Філософія жінки

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем poetka, 13 бер 2010.

1. poetka

poetka Дуже важлива персона

В кожного святого є минуле, у всякого грішника — майбутнє.
    Оскар Уайльд,
    насправді ваше твердження є ніщо іншим як нісенітниця.....

---------- Додано в 21:03 ---------- Попередній допис був написаний в 21:02 ----------

Майбутнього на даний момент немає є теперішнє....і на часі його треба берегти....

---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:03 ----------

Минуле пішло назавжди. Це факт, і тут нічого не поробиш. Однак можна змінити наші думки про минуле. Як нерозумно карати самих себе в даний момент тільки за те, що хтось образив вас давним-давно.
    Луіза Хей

• Подобається Подобається x 3
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

На психічний стан людини маюють вплив минулі події.

• Подобається Подобається x 1
  3. poetka

І що нічого з отим станом не вдієш?
    Може змінити думки у напрямку майбутнього......????????????

4. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Для цього потрібне бажання людини, щось міняти і усвідомлення того що вона має певні проблеми, зумовленні якоюсь травмою в дитинстві, наприклад недостатніми контактами з батьками, розлученням батьків тощо. Для декого такі речі є дуже травмуючими і несвідомо дівчина яка спостерігала за розлученням батьків може боятись що її покинуть, але водночас зробить усе щоб її дійсно покинули.

• Подобається Подобається x 3
  5. Syslik Gopnik

Syslik Gopnik котиться в загс...

філософія жінки - суцільна ентропія

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Філософія жінки завжди загадкова.

Не забуду, як моя дружина посилала мене в магазин за хлібом.
    Питаю, який взяти: білий, чи чорний? А сам точно знаю, що скаже чорний, бо не так впливає на фігуру, і тут чую відповідь:
    -такий, щоб не крошився!:wacko:

От вам і філософія.

• Подобається Подобається x 10
  8. poetka

....А своїми словами?????Слабо?;)

---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:43 ----------

:))):))):)))

---------- Додано в 15:45 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ----------

Миху,таки в тому шось є,бо я така сама,як ваша жінка...

• Подобається Подобається x 4
  9. Syslik Gopnik

це і є своїми словами! там нема ніякого порядку, ніяких закономірностей... нічого

10. poetka

А чому ви так впевнені?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Люда, то ти?о_О

:haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 5
  12. Syslik Gopnik

виключно з власного досвіду. ніколи не бачив в поведінці дівчат логіки
    певно погано дивився, або просто не хотів бачити

13. Яруська

Яруська Well-Known Member

Як то нічого?
    Нема порядку це по-вашому, а по-нашому ще й як є порядок і не тільки в голові...
    Нема закономірностей- от і прекрасно, є творче мислення, швидка реакція в нестандартних ситуаціях.
    Одним словом все для вас, щоб не знудились:)))

• Подобається Подобається x 6
  14. консультант

консультант Дуже важлива персона

Дівоча логіка - це своєрідний лабіринт з входом на виході.

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

в кожної жінки в голові хаос? НЕ ВІРЮ

• Подобається Подобається x 2
  16. poetka

І правильно робите.
    Анегдот про жіночу логіку:

...заходить жінка в маршрутку, їй їхати до кінцевої, тому заходить в задні двері.
    тепер треба передати за проїзд.
    перед нею жінка стоїть.
    як до неї звернутися...?
    скажу "жінко" - може образитись,
    скажу "дівчина" - вона вже на дівчину не тягне, тоді думатиму логічно.

якщо зайшла в задні двері маршрутки - означає теж їде в кінцеву.
    у руках у неї коньяк - значить до мужчини.
    коньяк дорогий, значить до красивого чоловіка.
    у нас в районі тільки два красивих мужика - мій чоловік і мій коханець.
    до мого коханця вона їхати не може, тому що до нього зараз їду я -
    значить до чоловіка. Гаразд, далі, -
    у мого чоловіка дві коханки: Свєта і Таня.
    Таня на морі, значить це Свєта.
    - Свєта передайте за проїзд
    - А звідки ви знаєте, як мене звуть?
    - я не знаю. я просто вирахувала

---------- Додано в 00:54 ---------- Попередній допис був написаний в 00:51 ----------

Жіноча логіка або очевидна реальність для чоловіків

Термін жіноча логіка, а також постійні натяки на її відсутність вже, мабуть, набили оскомину не тільки прекрасній половині, але й її постійним супутникам. Аби допомогти чоловікам розібратися в тонкій жіночій натурі, відкриваю деякі секрети або ж, краще сказати, очевидну реальність, яку сильна половина людства чомусь ніяк не збагне.

