Філософія жінки

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем poetka, 13 бер 2010.

1. Nadan

Nadan Well-Known Member

Неправда. Жіноча природа така, що завжди тягнеться до чогось високого і красивого, тому якщо чує щось красиве, щире і високе, то жодна не буде байдужа!
    От в цьому і ваша помилка. Любов виникає як відповідь на любов. Любити треба першому, а також вміти цю любов донести.
    Поміняють, якщо ви зможете сказати щось приємне так, що вона вам за це подякує.
    ЗІ: Ви скачали книгу, яку я вам радив?

---------- Додано в 20:12 ---------- Попередній допис був написаний в 20:07 ----------

Це може означати одне, що вона хотіла бачити у вас більше мужності, що вона дійсно була ЗА мужем. Можливо в неї ще незрілі уявлення про мужність, але це з часом виправляється.

• Подобається Подобається x 3
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

ви ідеаліст мова йде не про ідеальну жінку а про дуже складну і цкаву дівчину

В мене склалось враження що їй подобається жорстоке ставлення з боку чоловіка

3. Nadan

Nadan Well-Known Member

Кожна дівчина бажає щоб її любили, тому якщо любиш, то треба мати сміливість і фантазію донести це почуття до неї.
    Може подобатись чоловіча твердість, відповідальність, мужність, дотримання слова, але не жорстокість. Може вона шукає лідера, який був би головою для неї? Але не диктатора, чи самодура, який би строїв всіх на підвіконнику. Не плутайте такі речі. Жінка шукає сили, але сили доброї.

• Подобається Подобається x 6
  4. Сергій аспірант

такими методами вона знайде диктатора. Я чітко розрізняю особисті і робочі стосунки і намагаюсь щоб непорозуміння в одних сферах переходило в інші.
    Вона ціє межі не бачить

5. Nadan

Nadan Well-Known Member

Жінка теж недосконала, буває що помиляється, або використовує неправильні підходи.

6. majolika

majolika Well-Known Member

Ви говорите загадками - про яке непорозуміння ви говорите? і про які межі?

7. Сергій аспірант

Ц
    бо враховує тільки емоції . Прингадуються слова Ніцше - ідеш до жінки- візьми батога

• Подобається Подобається x 1
  8. Peri

Peri Well-Known Member

Вибачте,Сергію,але може Ви не в тому керунку йдете?:)
    ..з батогом знаєте куди ходять?..

9. Сергій аспірант

Ні-)))
    але багатьом батіг справді може допомогти -)))

10. Nadan

Nadan Well-Known Member

Тут не можна всіх під один гребінь чесати. Бувають чоловіки емоційніші за жінок і навпаки. Стосовно Ніцше, то дуже не раджу вам навіть торкатись тої духовної отрути, це небезпечно навіть для духовно зрілих і міцних і вірі людей. Тим більше не варто брати твори Ніцше за керівництво у житті, особливо у стосунках між статями.

---------- Додано в 22:14 ---------- Попередній допис був написаний в 22:12 ----------

З такими принципами і не дивно, що ви нещасний і що нічого не виходить з жінками. Ви б краще за християнськими принципами вели себе з жінками.

• Подобається Подобається x 4
  11. Peri

Peri Well-Known Member

Батіг у перекладі на рос.- кнут.
    Дійсно,такий Кнут зможе допомогти,бо жінки люблять ніжність і ласку:).А ще,вони люблять білих ведмедиків!:)http://www.youtube.com/watch?v=xBLizhD_0R4&feature=related

• Подобається Подобається x 6
  12. Сергій аспірант

А якщо принципами Ніцше керується жінка?

• Подобається Подобається x 1
  13. Багіра

Багіра Well-Known Member

можна довго сперечатись і ходити по колу... але якщо двоє не сходяться характерами, то для чого вся вистава?
    якщо жінка чи чоловік бачать, що з цією людиною вони не сумісні, то хто тут поможе? навіщо завойовувати людину, з якою будеш мучитися в дисгармонії?

перш ніж завойовувати людину, слід добре поміркувати, чи є у вас майбутнє.. яке воно... якщо обєкт бажань дістав вас зараз до ручки, то чи готові терпіти це все життя?

