Філософія жінки

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем poetka, 13 бер 2010.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Поетко, я не впевнена, що Ви це хочете почути. )

В першому пості Ви розказали усім нам про Вашу філософію. Добре є. Моя особиста точка зору - це Ваше життя, Вам його жити, я не радила Вам нічого міняти - всього лиш написала про свою "філософію".

Ви відреагували болісно на МОЮ ТОЧКУ ЗОРУ. Відчули себе ображеною, і навіть приниженою. Це смішить, бо Ви, котра почала філософську тему, відреагували зовсім не філософськи. :)

2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Певне почуття свого цинізму,притаманне у такому ракурсі саме жіночому створінню:)

3. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Та у жінок справді цинізму більш ніж досить-))))))))))

І знайшов я річ гіршу від смерти то жінку, бо пастка вона, її ж серце тенета, а руки її то кайдани!... Хто добрий у Бога врятований буде від неї, а грішного схопить вона!
    Еклізіаст 7:26

• Подобається Подобається x 1
  4. poetka

Ваша філософія чомусь перегукується з культурними образами,накшталт "Ви ще не стали жінкою"і т.д.? Дивно!!!!!!!!!!!!!!
    Моя філософія надто проста,щоб її зрозуміти незнаючи мене самої,і атмосфери мого існування.Так,я образилась!!!!!!!!!,але визнаю,не по філософськи відреагувала,а чисто по-жіночому,але ж тема відповідна.Давайте розумітись і несперечатись.Гуд?:good:

---------- Додано в 14:06 ---------- Попередній допис був написаний в 14:03 ----------

Я хоч жінка,але то визнаю:) І тому створила ще й тему "Самокритика".........жінкам,то б не завадило в першу чергу:)

5. nata-k

nata-k Well-Known Member

Сергію, то Ви про вроджені особливості поведінки, чи про щось інше таки?

А можна я як сторонній спостерігач поцікавлюсь.
    Чому біль, образа не входять до складу "філософської реакції"? Хіба існують почуття, емоції поза філософією?
    І що ж за Вашим сміхом?

6. poetka

Сильно:good::good::good:

---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:15 ----------

..........це одне з моїх житейських "кредо".....................Тому не варто мене асоціювати саме з моїми одним дописом.................Розумієте,НЕСПАЛОСЬ,і щоб продуктивніше неспалось створила тему,і бачу ,що ДОБРЕ,коли, вже п.nata-k приєдналась філософія набере розмаху....:)

7. Un.Known

Мабуть розчарування, Нато. (

Як на мене, філософія є поза ними.

І знову різниця очевидна. :)

Як між поняттями дівчина і жінка.

У моєму зверненні до Рибки не бачу нічого образливого. Жіночість (і жіночність) приходить і шліфується з віком, досвідом. Я писала - у Рибки все це попереду.

Не думаю, що я цинічна надмірно. :) От солодкавості не люблю, це правда.

Пардон, кажу ж - я, мабуть, недорослА. :)

8. nata-k

nata-k Well-Known Member

Мені дуже імпонує Ваше життєве кредо :)

---------- Додано в 14:30 ---------- Попередній допис був написаний в 14:27 ----------

Розчарування - це сум. Для чого ж Ви його хотіли сміхом приховати? Почуття не достойні прямого виразу?

І розчарування - це сильно. Це означає, що були якісь очікування. Звідки вони взялись? І до кого були звернені?

9. poetka

А прихований вираз ,не достойний людини,яка несоромиться своїх почуттів. Можна так.

10. Un.Known

У циніків - ні. :)

Ні, це означає, що було зачарування. Взялось з випадково прочитаних дописів поетки і закінчилось першим дописом цієї теми.

11. nata-k

nata-k Well-Known Member

Хм....., у циніків, певно, є якийсь свій словник, у якому слова мають не звичні значення. Може підкажете де ознайомитись?

Може я тоді зрозумію, що може спонукати до активної участі в темі, яка з першого ж допису викликала розчарування....

12. poetka

Ваша зухвалість шокує.................
    Окрім першого допису Вас більше нічого не зацікавило?...............То Ви з тих,що по одежині зустрічає,і по цяцьках? І шляхів до обєктивного сприйняття людини,більше не знаходите,прочитали і створили уяву про мене,таку примітивну.Я бачу ,що з Вами сперечатись і просто розмовляти навіть не варто,Ви занадто упереджена і цинічна особа.І шлях до примирення між нами,який я тут старалась за останні дописи провести привів мене,лишень до ще глибшого переконання,щодо Вашого неспокійного стану душі.Шось мені стає Вас шкода.

