Більш-менш фінансовому ,емоційному, культурному. Головне повинні прагнути один до одного, інакше буде - і запанувала людини над людиною...
кгм. Я би доповнив "...а також можливість "оборонятися" від жінки у деяких проявах цього терміну". Нє? Просто в нас є знайома сім'я де жінка тлумить чоловіка. Не скажу що нема за що, але все таки трохи шкода його
Що і потрібно було довести ---------- Додано в 15:20 ---------- Попередній допис був написаний в 15:19 ---------- ---------- Додано в 15:20 ---------- Попередній допис був написаний в 15:20 ---------- Це точно ---------- Додано в 15:23 ---------- Попередній допис був написаний в 15:20 ---------- А якщо приміром нерівність,або радше несхожість в інтерасах,то вона,як взаємозамінна?але доповнення одне одного зарахунок взаємности,почуттів....поваги і всього іншого.Одним словом він не розуміє її інтересів, а вона не завжди розуміє його,а все інше ніби гаразд.
І живуть вже 11 років,ніби добре,правда таємниця сімейного щастя в них: не заважати один одному, не зраджувати один одного не тільки в ліжку а й у всьому.
Нагадався вірш Юрія Полякова Гуляют двое, обнявшись, по скверу. И гляжу на них, разинув рот: Он - Квазимодо, а она - Венера! И знаете, какое зло берет?! Но кто судья сердцам и их глубинам? И понимаю, паре глядя в след, Что для неё весь белый свет, - в любимом, А разве не прекрасен белый свет?!
Моя особиста філософія почалася із вивчання реакцій свого тіла. Рецепт гармонії спілкування був відкритий так: коли спілкуєшся з кимось (особливо із протилежною статтю) треба зосередитись на своєму тілі і прислухатись до його (тіла) реакцій на всі слова і жести співрозмовника.
а може варто все ж покладатись на розум? Те що мене може фізично приваблювати дівчина щне не свідчить що вона буде хорошою дружиною
може філософія жінки у її гнучкості,мінливості? за потоком інколи важко встигнути,але приєднатися - можна
Для чого взагалі сприймати серйозно, "з покладанням" на щось там буденне спілкування? Сергію, жінки (хоч Ви так і не вважаєте) такі самі люди, з ними можна поговорити про погоду, Формулу 1, розклад руху поїздів. Вимагають ці теми негайного задіяння гормонів, емоцій (ну, у випадку якщо кулаки тримаєте за Барікелло, то так), розуму?
Не поспішати, а набиратись власного досвіду. Це єдиний, але вірний шлях. Настане момент коли розум підкаже та емоції підштовхнуть до вірної відповіді. Дерзайте юначе!
Думаю, що чоловіки також не тільки розумом вибирають, і мова навіть не у зовнішності, Ви ж також відчуваєте "флюіди", що ідуть від жінки. І здається що ці флюїди і є основним фактором відбору ---------- Додано в 11:46 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ---------- а чому ні?
Однак те, що жінка приваблює мозок також не гарантує хорошого шлюбу ---------- Додано в 15:55 ---------- Попередній допис був написаний в 15:54 ---------- Бо розум - це сама мінлива річ у нашому організмі: то нам подобаються блондини, то брюнети, то розумні то веселі.