Поетко, я не впевнена, що Ви це хочете почути. ) В першому пості Ви розказали усім нам про Вашу філософію. Добре є. Моя особиста точка зору - це Ваше життя, Вам його жити, я не радила Вам нічого міняти - всього лиш написала про свою "філософію". Ви відреагували болісно на МОЮ ТОЧКУ ЗОРУ. Відчули себе ображеною, і навіть приниженою. Це смішить, бо Ви, котра почала філософську тему, відреагували зовсім не філософськи.
Та у жінок справді цинізму більш ніж досить-)))))))))) І знайшов я річ гіршу від смерти то жінку, бо пастка вона, її ж серце тенета, а руки її то кайдани!... Хто добрий у Бога врятований буде від неї, а грішного схопить вона! Еклізіаст 7:26
Ваша філософія чомусь перегукується з культурними образами,накшталт "Ви ще не стали жінкою"і т.д.? Дивно!!!!!!!!!!!!!! Моя філософія надто проста,щоб її зрозуміти незнаючи мене самої,і атмосфери мого існування.Так,я образилась!!!!!!!!!,але визнаю,не по філософськи відреагувала,а чисто по-жіночому,але ж тема відповідна.Давайте розумітись і несперечатись.Гуд? ---------- Додано в 14:06 ---------- Попередній допис був написаний в 14:03 ---------- Я хоч жінка,але то визнаю І тому створила ще й тему "Самокритика".........жінкам,то б не завадило в першу чергу
Сергію, то Ви про вроджені особливості поведінки, чи про щось інше таки? А можна я як сторонній спостерігач поцікавлюсь. Чому біль, образа не входять до складу "філософської реакції"? Хіба існують почуття, емоції поза філософією? І що ж за Вашим сміхом?
Сильно ---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:15 ---------- ..........це одне з моїх житейських "кредо".....................Тому не варто мене асоціювати саме з моїми одним дописом.................Розумієте,НЕСПАЛОСЬ,і щоб продуктивніше неспалось створила тему,і бачу ,що ДОБРЕ,коли, вже п.nata-k приєдналась філософія набере розмаху....
Мабуть розчарування, Нато. ( Як на мене, філософія є поза ними. І знову різниця очевидна. Як між поняттями дівчина і жінка. У моєму зверненні до Рибки не бачу нічого образливого. Жіночість (і жіночність) приходить і шліфується з віком, досвідом. Я писала - у Рибки все це попереду. Не думаю, що я цинічна надмірно. От солодкавості не люблю, це правда. Пардон, кажу ж - я, мабуть, недорослА.
Мені дуже імпонує Ваше життєве кредо ---------- Додано в 14:30 ---------- Попередній допис був написаний в 14:27 ---------- Розчарування - це сум. Для чого ж Ви його хотіли сміхом приховати? Почуття не достойні прямого виразу? І розчарування - це сильно. Це означає, що були якісь очікування. Звідки вони взялись? І до кого були звернені?
У циніків - ні. Ні, це означає, що було зачарування. Взялось з випадково прочитаних дописів поетки і закінчилось першим дописом цієї теми.
Хм....., у циніків, певно, є якийсь свій словник, у якому слова мають не звичні значення. Може підкажете де ознайомитись? Може я тоді зрозумію, що може спонукати до активної участі в темі, яка з першого ж допису викликала розчарування....
Ваша зухвалість шокує................. Окрім першого допису Вас більше нічого не зацікавило?...............То Ви з тих,що по одежині зустрічає,і по цяцьках? І шляхів до обєктивного сприйняття людини,більше не знаходите,прочитали і створили уяву про мене,таку примітивну.Я бачу ,що з Вами сперечатись і просто розмовляти навіть не варто,Ви занадто упереджена і цинічна особа.І шлях до примирення між нами,який я тут старалась за останні дописи провести привів мене,лишень до ще глибшого переконання,щодо Вашого неспокійного стану душі.Шось мені стає Вас шкода. ---------- Додано в 14:49 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ---------- А відповідь проста як мій улюлено не філософський вираз "баняк":
А вислів "плакати від щастя" Вам знайомий, Нато? Він у тому ж словнику. Та той же "цинізм", котрого знудило від солодкавості. Я ж кажу - Вам неприємно, колись хтось викладе точку зору, яка кардинально відрізняється від Вашої. Ви не чекали, що хтось Вам прямо скаже те, що думає? Ще одна різниця. Я з Вами не сварилась ані хвилину, поетко, обмінююсь думками і поглядами на світ. То хто з нас неспокійний? Не можу вам цього заборонити. Читайте мій підпис.