---------- Додано в 14:49 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ----------

А відповідь проста як мій улюлено не філософський вираз "баняк":

13. Un.Known

А вислів "плакати від щастя" Вам знайомий, Нато? Він у тому ж словнику.

Та той же "цинізм", котрого знудило від солодкавості. :)

Я ж кажу - Вам неприємно, колись хтось викладе точку зору, яка кардинально відрізняється від Вашої. Ви не чекали, що хтось Вам прямо скаже те, що думає?

:)

Ще одна різниця. Я з Вами не сварилась ані хвилину, поетко, обмінююсь думками і поглядами на світ. То хто з нас неспокійний? :)

Не можу вам цього заборонити. :)

Читайте мій підпис. :)

14. nata-k

nata-k Well-Known Member

Ви саме про вислів чи про процес? Бо сльози не тільки атрибут горя і суму. Сльози - це реакція на будь-які сильні почуття.

Так що, анологія мені не зрозуміла.

У мене виникає сумнів, що під "цинізм" ми розуміємо одне й те саме.

Але в цілому, дякую за дискусію.

15. Un.Known

Я впевнена, Нато, що ми розуміємо під цим словом одне й те саме.

Тому я взяла це слово у дужки.

Я не вважаю, що мати досить тверезий погляд на світ, з його радощами і печалями, або принаймі, не заперечувати тих печалей - означає бути цинічним. Але так мене тут назвали.

От куди можуть дістатись жінки, почавши тему про звичний триб свого життя і власні уподобання. :)

16. nata-k

nata-k Well-Known Member

І куди ж...?

17. poetka

Чи поглядами,саме про мене і особливо про мій перший допис,він Вас,шось так зачепив:)А щодо:
    Я неспокійна,через життєві обставини,у яких я опинилась,але далеко не через Вас шановна............................З такими ,як Ви,я неоднаразово стикаюсь,отож ЗВИКЛА ВЖЕ................

18. Un.Known

Та до справжнісінької філософії, з аналізами окремих особистостей. :)

Поетко, я навіть на хвилину не думала, що Ви можете бути неспокійною через мене. Чого?

Ви якось занадто гостро все сприймаєте.

:)

Я, певне, маю здогадуватись, хто оті "такі, як я". Але хтось би Вам може й позаздрив. Чи може я мала подумати про Ваших неповносправних і образитись?

Давайте припинимо. Я Вам неодноразово казала, що моя точка зору на предмет Вашої теми зовсім не мала б Вас ображати, що проти Вас і Вашого стилю життя я не маю нічого проти - я його не живу.

Якщо Вам не подобаються мої відповіді - не задавайте питань.

19. Чупага

Чупага Well-Known Member

Поширені відносини :pardon: коли насправді бажають мопсика але народжують дiточку.Щоб матусю любила та слухала і кумедно їла ,бантик можна пов'язати, перед сусідкою похвалиться .Яка в мене тваринка гарненька. Навіть без популярної опозиції М vs F.

У Черчиль
    Не люблю кошек , они смотрят на нас сверху вниз.Не люблю собак они глядят на нас снизу вверх.Уважаю свиней, за то что они общаются с нами как с равными.

20. poetka

Я щось недокінця зрозуміла, чому ви б мали образитись?

---------- Додано в 15:48 ---------- Попередній допис був написаний в 15:38 ----------

Я так зрозуміла- це Ваше творіння, Мені сподобалось:good:Чесно!!!!!

Її комедія...
    Танцювала так легко й невпинно
    Сміх і флірт, конфетті луска...
    Легковажна, пуста Коломбіна,
    Від котрої ніхто не чекав
    Сліз і слів
    Про самотність нестерпну,
    Простирадел холодний віск,
    І печалі,
    Що усміх стерла,
    Невблаганний, жорстокий стиск.
    Хто повірить зажурам субрети?
    Світло рампи усіх разить.
    Триб життя у веселих куплетах,
    Бутафорія, реквізит.
    Не питають її, чого варта
    Легкість та,
    Що несе на кін,
    Та відсутній в актриси dell'arte
    Всмерть закоханий Арлекін.
    А в гримерній,
    Ніж душу спаплюжать,
    Відраховує серце такт...
    Стук у двері, й "На сцену!" байдуже -
    "Починаємо другий акт!"

Отож починаємо другий акт? на шляху до порозуміння.Доречі я теж пишу вірші,і вже дуже давно,щоправда немаю свого сайту.як Ви,а просто пишу (колись публікувалась),а зараз просто пишу................пишу...........бо тільки те в мене і є:)

а де твій аватар? :)