напевно рідко стільки роздумів ще не викликала в мене тема форумська... теж підтримую позицію - доглядає за собою та жінка, що себе любить.. просто не всі це сприймають однозначно... для одної подивиись серіал, посидіти в неті, не прикладати зусиль - це любов, бо робиш те, що направду хочеш... для іншої догляд за собою, відпочинок для краси і здоровя - любов, бо так жінка продовжує свою молодість, ставє досконалішою, прекрасною і тп. щоб пояснити, чому 2 варіант це саме "оце" можна привнести аналогію... 1. коли в людини слаба спина, вона може проводити весь вільний час лежачи на мякому ліжку перед телевізором... 2. коли людина робить лікувальні вправи, спить на жорсткому, не перевантажує себе, підбирає відповідний режим харчування, сну і тп... у 2 випадку людина не хоче робити більшість з того, це вимагає багато зусиль і часу... але це справжня любов до себе, турбота про себе... бо в першому випадку немає позитивного результату особисто я сприймаю все з точки зору - теперішнє це колись буде минуле ,а майбутнє - теперішнє... якщо через пару років я оглянусь і побачу - "ти могла зробити те й інше, але не зробила", ти могла бути кращою, прекраснішою, але залишилась гіршою... чому??? в свої 21 я усвідомила, що ніколи не буду красивіша, здоровіша, фігуровіша ніж зараз (за природними даними і за винятком того, що сама знайду гармонію в тому, в чому раніше її не було) то з якої радості я маю потакати своєму лінивству чи оманливому переконанні що я живу в своє задоволення, якщо згодом я зрозумію що дарма витрачала час на непотрібне?
І я про те саме..................коли розпочала темуТільки розпочати тему просто і аж ніяк не означає завершити її на рівні "колготок,зачісок,манекюрів......" Гарний допис дякую
ооо! таких цікавих питань мені давно ніхто не ставив? по-справжньому любити напевно не може. ІМХО. любить себе, любить те, що є частиною її, і любить в інших те, що близьке їй, те що є продовженням її... тому любить себе, рідних - батьків, дітей і дальших родичів по мірі) і своїх половинок, якщо вони дійсно є продовженням її, друзів, таких же по духу... рештою може тільки захоплюватися, симпатизувати..
Що Ви вкладаєте у слово "любити"? Бо я, наприклад, таки люблю росяні ранки, їзду поїздом Інтерсіті, і Празький град. Нічого з того не є частиною мене.
А Ви думаєте,що не здатні? Ви так розчарувались в жінках? Жінка,якщо любить по-справжньому,то це назавжди,з усіма наслідками,які з цього випливають. ---------- Додано в 16:16 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ---------- Добре!!!!!!!!!!Хфілософсвуйте дівчата і хлопці,я йду,треба з малим погуляти,бо вже скоро вечір,а я ото-то сидю і сидю.Мій вже на мене косо ся диве ---------- Додано в 16:17 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ---------- Вже нічков почитаю ваші дописи
Щодо наслідків - то це лише Ваше особисте. Бо залежить від висновків, які Ви для себе поробили. Між іншим зауважте, що про Ваше розчарування легко здогадались спостерігачі . Певно, завдяки Вашим глобальним узагальненням.
І що мені з того?-)))))))))) ---------- Додано в 17:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:15 ---------- І коли хтось раптом виявить до не ї якісь почуття вона з легкістю відкине їх
Вам то інформація до роздумів . Наприклад, може бути такий роздум - чи не занадто переношу образу на одну жінку на всіх жінок. Ну, для прикладу.
Дякую за пораду Але ми здається розглядаємо філософію (як що чесно крім Сімони Бовуар, жінок філософів не пригадаю) жінок ---------- Додано в 18:46 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ---------- Корисно почитати http://protopop.chat.ru/tl3.html
Аж ныяк не опускаю жінок просто звертаю увагу на суто біологічін засади їх поведінкив тому що стосується кохання, сексу, виховання дітей. Так принаймі простіше сприймати те що популярністю серед жінок я не користуюсь
І виглядає, що саме жінки у цьому винні. Якщо Ви хочете щось змінити, мабуть, варто подивитись на себе зі сторони, якщо Вас ці обставини зовсім не хвилюють, то мабуть, про це й говорити не варто, чи не так?
Звичайно вони не винні в програмі поведінки яка в них діє-0))) ---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ---------- Далеко не усі обстаини можна виправити швидко, якщо взагалі їх можна виправити
Не можна ж так вірити Анатолию Протопопову. У Бога для вас може знайтися жінка. Просто чекайте і сподівайтесь. Якщо озлобитися, то ясно, що всі жінки втечуть. ---------- Додано в 19:23 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ---------- Ой, це ж моя хвороба - пасивність і приреченість.