Філософія жінки

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем poetka, 13 бер 2010.

1. Welund

Welund Member

Все складніше і простіше, водночас. Просто відкривайте вчасно очі (серця) - на світ. Кожен ваш мужчина мусить бачити альтернативу собі - ви любите не лише його, але й світ.
    Це змушує нормальних розвиватися...
    А ненормальних відсіюватися... )

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Все дуже правильно.

Але надто загально і давно відомо...

3. Un.Known

о_О

А можна ближче?

А то живу щасливо і не знаю нічого... )))

• Подобається Подобається x 1
  4. Welund

Welund Member

Знання, до речі, - тільки форма, а не вміст - не знаю нічого, це значить насправді - безформність, що у вашому випадку не є відкритістю, але грою )
    Та й суперечить із щасливо )
    Філософія жінки, втім - щасливе оточення, тоді й вона щаслива - з чим вас і вітаю...

5. Un.Known

О, просто збожнюю, коли перший зустрічний "пророк" мені розказує, як добре він мене знає... )))

• Подобається Подобається x 2
  6. marko pola

marko pola New Member

У когось з радянських письменників-фантастів (А. Казанцев, І. Єфрємов - зараз вже не пригадаю:blush:) була популярно описана теорія виникнення жіночої логіки через теорію природного відбору (І. Єфрємову належить пояснення канонів жіночої краси через еволюційну теорію). Виникнення живучої логіки пояснюється таким чином. Йде по стежці прадавня сім'я – він, вона і дитинча. В них є один дубець - зброя на трьох. Якщо поставити першою самку з дубцем, вона зможе, розмахуючи ним, протистояти якийсь час хижакові, поки до неї не приєднається самець, який має йти позаду, страхуючи "тили" (дитинча йде між дорослими). Він більш сильний боєць і може протистояти сам на сам невеликому хижаку, чекаючи коли самка передасть дубець йому. В даному випадку здається, що це оптимальна стратегія виживання. Припустімо, самець саме так розподілив сили і сім’я вирушила…. Коли на її шляху попереду з'являється хижак, самка, не захищаючись дубцем, що є у неї, відкидає його, хапає малюка і, притискаючи його до себе, сідає на землю (щось мені підказує, що це досить імовірно). Але така поведінка надає перевагу хижаку! Хтось з первісних людей гине в його кігтях, може – й уся родина.
    Більше шансів вижити у тієї родини, в якій самець більше розуміє хід думок (і спонтанні емоційні реакції) всіх членів сім'ї, а не тільки свою власну поведінку, тобто може міркувати одночасно і за себе, і за самку, й за дитину. Саме ця "розумова гнучкість" самця має закріпитися еволюційним відбором. Може й спірно, але штовхає на певні роздуми…
    До речі, відомо, що структурно мозок чоловіка відрізняється від жіночого, жіночий навіть на біохімічному рівні більш пристосований до "незрозумілих перемикань" :preved: .

7. консультант

консультант Дуже важлива персона

Яка там розумова гнучкість...?:mocking: Самці в більшості завжди тупіші від самок, не рахуючи спорадичні випадки.:wacko:

8. marko pola

marko pola New Member

Звичайно, чоловіки влаштовані простіше психологічно. Я про це й писала вище. Але якщо котрийсь зумів проявити "писихологічну гнучкість" - то вже ніби пройшов тести на право продовжувати рід (я утровано, звичайно, але суть така).:)

---------- Додано в 17:48 ---------- Попередній допис був написаний в 17:45 ----------

консультант,
    Правда ж дивно, що саме я жінка, а Ви - чоловік у цім діалозі?

9. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

О, йа, йа, натюрліх. Особливо коли надійде сигнал, що шкарпетки хтось кинув під крісло замість тазика в душовій :))

і тому, щоб здаватися розумнішими, вживають завумні слова. Нє? :)

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)