В кожного святого є минуле, у всякого грішника — майбутнє. Оскар Уайльд, насправді ваше твердження є ніщо іншим як нісенітниця..... ---------- Додано в 21:03 ---------- Попередній допис був написаний в 21:02 ---------- Майбутнього на даний момент немає є теперішнє....і на часі його треба берегти.... ---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:03 ---------- Минуле пішло назавжди. Це факт, і тут нічого не поробиш. Однак можна змінити наші думки про минуле. Як нерозумно карати самих себе в даний момент тільки за те, що хтось образив вас давним-давно. Луіза Хей
Для цього потрібне бажання людини, щось міняти і усвідомлення того що вона має певні проблеми, зумовленні якоюсь травмою в дитинстві, наприклад недостатніми контактами з батьками, розлученням батьків тощо. Для декого такі речі є дуже травмуючими і несвідомо дівчина яка спостерігала за розлученням батьків може боятись що її покинуть, але водночас зробить усе щоб її дійсно покинули.
Філософія жінки завжди загадкова. Не забуду, як моя дружина посилала мене в магазин за хлібом. Питаю, який взяти: білий, чи чорний? А сам точно знаю, що скаже чорний, бо не так впливає на фігуру, і тут чую відповідь: -такий, щоб не крошився! От вам і філософія.
....А своїми словами?????Слабо? ---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:43 ---------- ---------- Додано в 15:45 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ---------- Миху,таки в тому шось є,бо я така сама,як ваша жінка...
виключно з власного досвіду. ніколи не бачив в поведінці дівчат логіки певно погано дивився, або просто не хотів бачити
Як то нічого? Нема порядку це по-вашому, а по-нашому ще й як є порядок і не тільки в голові... Нема закономірностей- от і прекрасно, є творче мислення, швидка реакція в нестандартних ситуаціях. Одним словом все для вас, щоб не знудились
І правильно робите. Анегдот про жіночу логіку: ...заходить жінка в маршрутку, їй їхати до кінцевої, тому заходить в задні двері. тепер треба передати за проїзд. перед нею жінка стоїть. як до неї звернутися...? скажу "жінко" - може образитись, скажу "дівчина" - вона вже на дівчину не тягне, тоді думатиму логічно. якщо зайшла в задні двері маршрутки - означає теж їде в кінцеву. у руках у неї коньяк - значить до мужчини. коньяк дорогий, значить до красивого чоловіка. у нас в районі тільки два красивих мужика - мій чоловік і мій коханець. до мого коханця вона їхати не може, тому що до нього зараз їду я - значить до чоловіка. Гаразд, далі, - у мого чоловіка дві коханки: Свєта і Таня. Таня на морі, значить це Свєта. - Свєта передайте за проїзд - А звідки ви знаєте, як мене звуть? - я не знаю. я просто вирахувала ---------- Додано в 00:54 ---------- Попередній допис був написаний в 00:51 ---------- Жіноча логіка або очевидна реальність для чоловіків Термін жіноча логіка, а також постійні натяки на її відсутність вже, мабуть, набили оскомину не тільки прекрасній половині, але й її постійним супутникам. Аби допомогти чоловікам розібратися в тонкій жіночій натурі, відкриваю деякі секрети або ж, краще сказати, очевидну реальність, яку сильна половина людства чомусь ніяк не збагне. Очевидна реальність (ОЧ) 1: Якщо на прохання хлопця познайомитись, дівчина відповідає ”ні”, це означає: “ну ж бо, вияви наполегливість.” Отже, необхідно м’яко, але переконливо стояти на своєму, аж поки дівчина не здасться. ОЧ2: Ніколи не чекайте, що жінка зробить перший крок. Інакше ви ризикуєте назавжди залишитись самотніми. ОЧ3: Якщо дівчина на прохання щось для неї придбати відповідає негативно, насправді в її голові крутиться приблизно така думка: “Навіщо взагалі запитувати, купуй вже скоріше.” ОЧ4: Ніколи не запитуйте у дівчини про місце побачення. Вирішувати мають чоловіки. Проявляйте ініціативу та фантазію. Жінки цінують тих, хто не вагається. ОЧ5: Не покладайте відповідальність вибору подарунків коханій на свою сестру, маму чи ще на бозна-кого. Жінки завжди відчувають, скільки часу й енергії ви витратили, щоб зробити їм приємне. Банальність – найбільший ворог сильної половини людства. ОЧ6: У присутності дами не варто розказувати, який ви супермен, як багато ви заробляєте і скільки всього вмієте. Краще відвезіть її якось вранці на роботу на вашій “крутій” машині або запросіть на прем’єру фільму. Подібні вчинки є красномовнішими за будь-які слова. ОЧ7: Звертайте увагу на дрібниці. Забуваючи відкрити для жінки двері та пропустити її вперед; спитати, як пройшла важлива для неї зустріч; зателефонувати вранці або ж прислати sms з побажанням вдалого дня, ви ризикуєте назавжди втратити прихильність вашої обраниці. Таким чином, жіноча логіка є досить простою: бути з тими, хто примушує їх відчувати себе обожнюваними. Підтримуйте в ваших коханих відчуття власної значимості для вас. Проявляйте ініціативу, фантазію, наполегливість!
так, тут навыть хтось зробив просту і наглядну схему простоти жіночоъ логіки....... http://www.ainmarh.com/women.htm
Ой можу поспорити. Деколи "ні" таки означає "ні". І нічо з тим не вдієш, поки вона сама не передумає коли побачить того чоловіка у всій красі і в лаврах слави з іншою Ну вроді і правильно. Чекати з моря погоди то дурість, але то ше не значить шо жінка не має права зробити першого кроку . Бо з її боку чекати з моря погоди о також дурість. В кожного є кусок глини. А от вже ліпити з нього щастя самі мусимо. Теж спорний варіант. Якшо жінка адекватна і ви вже не перший раз спілкуєтеся то можна і не питати бо якшо їй не сподобається ідея то вона сама скаже шо їй то не подобається і сама запропонує альтернативу. Але є і такі які будуть мовчки погоджуватися на все шо їй скажеш, а потім в один прекрасний день просто підуть від чоловіка бо він ні разу не звозив її до Єгипту. І ж, бляха, навіть не натякнуть бо "а шо ти сам не міг догадатися..." . Я таких жінок не розумію. ---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 18:05 ---------- Що ж до філософії жінки - не бачу ні сенсу ні потреби якось вас узагальнювати. З моїх незначних спостережень (бо я ше таки фест молодий і не так багато видів) - ви на стільки ж різні як і ми. Він невиправних дурочок до напрочуд зважених і розумних (як в плані науки так і в життєвому плані). І в кожної своя філософія і в кожної є шанс знайти когось кому саме така філософія і треба від жінки. А то шо хтось ніяк не може собі найти пару - то не залежить від фільософії. То навіть не від розміру цицьок залежить. Я так досі і не поняв від чого то залежить (ні для жінок ні для чоловіків).
Філософія, або мудрість жінки - дати раду зі всім тим, що в неї є - задля щастя того єдиного, якого в неї немає ((