Нічого хорошого не станеться Як наприклад пояснити таку річ - дівчині говориш про почуття а тобі у відповідь сміються і говорять що не вірять або їй це глибоко в десь? Емоції і почуття дл більшост жінок механізм їх впливу на інших.
Знову туди ж... Сергію, знаєте, скільки дівчат можуть розказати про те, як бавились чоловіки з їхніми почуттями?
Підстави взагалі не мусять бути, є така категорія серед людей - серцеїди. Їм просто в кайф. Але наголошую - серед людей, тобто серед обох статей. Сергію, я знаю, що є такі серед жінок і не дінешся від цього нікуди. Але то все віддаваний хліб. Не втрачайте надії, знайдеться і для Вас така, що оцінить Ваші почуття. Тільки не загіркніть передчасно.
Кому як не вам знати, що життя несправедливе на то є чудовий афоризм (не пам'ятаю, хто сказав) - краще бути сто разів обдуреним, ніж нікому не довіряти.
Та жінки охочеше вірять брехні і хотять її чути, але навряд чиповірять правді ---------- Додано в 19:37 ---------- Попередній допис був написаний в 19:35 ---------- І важко чути слова не вірю і мені байдуже коли цілковито відкрився людині. Не вже щоб мати їх повагу з ним слід поводитись як низчими істотами. Чи вони відчувають повагу тільки досили і агресії?
Кому, як не вашим мишкам Ви розчарувались.......то перейде,подорослішаєте,помудрішаєте...А оте, шо зараз за вас говорить це-злістьА ніякі то не механізми і т.д.і т.п. не видумуйте всяких дурнуватих пояснень своєї агресії -це злість,як природній захист,"імунітет".Але вам його зовсім не треба мати,краще "хворіти","хворіти" і набути справжні почуття.
О, то усі люди такі повірять, але чи потрібна ця конкретна правді конкретній дівчині? Вона вас не покохає лише за те, що ви її кохаєте (нажаль)
Важко, звичайно. Але це ще не найгірше. Розкажу вам страшну історію про нещасливе кохання. Хлопчик і дівчинка кохали один одного і прожили разом три роки. Вони сварилися, мирилися, ревнували, страждали, були щасливі - жили одним словом. А потім розійшлися через непорозуміння, продовжуючи кохати одне одного. Найстрашніших біль на світі - це втрата близької людини (не смерть, слава Богу, але і не менше). Це не просто душевні страждання, це разом і фізичний біль, ломка, коли в тебе болять руки, ноги, живіт, ти не можеш їсти, пити, спати, думати. І що ж тепер, уникати кохання? Але щастя від кохання сильніше, ніж біль від втрати. Не бійтеся набивати гулі
Значить ви не змогли сказати так, щоб повірила. Якщо дівчина бачить щирість і відчуває справжність почуттів, вона ніколи не буде байдужа. А може у вас тих почуттів і не було? Може вам тільки здавалось, що це любов? Людина може переплутати любов з багатьма іншими почуттями. Тому одне з двох, або у вас не було справжньої любові і дівчина це зрозуміла, або ви не зуміли її до неї донести.
ці причини могли мати місце як і те що вона просто нічого не хотіла чути Я справді часто був до не суворим і вимогливим але ніколи не був не щирим ---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:59 ---------- Раз склавши враженя про людину жінки рідко його міняють
Якщо у вас такі дурні думки в голові, то вас ніколи не полюблять, бо людина яка так думає - сама не здатна любити, а сприймає за любов щось інше.