще інінші люди. І далеко не кожна вродлива жінка на таке здатна

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Скажу за себе - ні. Але не думаю, що це зі статтю пов’язане.

• Подобається Подобається x 2
  4. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

• Подобається Подобається x 2
  5. Svjato

Svjato Well-Known Member

причому тут філософи, як є реальні ...

---------- Додано в 20:23 ---------- Попередній допис був написаний в 20:19 ----------

Почув колись. геніальну, як на мене фразу:
    вартим принцеси може бути тільки принц...
    і навпаки :)

6. nata-k

nata-k Well-Known Member

Сергію, так що там з суто біологічними засадами? Розкажіть як біолог біологу ;).

От власне. Зрозуміти іншу особистість буває ой як складно. Поважати - ще складніше. І від статі то не залежить.
    Але на жаль, є люди, які чомусь вперто ті загальнолюдські складності замальовують виключно у гендерні кольори.

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

дивно. Я то гадав, що в цьому все пояснення.
    Чоловіки під пиво всі питання можуть вирішити.

8. Un.Known

Чула про таке.

Але також чула, що не всі дотримуються рішень. :)

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

схоже жінки складаються з багатьох емоційних складових, які чоловіками сприймаються, як взаємовиключні :)

---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:38 ----------

це вже від степені сп'яніння залежить:)
    як по правді - від порядності. тут думаю стать точно не впливає

10. poetka

poetka Дуже важлива персона

В принципі така!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ось ми з Un.Known притирались,притирались і порозумілись(віднайшли спільні інтереси) Чи не правда Ольго?
    А якщо до суті то визнаю здебільшого ні!!!!!!!!!!!!але на деяких рівнях всежтаки може,саме коли є дотичність щодо дітей,побуту,здоров"я.

11. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

а як щодо дотичності до ексистенціальних проблем?

12. poetka

Ну і інтересів звичайно:)

13. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Ага... ото сидить так сидить... дивиться серіали... А потім виявляється, що чоловік пішов до тієї, що робить заческу, манікюр, макіяж... ну і ще дещо )))

• Подобається Подобається x 5
  14. Svjato

Svjato Well-Known Member

15. poetka

А чому саме проблем? Ви мали на увазі реальне існуванні жінки,чи філософське трактування екзистенциалізму вцілому,чи її (жінки) причетність до існування чоловіка?
    Наскільки мені відомо екзистенція - це цілковита протилежність ессенції,цебто сутності.Жінки,це ж бо не тварини,до прикладу,в яких сутність закладена самою природою,а вже потім,їх існування,чи виживання,трактуйте,як хочете.Тоді коли людина і УВАГА!!!!! жінка в тому числі здатна змінити свою сутність в процесі свого існування

Є ще й таке поняття як свобода,а поміж тим і відповідальність за вчинки. Екзестенциалізм,як прояв всеж таки свободи, індивідуальності ,несхожості і означає переживання окремо взятої особистості,і жінки також:)
    Цебто,душа,як аналог екзистенції, є причиною замилитись,що ми всеж таки непрості.........
    Почитайте Ж.П.Сартра,він в принципі досить обгрунтовно піднімає питання,такі,як приналежність жінки до чоловіка і т,д,і все ,що стосується екзистенці........

P.S. Відкиньте власні упередження,і страхи,познайомтесь з хорошою мудрою жінкою,і все буде Ок.

---------- Додано в 21:53 ---------- Попередній допис був написаний в 21:50 ----------

Ну,якщо чесно,я її зрозуміла, в якійсь мірі,а от чи вона намагалась,бодай трішки,зрозуміти мій світогляд,то треба в неї самої спитати;)

16. Un.Known

Спільні інтереси віднайшли, це правда. :)

А от в тому, що порозумілись - не впевнена.

І чомусь мені здається, що я Вас розумію, а Ви мене ні. (Хоча не виключаю, що Ви думаєте так само).

Дописую, після прочитання Вашого попереднього поста.

Як я і передбачала, думки перехрестились. Мабуть, найкраще буде пояснити особисту позицію щодо Вашого стартового допису, його сприйняття мною і усього, що з цього виникло.

Так от, прочитавши перший допис у цій темі, я зрозуміла, про що йшлося - про те Ваше его, що Ви самі і підтвердили пізніше. Я не ткнула Вас у це носом тільки тому, що не люблю цього робити. Зважаючи на свій досить поважний стаж у віртуальному спілкуванні, я не кидаюсь розбирати кожну дрібницю, дурницю, і я досить лінива, аби кожному розжовувати, що саме я маю на увазі (крім випадків критичних).

Але пишу так, аби потім не вибачатись.

Поетко, Ви хотіли чути підтвердження своєї правоти, того, що Ви обрали правильний шлях, і живете правильно. Тому я написала у першому своєму дописі, що потрібно подорослішати, тоді нікому не прийдеться пояснювати чи обгрунтовувати свої рішення. Дорослість - це не тільки кількість прожитих літ.

Увага! Цим я зовсім не хочу сказати, що Ви молода-зелена-безвідповідальна. Проте деяка інфальнтильність присутня. Люди дорослі не виносять подібних тем на загал - вони не мають що обговорювати.

Зазначу, що Ви ображались цілком безпідставно, тому, що нічого особистого у моїх дописах не було, зате Ви мені навішали етикеток... по повній програмі. :) А сваритись я жах як не люблю.

Сподіваюсь, цей допис виявився достатньо філософським і ведучим до порозуміння. :)

Останнє редагування: 14 бер 2010
  17. poetka

Таке враження,шо ми з Вами до сміху в чомусь схожі:)

Я до Вашого допису писала;

---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:59 ----------

Ось тільки не можу зрозуміти саме в чому,потрібен час;)

---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ----------

Саме в чому цікаво ми схожі?

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

просто не відчуває його, це не її половина.. просто напросто не вірить в цього мужчину...а без віри нема любові:) заставити любити неможливо...

бо жінки не мають часУ))) а ще вони просто раціональні... хто буде виховувати дітей, доглядати сімю, поки чоловіки сидять в позі Родена???

19. Un.Known

Ми схожі в тому, що не любимо агресії.

Різниця між нами в тому, що Ви стараєтесь загладити кути до конфлікту, я - після нього (аби він не повторювався).

20. poetka

А ось це я не докінця збагнула:dntknw:
    Як на мене саме дорослі із своїм багажем знань і життєвого досвіду,можуть піднімати такі теми і не тільки такі;)

---------- Додано в 23:16 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ----------

І обговорювати мають ,що нааааабагато більше..............в контекті прожитих ними літ:)

---------- Додано в 23:17 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ----------

А ще ім"я у нас одне;)

а де твій аватар? :)