Вірно зауважила Радистка, про людину, до якої маєш почуття, язик не повернеться таке сказати. Нерозділене кохання є трагедією усього життя для людей єгоїстичних і самозакоханих, для інших - це досвід, поштовх до подальшого життя. Все що не робиться - на краще. Факт.
Я просто тверезо оцінив ситуацію і людинк - так багаото в чому була і моя вина але язробив се щоб якось виправити стосунки. Нажаль моя характеристика є досить точною і відповідає тому що я занаю про минуле цієї людини.
Сергію, не хочу вас образити, але з того, що ви робите так багато помилок в тексті і не дивлячись лупите по клавішах, можу зробити висновок, що ви людина емоційна, швидка на слово, нестримана, різка, напевно холерик (хоча може я і не права - не психолог). Якщо і ваша дівчина така, то ой-йо-йой Тут доведеться багато зусиль прикладати, щоб виправити стосунки
кажу на основі досвіду... теж кохала без взаємності... і завойовувала увагу чоловіків безрезультатно... і дійсно гірко тільки тоді, коли ти знаєш що ця людина якраз би тобі підійшла, і була б гармонія... але ну не відповідає вона взаємністю ніяк... але людина створена з особливістю закохуватись в тих, хто їй не підходить.. напевно щоб не вимерло людство, бо реально майже ідеальних гармонійних пар відсотків 5-7... тому, коли полюбив козла, краще відпустити і зробити спробу потрапити у ті 7%...
Причина в тому шо дехто не розуміє що ідельних стосунків не буває що доводиться пристосовуватись один до одного, разом змінюватись на краще. А тв випадку коли діє лише одна сторона а інша з цього сміється і вишукує погані моотиви ні щастя ні успіху не буде.
Ой, Сергію...здається, що вам самому би батіг не завадив. Чи маладой іщьо, чи що? Дурь вам треба з голови виганяти, тоді може щось і вийде, а так ті слинотечіння нічого крім тошноти не викликають:ninja:
Попередні докази були швидше результатом образи. І я і двчина розчарувались один в одному і в те що ілюзії розпались звинувачуєм один одного, замість того щоб подивитись що з цим можна зробити і що виправити
йшлося про стосунки, які сама пара помилково вважає ідеальними.. бо справжнього ідеалу не існує ні в чому підлаштовування теж діє тільки в гармонійній парі
На жаль... це так. Як би не кохав, які би почуття не були сильними ,в повсякденному побуті завжди виникають якісь непорозуміння, і приходиться підлаштовуватися під партнерів (чоловік це чи жінка),але ідеалу не буває, а може так влаштовано ,щоб людина завжди удосконалювалася і старалася бути кращою, робила добро і співчувала...
На жаль, тема перетворилась в доказування Сергію того, що жінки - не верблюди. Чи не потвори, що прагнуть підкорити і принизити чоловіка. Що вони не пихаті, самозакохані створіння, котрі тільки те й роблять, що займаються самообманом чи обманом того ж чоловіка. Аж дивно, що у світі так багато щасливих чоловіків....
Люди практично завжди зважають лише на почуття які відчувають в дану митьі часто не враховують що почуття мінливі і вони можуть швидко втратити інтерес до людини. З іншого боку можна полюбити людину яка на перший не викликає почуття шаленої закоханості.
Між "любовю і закоханістю" є велика різниця. Любити можна все і по-різному, таке як "закоханість " швидко минає (Втратити інтерес). Але є ще й звичка і привязаність, і ще гірше залежність... Тому треба все дуже обережно зважувати, щож переважає, чи може таки справжнє почуття "кохання" То настільки делікатне і особисте, що важко і самому зрозуміти, що насправді відбувається з нами...:empathy:
Інколи це "минуче" просто переростає у щось більше, поетко. Мені Ви чомусь здаєтесь сьогодні з похнюпленим носом... (