Чоловік хотів зрозуміти жінку і придумав філософію. Тепер ніхто не може зрозуміти ні першого ні другого... Питання до жінок. Жінку хоча би інша жінка може зрозуміти? ...
Напевно філософію придумали чоловіки в які потерпіли невдачу у коханні до жінок( чи чоловіків якщо говорити про греків) і спрямували своє лібідов творче русло-)))))))) Для того щоб зрозуміти слід помітити що крім неї коханої є ще інінші люди. І далеко не кожна вродлива жінка на таке здатна
Пригадалось,як моя подруга пояснювала своїй сестрі:"То той хлопець,шо тоді,ну...пам"ятаєм?",та каже:"А то той!!!Пам"ятаю" Головне,що зрозуміли одне одного
причому тут філософи, як є реальні ... ---------- Додано в 20:23 ---------- Попередній допис був написаний в 20:19 ---------- Почув колись. геніальну, як на мене фразу: вартим принцеси може бути тільки принц... і навпаки
Сергію, так що там з суто біологічними засадами? Розкажіть як біолог біологу . От власне. Зрозуміти іншу особистість буває ой як складно. Поважати - ще складніше. І від статі то не залежить. Але на жаль, є люди, які чомусь вперто ті загальнолюдські складності замальовують виключно у гендерні кольори.
схоже жінки складаються з багатьох емоційних складових, які чоловіками сприймаються, як взаємовиключні схоже в чоловіків таки прямолінійніше мислення... ---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:38 ---------- це вже від степені сп'яніння залежить як по правді - від порядності. тут думаю стать точно не впливає
В принципі така!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ось ми з Un.Known притирались,притирались і порозумілись(віднайшли спільні інтереси) Чи не правда Ольго? А якщо до суті то визнаю здебільшого ні!!!!!!!!!!!!але на деяких рівнях всежтаки може,саме коли є дотичність щодо дітей,побуту,здоров"я.
Ага... ото сидить так сидить... дивиться серіали... А потім виявляється, що чоловік пішов до тієї, що робить заческу, манікюр, макіяж... ну і ще дещо )))
А чому саме проблем? Ви мали на увазі реальне існуванні жінки,чи філософське трактування екзистенциалізму вцілому,чи її (жінки) причетність до існування чоловіка? Наскільки мені відомо екзистенція - це цілковита протилежність ессенції,цебто сутності.Жінки,це ж бо не тварини,до прикладу,в яких сутність закладена самою природою,а вже потім,їх існування,чи виживання,трактуйте,як хочете.Тоді коли людина і УВАГА!!!!! жінка в тому числі здатна змінити свою сутність в процесі свого існування Є ще й таке поняття як свобода,а поміж тим і відповідальність за вчинки. Екзестенциалізм,як прояв всеж таки свободи, індивідуальності ,несхожості і означає переживання окремо взятої особистості,і жінки також Цебто,душа,як аналог екзистенції, є причиною замилитись,що ми всеж таки непрості......... Почитайте Ж.П.Сартра,він в принципі досить обгрунтовно піднімає питання,такі,як приналежність жінки до чоловіка і т,д,і все ,що стосується екзистенці........ P.S. Відкиньте власні упередження,і страхи,познайомтесь з хорошою мудрою жінкою,і все буде Ок. ---------- Додано в 21:53 ---------- Попередній допис був написаний в 21:50 ---------- Ну,якщо чесно,я її зрозуміла, в якійсь мірі,а от чи вона намагалась,бодай трішки,зрозуміти мій світогляд,то треба в неї самої спитати
Спільні інтереси віднайшли, це правда. А от в тому, що порозумілись - не впевнена. І чомусь мені здається, що я Вас розумію, а Ви мене ні. (Хоча не виключаю, що Ви думаєте так само). Дописую, після прочитання Вашого попереднього поста. Як я і передбачала, думки перехрестились. Мабуть, найкраще буде пояснити особисту позицію щодо Вашого стартового допису, його сприйняття мною і усього, що з цього виникло. Так от, прочитавши перший допис у цій темі, я зрозуміла, про що йшлося - про те Ваше его, що Ви самі і підтвердили пізніше. Я не ткнула Вас у це носом тільки тому, що не люблю цього робити. Зважаючи на свій досить поважний стаж у віртуальному спілкуванні, я не кидаюсь розбирати кожну дрібницю, дурницю, і я досить лінива, аби кожному розжовувати, що саме я маю на увазі (крім випадків критичних). Але пишу так, аби потім не вибачатись. Поетко, Ви хотіли чути підтвердження своєї правоти, того, що Ви обрали правильний шлях, і живете правильно. Тому я написала у першому своєму дописі, що потрібно подорослішати, тоді нікому не прийдеться пояснювати чи обгрунтовувати свої рішення. Дорослість - це не тільки кількість прожитих літ. Увага! Цим я зовсім не хочу сказати, що Ви молода-зелена-безвідповідальна. Проте деяка інфальнтильність присутня. Люди дорослі не виносять подібних тем на загал - вони не мають що обговорювати. Зазначу, що Ви ображались цілком безпідставно, тому, що нічого особистого у моїх дописах не було, зате Ви мені навішали етикеток... по повній програмі. А сваритись я жах як не люблю. Сподіваюсь, цей допис виявився достатньо філософським і ведучим до порозуміння.
Таке враження,шо ми з Вами до сміху в чомусь схожі Я до Вашого допису писала; ---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:59 ---------- Ось тільки не можу зрозуміти саме в чому,потрібен час ---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ---------- Саме в чому цікаво ми схожі?
просто не відчуває його, це не її половина.. просто напросто не вірить в цього мужчину...а без віри нема любові заставити любити неможливо... бо жінки не мають часУ))) а ще вони просто раціональні... хто буде виховувати дітей, доглядати сімю, поки чоловіки сидять в позі Родена???
Ми схожі в тому, що не любимо агресії. Різниця між нами в тому, що Ви стараєтесь загладити кути до конфлікту, я - після нього (аби він не повторювався).
А ось це я не докінця збагнула Як на мене саме дорослі із своїм багажем знань і життєвого досвіду,можуть піднімати такі теми і не тільки такі ---------- Додано в 23:16 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ---------- І обговорювати мають ,що нааааабагато більше..............в контекті прожитих ними літ ---------- Додано в 23:17 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ---------- А ще ім"я у нас одне