Ви саме про вислів чи про процес? Бо сльози не тільки атрибут горя і суму. Сльози - це реакція на будь-які сильні почуття. Так що, анологія мені не зрозуміла. У мене виникає сумнів, що під "цинізм" ми розуміємо одне й те саме. Але в цілому, дякую за дискусію.
Я впевнена, Нато, що ми розуміємо під цим словом одне й те саме. Тому я взяла це слово у дужки. Я не вважаю, що мати досить тверезий погляд на світ, з його радощами і печалями, або принаймі, не заперечувати тих печалей - означає бути цинічним. Але так мене тут назвали. От куди можуть дістатись жінки, почавши тему про звичний триб свого життя і власні уподобання.
Чи поглядами,саме про мене і особливо про мій перший допис,він Вас,шось так зачепивА щодо: Я неспокійна,через життєві обставини,у яких я опинилась,але далеко не через Вас шановна............................З такими ,як Ви,я неоднаразово стикаюсь,отож ЗВИКЛА ВЖЕ................
Та до справжнісінької філософії, з аналізами окремих особистостей. Поетко, я навіть на хвилину не думала, що Ви можете бути неспокійною через мене. Чого? Ви якось занадто гостро все сприймаєте. Я, певне, маю здогадуватись, хто оті "такі, як я". Але хтось би Вам може й позаздрив. Чи може я мала подумати про Ваших неповносправних і образитись? Давайте припинимо. Я Вам неодноразово казала, що моя точка зору на предмет Вашої теми зовсім не мала б Вас ображати, що проти Вас і Вашого стилю життя я не маю нічого проти - я його не живу. Якщо Вам не подобаються мої відповіді - не задавайте питань.
Поширені відносини коли насправді бажають мопсика але народжують дiточку.Щоб матусю любила та слухала і кумедно їла ,бантик можна пов'язати, перед сусідкою похвалиться .Яка в мене тваринка гарненька. Навіть без популярної опозиції М vs F. У Черчиль Не люблю кошек , они смотрят на нас сверху вниз.Не люблю собак они глядят на нас снизу вверх.Уважаю свиней, за то что они общаются с нами как с равными.
Я щось недокінця зрозуміла, чому ви б мали образитись? ---------- Додано в 15:48 ---------- Попередній допис був написаний в 15:38 ---------- Я так зрозуміла- це Ваше творіння, Мені сподобалосьЧесно!!!!! Її комедія... Танцювала так легко й невпинно Сміх і флірт, конфетті луска... Легковажна, пуста Коломбіна, Від котрої ніхто не чекав Сліз і слів Про самотність нестерпну, Простирадел холодний віск, І печалі, Що усміх стерла, Невблаганний, жорстокий стиск. Хто повірить зажурам субрети? Світло рампи усіх разить. Триб життя у веселих куплетах, Бутафорія, реквізит. Не питають її, чого варта Легкість та, Що несе на кін, Та відсутній в актриси dell'arte Всмерть закоханий Арлекін. А в гримерній, Ніж душу спаплюжать, Відраховує серце такт... Стук у двері, й "На сцену!" байдуже - "Починаємо другий акт!" Отож починаємо другий акт? на шляху до порозуміння.Доречі я теж пишу вірші,і вже дуже давно,щоправда немаю свого сайту.як Ви,а просто пишу (колись публікувалась),а зараз просто пишу................пишу...........бо тільки те в мене і є