• Подобається Подобається x 5
  14. Сергій аспірант

Після певних подій я прийшов до аналогічних висновків. Принаймі зрозумів що маю справу з самозакоханою, надто емоційною, не керованою , жорстокою дівчиною яка ісама не буде щасливою і тільки нівечитиме життя іншим

• Подобається Подобається x 2
  15. Nadan

Nadan Well-Known Member

Тоді покажіть їй християнські принципи, але на свєму прикладі, якщо все одно не прийме, то краще пошукати іншу. Але це рідкісний випадок.

16. Aquinas

Aquinas Well-Known Member

Відомий польський священик Тадеуш Дайчер сказав дуже розумні слова. Запам'ятайте їх собі на все життя: "Любов хоче бути очікуваною. Якщо вона неочікувана, то її зневажають".

Якщо дівчина сміється з почуттів хлопця, то це не обов'язково означає, що ця дівчина дуже погана або що хлопець настільки поганий, що він їй не подобається. Просто вона ще НЕ ГОТОВА до відкритих стосунків. Вона навіть НЕ ЧЕКАЄ на них.
    Чому не готова? Причин може бути дуже багато, але зазвичай основна - це психологічна незрілість самої дівчини. І в таких випадках ви нічого не вдієте. Потрібно шукати ДОРОСЛУ людину (дорослу - не обов'язково у значенні віку, а в значенні життєвої зрілості).

P.S. Думаю, ні для кого не секрет, що зараз серед молоді спостерігається справжня епідемія психологічної незрілості. Про причини цього можна поговорити, якщо в когось є велике бажання, але чи це щось змінить?

• Подобається Подобається x 7
  17. Svjato

Svjato Well-Known Member

В таких випадках нічого і перейматися - вони цього не варті.
    Хороша людина по хорошому би і відповіла ;)

---------- Додано в 12:18 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ----------

Нажаль, чи то, що не покохає?

---------- Додано в 12:25 ---------- Попередній допис був написаний в 12:18 ----------

Цікаво?
    Хіба жінки розрізняють роботу і життя в емоційному плані. (тобто, якщо в робочих стосунках буде напруження - невже вони будуть приємлимо ставитись поза роботоюі головне навпаки, якщо поза роботою виникли негативні стосунки - невже вони не передадуться на ділові?)
    Питання і до жінок :)

---------- Додано в 12:32 ---------- Попередній допис був написаний в 12:25 ----------

Як би то людина керувала почутями ...:scratch_one-s_head:
    А якщо прийшло почуття, взаємності нема - тоді що :suicide:?
    Як на мене - найправильніше сказати про них і йти далі :bye2:

18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

В мене це актуально кожного дня - працюю з чоловіком.

Не впевнена, що це (не)властиво жінкам чи чоловікам - хтось просто здатний, а хтось ні "виключатись", коли виходиш з офісу. У нас саме так. Ми можемо посперечатись над проектом, а через десять хвилин мирно вечеряти. Інакше б не було добра ні вдома, і в роботі.

Тобто "так" - я не переношу емоцій з одної сфери в другу. І якщо мене чоловік вранці розізлить пастою на дзеркалі, я на роботі йому мстити не буду. :)

• Подобається Подобається x 2
  19. Svjato

Svjato Well-Known Member

+1
    Буду знати, що такі жінки теж є :)

20. Radistka

Radistka Rändaj

Йой! о_О А такі існують? :) Щось мені здається не там Ви проблему шукаєте :nea: Може то вона інтуїтивно відчуває Ваше до неї відношення? :mocking:

Ми одного разу робили спільну справу з одним "кєровцою", то він бідолаха ну ніяк не міг організувати робочий процес, зате коли справа з горем пополам закінчилася то він першим ділом пішов і "настучав" керівництву на поганих, лінивих і неслухняних підопічних, замість зробити висновки про власну неспроможність як організатора і лідера!
    Я про те, що дуже хорошою є позиція - шукати найперше проблеми в собі: пошукав - не знайшов - заспокоївся (бо інших все одно не змінити), пошукав - знайшов - виправив.
    "Все геніальне дуже просте - це кубики Maggie від фірми Nestle" :girl_blum:. Ось так ))

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)