Очевидна реальність (ОЧ) 1: Якщо на прохання хлопця познайомитись, дівчина відповідає ”ні”, це означає: “ну ж бо, вияви наполегливість.” Отже, необхідно м’яко, але переконливо стояти на своєму, аж поки дівчина не здасться.

ОЧ2: Ніколи не чекайте, що жінка зробить перший крок. Інакше ви ризикуєте назавжди залишитись самотніми.

ОЧ3: Якщо дівчина на прохання щось для неї придбати відповідає негативно, насправді в її голові крутиться приблизно така думка: “Навіщо взагалі запитувати, купуй вже скоріше.”

ОЧ4: Ніколи не запитуйте у дівчини про місце побачення. Вирішувати мають чоловіки. Проявляйте ініціативу та фантазію. Жінки цінують тих, хто не вагається.

ОЧ5: Не покладайте відповідальність вибору подарунків коханій на свою сестру, маму чи ще на бозна-кого. Жінки завжди відчувають, скільки часу й енергії ви витратили, щоб зробити їм приємне. Банальність – найбільший ворог сильної половини людства.

ОЧ6: У присутності дами не варто розказувати, який ви супермен, як багато ви заробляєте і скільки всього вмієте. Краще відвезіть її якось вранці на роботу на вашій “крутій” машині або запросіть на прем’єру фільму. Подібні вчинки є красномовнішими за будь-які слова.

ОЧ7: Звертайте увагу на дрібниці. Забуваючи відкрити для жінки двері та пропустити її вперед; спитати, як пройшла важлива для неї зустріч; зателефонувати вранці або ж прислати sms з побажанням вдалого дня, ви ризикуєте назавжди втратити прихильність вашої обраниці.

Таким чином, жіноча логіка є досить простою: бути з тими, хто примушує їх відчувати себе обожнюваними. Підтримуйте в ваших коханих відчуття власної значимості для вас. Проявляйте ініціативу, фантазію, наполегливість!

• Подобається Подобається x 5
  17. Syslik Gopnik

так, тут навыть хтось зробив просту і наглядну схему простоти жіночоъ логіки.......
    http://www.ainmarh.com/women.htm

18. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Ой можу поспорити.
    Деколи "ні" таки означає "ні". І нічо з тим не вдієш, поки вона сама не передумає коли побачить того чоловіка у всій красі і в лаврах слави з іншою :)

Ну вроді і правильно. Чекати з моря погоди то дурість, але то ше не значить шо жінка не має права зробити першого кроку :). Бо з її боку чекати з моря погоди о також дурість. В кожного є кусок глини. А от вже ліпити з нього щастя самі мусимо.

Теж спорний варіант. Якшо жінка адекватна і ви вже не перший раз спілкуєтеся то можна і не питати бо якшо їй не сподобається ідея то вона сама скаже шо їй то не подобається і сама запропонує альтернативу. Але є і такі які будуть мовчки погоджуватися на все шо їй скажеш, а потім в один прекрасний день просто підуть від чоловіка бо він ні разу не звозив її до Єгипту. І ж, бляха, навіть не натякнуть бо "а шо ти сам не міг догадатися..." :). Я таких жінок не розумію.

---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 18:05 ----------

Що ж до філософії жінки - не бачу ні сенсу ні потреби якось вас узагальнювати. З моїх незначних спостережень (бо я ше таки фест молодий і не так багато видів) - ви на стільки ж різні як і ми. Він невиправних дурочок до напрочуд зважених і розумних (як в плані науки так і в життєвому плані). І в кожної своя філософія і в кожної є шанс знайти когось кому саме така філософія і треба від жінки.
    А то шо хтось ніяк не може собі найти пару - то не залежить від фільософії. То навіть не від розміру цицьок залежить. Я так досі і не поняв від чого то залежить (ні для жінок ні для чоловіків).

• Подобається Подобається x 4
  19. Welund

Welund Member

Філософія, або мудрість жінки - дати раду зі всім тим, що в неї є - задля щастя того єдиного, якого в неї немає ((

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Сумно як. Черговий привід пожалітись на те, що сама жінка не хотіла змінити.

а де твій аватар? :)