Філософія жінки

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем poetka, 13 бер 2010.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

ОК. :)

До речі, Ви вишпортали найменш вдалого, як на мене, вірша. )

• Подобається Подобається x 1
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Я Вам в приваті хіба можу свої скинути,бо мої авторсько -"незахищені",боюсь плегіату:)

• Подобається Подобається x 2
  3. Багіра

Багіра Well-Known Member

напевно рідко стільки роздумів ще не викликала в мене тема форумська...

теж підтримую позицію - доглядає за собою та жінка, що себе любить.. просто не всі це сприймають однозначно...
    для одної подивиись серіал, посидіти в неті, не прикладати зусиль - це любов, бо робиш те, що направду хочеш...
    для іншої догляд за собою, відпочинок для краси і здоровя - любов, бо так жінка продовжує свою молодість, ставє досконалішою, прекрасною і тп.

щоб пояснити, чому 2 варіант це саме "оце" можна привнести аналогію...
    1. коли в людини слаба спина, вона може проводити весь вільний час лежачи на мякому ліжку перед телевізором...
    2. коли людина робить лікувальні вправи, спить на жорсткому, не перевантажує себе, підбирає відповідний режим харчування, сну і тп...

у 2 випадку людина не хоче робити більшість з того, це вимагає багато зусиль і часу... але це справжня любов до себе, турбота про себе... бо в першому випадку немає позитивного результату

особисто я сприймаю все з точки зору - теперішнє це колись буде минуле ,а майбутнє - теперішнє...
    якщо через пару років я оглянусь і побачу - "ти могла зробити те й інше, але не зробила", ти могла бути кращою, прекраснішою, але залишилась гіршою... чому??? в свої 21 я усвідомила, що ніколи не буду красивіша, здоровіша, фігуровіша ніж зараз (за природними даними і за винятком того, що сама знайду гармонію в тому, в чому раніше її не було)
    то з якої радості я маю потакати своєму лінивству чи оманливому переконанні що я живу в своє задоволення, якщо згодом я зрозумію що дарма витрачала час на непотрібне?

• Подобається Подобається x 7
  4. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

а хіба жінки здатні любити ще щось окрім себе а бо крім того що вважають частиною себе.

5. poetka

І я про те саме..................коли розпочала тему:)Тільки розпочати тему просто і аж ніяк не означає завершити її на рівні "колготок,зачісок,манекюрів......" Гарний допис дякую:good:

6. Багіра

Багіра Well-Known Member

ооо! таких цікавих питань мені давно ніхто не ставив?
    по-справжньому любити напевно не може. ІМХО. любить себе, любить те, що є частиною її, і любить в інших те, що близьке їй, те що є продовженням її... тому любить себе, рідних - батьків, дітей і дальших родичів по мірі) і своїх половинок, якщо вони дійсно є продовженням її, друзів, таких же по духу... рештою може тільки захоплюватися, симпатизувати..

7. Un.Known

Що Ви вкладаєте у слово "любити"?

Бо я, наприклад, таки люблю росяні ранки, їзду поїздом Інтерсіті, і Празький град. Нічого з того не є частиною мене.

• Подобається Подобається x 4
  8. poetka

А Ви думаєте,що не здатні? Ви так розчарувались в жінках? Жінка,якщо любить по-справжньому,то це назавжди,з усіма наслідками,які з цього випливають.

---------- Додано в 16:16 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ----------

Добре!!!!!!!!!!Хфілософсвуйте дівчата і хлопці,я йду,треба з малим погуляти,бо вже скоро вечір,а я ото-то сидю і сидю.Мій вже на мене косо ся диве:)))

---------- Додано в 16:17 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

Вже нічков почитаю ваші дописи;)

• Подобається Подобається x 5
  9. Сергій аспірант

так розчарувався
    І які наслідки з цього випливають?

10. nata-k

nata-k Well-Known Member

Щодо наслідків - то це лише Ваше особисте. Бо залежить від висновків, які Ви для себе поробили.

Між іншим зауважте, що про Ваше розчарування легко здогадались спостерігачі :). Певно, завдяки Вашим глобальним узагальненням.

11. Сергій аспірант

І що мені з того?-))))))))))

---------- Додано в 17:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:15 ----------

І коли хтось раптом виявить до не ї якісь почуття вона з легкістю відкине їх

12. nata-k

nata-k Well-Known Member

Вам то інформація до роздумів :).
    Наприклад, може бути такий роздум - чи не занадто переношу образу на одну жінку на всіх жінок. Ну, для прикладу.

13. Сергій аспірант

Дякую за пораду
    Але ми здається розглядаємо філософію (як що чесно крім Сімони Бовуар, жінок філософів не пригадаю) жінок

---------- Додано в 18:46 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ----------

Корисно почитати
    http://protopop.chat.ru/tl3.html

14. Lents

Lents Well-Known Member

Ну і що з того?
    Ви знову опускаєте жінок.
    Ну то ви маєте підтримувати целібат.

15. Сергій аспірант

Аж ныяк не опускаю жінок просто звертаю увагу на суто біологічін засади їх поведінкив тому що стосується кохання, сексу, виховання дітей. Так принаймі простіше сприймати те що популярністю серед жінок я не користуюсь:)

16. Un.Known

І виглядає, що саме жінки у цьому винні. :)

Якщо Ви хочете щось змінити, мабуть, варто подивитись на себе зі сторони, якщо Вас ці обставини зовсім не хвилюють, то мабуть, про це й говорити не варто, чи не так?

17. Сергій аспірант

Звичайно вони не винні в програмі поведінки яка в них діє-0)))

---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ----------

Далеко не усі обстаини можна виправити швидко, якщо взагалі їх можна виправити

18. Un.Known

Так як і Ви у тій програмі, котра діє у Вас? :)

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

20. Lents

Lents Well-Known Member

Не можна ж так вірити Анатолию Протопопову.
    У Бога для вас може знайтися жінка. Просто чекайте і сподівайтесь.
    Якщо озлобитися, то ясно, що всі жінки втечуть.

---------- Додано в 19:23 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ----------

Ой, це ж моя хвороба - пасивність і приреченість.

а де твій аватар? :)