Мені чомусь видається, що тут мова не про психологію, і навіть не про філософію жінок йшлось, а про одну окрему жінку. )
Про ті особливості поведінки жінок які є вродженими а не є результатом виховання, впливом феміністичних (по суті найбільш антижіночих) ідей тощо. ---------- Додано в 11:50 ---------- Попередній допис був написаний в 11:49 ---------- так от і слід встановити що в ній зумовлене природою а що навязано суспільством а що вона сама собі вигадала-)))))))))))))))))
А які підстави у Вас є неповажати домашніх жінок?чи таких самих чоловіків.............Ви,складається така уява,дуже непроста дама,цебто перебираєте не тільки людьми,а ще й їхніми почуттями,звичайно легше засудити у чомусь ,що немає такого вельми великого значення,аніж в дечому погодитись,що має для когось іншого велику цінність................Цінності кожної людини ---------є її скарбом,і саме її достоїнством,повторюсь,не Вам засуджувати.Ви начебто доросла людина,а розмінюєтесь,на вислови надто вже простяцькі(поважаю не поважаю).Якщо говорити просто треба людей поважати без виключення всіх, (звичайно не злочиньців,а всіх законослухняних у повному обсязі цього слова),а домашніх,і поготів...............Вам Бог дав талант писати вірші,а Ви його вдосконалюєте,так само хтось інший вдосконалюється в чомусь іншому,протилежному до Ваших інтересів,і це зовсім не є підставою для застосування ваших теорій. Ви,цікаво,колись,когось підтримували? Ви занадто узагальнюєте А що для Вас є неуявна філософія?Цікаво!!!!!!!!!!!!!! Почитайте мій допис будь-ласка: І про вікові категорії,чи (Ви мабуть мали на увазі не природний вік,а саме зрілість) не судіть віртуально (мені теж далеко не 20),і моя філософія,то не Ваша уявна,а просто пристосована до мого,саме мого життя. Якщо Вам ця жінка не цікаво,дивно............чому Ви відписуєте в цю тему? ---------- Додано в 11:53 ---------- Попередній допис був написаний в 11:50 ---------- Хоча правда кажучи,тема не про одну жінку.......................А про жінок взагалі,просто тему розпочала саме одна жінка,цебто я А Ви як прочитали так і сприймаєте ---------- Додано в 12:09 ---------- Попередній допис був написаний в 11:53 ---------- Вона нею вже є ,бо народилась з жіночою сутністю,а все інше то лише цяцьки.........
Тю, поетко, з чого Ви це взяли? Я саме така, домашня. Тобто, я люблю дім, зварити, люблю слухати дитяче плямкання, свою кицьку люблю, але не забуваю, що ще існують інші, цікаві люди і купа цікавих місць (не обов’язково кафе). Я сама у цьому невпевнена, але люди так часто кажуть. ) От не бачу зв’язку цієї половини речення з попередньою... Борони Боже, поетко, де Ви вздріли хоч слово осуду? Спробуйте мене примусити. Поетко, от я вступила з Вами у розмову і поважаю Вас авансом - я Вас не знаю, і не маю причин Вас не поважати. А от поважати абсолютно усіх - гм, до цього я, мабуть не доросла. Я нікого не змушую. Всього лиш говорю про мій погляд на тему. Так. Та ні. Я, на відміну від Вас, поділила публіку принаймі на дві групи. Для мене філософія - це наука, вчення, а не переконання, що проводити час корисніше вдома. Ще й так узагальнено обізване "Філософією". А хто сказав, що ні? Ну у цьому сенсі Ви від мене зовсім не відрізняєтесь. Це Ваша думка, а я вище сказала свою - наявність жіночих статевих ознак не гарантує жіночності. І та фраза зовсім не означає, що Рибка-дівчина не стане справжньою жінкою. (Перепрошую, Рибко, що ми тут Вам кості миємо).
хороша тема і назва суперова! багато можна писати.... але то все закладено в нас вже, а то ті марафети, то другорядне, головне душа, гарний настрій і все буде
Безперечно,я люблю слухати органну музику і частенько відвідую органний зал (доречі у Львові він ненабагато гірший ніж у Празі,принаймні я так хочу думати,бо в Празі не була)Всіляки фестивалі,то ГудОсобливо Золотий Лев .......приїздіть!!!!!!!!! А от про кафе,піцерії,то я теж люблю з друзями,просто посидіти,побалакати.Ляпота. Щоправда саме зараз життя змушує більше часу висиджуватись вдома така моя КАРМА, і в силу незалежних від мене обставин,не працювати,не відпочивати,як колись.........................Отож змініть своє утотожнення з моєї особи...........
А в мене не було жодних, поетко. До речі, ця Ваша тема дуже багато про жіноче сприйняття говорить. Про вразливість і негайне аплікування всього побаченого і почутого на свою шкіру. Почитайте про сублімацію. І мій підпис почитайте. Дякую за запрошення. Насправді я у Львові буваю мабуть частіш, ніж, наприклад, стрияни.
І не звужуйте мою просту філософію,до рамок свого сприйняття. Філософія- це наука,але ще й абстракте сприйняття власного,повторюсь власного існування. Отож,все не так просто ,але й не так складно,як здається Філософів,я свого часу начиталась (Ніцше,був настільним,Шопенгауер,коли боліла головаа от Ж.П.Сартр-до душі ближче,Г.Гессе----то взагалі). І попри те я особисто дійшла висновку: наскільки просте ставлення до речей до проблем і т.д. сприяє легкості,чистоті думок,тверезості дій,наскільки твоє упередження змінюється постійною залежністю спілкування з різними людьми в тому числі і неповносправними.Дуже просто і легко,коли стаєш просто людиною,а не "завумною" людиною. ---------- Додано в 13:05 ---------- Попередній допис був написаний в 13:03 ---------- Може переткнемось колись,була б рада
Легше просто читається,простіше,мені теж подобався(свого часу я себе утотожнювала навіть з головним героєм ---------- Додано в 13:22 ---------- Попередній допис був написаний в 13:19 ---------- А Кобо Абе? "Чуже обличчя","Жінку в пісках" читали?То,теж я вам скажу сила Трохи з японської філософії і ментальности...............
В цьому я погоджуюсь з Вами. А могли б Ви простіше пояснити оцю фразу: Мене дуже заплутало словосполучення "упередження змінюється постійною залежністю спілкування". Як Ви там казали plastic - може спробуєте своїми словами? )
Тут кожен про своє... Як це завжди і буває у подібних дискусіях . Сергію, так які особливості поведінки жінок є вродженими?
То і є моїми словами ,але перефразую (в силу своєї зайнятьсті спілкуюсь здебільшого з неповносправними,для яких простота,людяність є набагато цінніші,аніж будь-яка філософія,разом з моєю .Прості люди,просто люди вчать і вчать так,як жоден філософ ніколи не навчить..............неповносправні люди відзеркалюють чистоту і природність,тому їх безпосередність мене змушує замислитись,хто ми насправді?.Про це можна говорити дооооовго ---------- Додано в 13:48 ---------- Попередній допис був написаний в 13:45 ---------- Ну нарешті,якесь просвітленняА то вже думається,нащо ж я ту тему створили? (є "Жилєтка на Д.П.) Хоча причиною для створення,. зізнаюсь, було моє его
Не розумію?Що смішного? ---------- Додано в 13:51 ---------- Попередній допис був написаний в 13:50 ----------
Ну, так Ви озвучили ідею потреби цього розуміння. Маєте варіанти, що є вродженими особливостями поведінки жінки? А що не вродженими, відповідно. Саме смішить? А яке почуття за тим сміхом?