А шо він юнець ---------- Додано в 20:48 ---------- Попередній допис був написаний в 20:46 ---------- Сергію,ви шось прийняли на душу? 100 грм. чи ше шось?
Сергію, що ви пишете? Ви то перечитуєте? То проблема не жінок і їхнього характеру, а ваша. Дідусь Фройд мав би з вас не злу потіху. Ви втілення його теорій про материнсько-синівські стосунки etc. Навіть не уявляю, чим можна пояснити щасливі шлюби - де задоволені чоловіки спішать до своїх домівок, до дружин і дітей, де жінки усміхнені і вдоволені життям? Що це за патологія така, якщо З вашого "багатого життєвого досвіду" напрошується висновок, що щасливі стосунки, то ті у яких чоловік мазохіст, а дружина садистка? )
Я думаю Сергій цими словами хоче спригнути з теми (і не хоче) Можна ускладнити тему (доповнити). Отже: Як по філософськи жінки би описали Сергія - бажано з мотивами. Таке собі філософське ставлення. Які в нього сильні і слабі сторони і т.п. Тобто обмити кісточки по повній...:girl_cool:
Нажаль кохання не буває взаємним. Про це я вже неодноразово писав. Втримати Велику жінку можна лише давши їй і собі свободу. А самому намагатися бути не менш Великим. Тоді є шанс прожити якийсь час поруч залишивши лише найкращі спогади...
Слухайте Svjato,вас часом не Ромко звати,був у мене такий знайомий давним-давно...говорив те саме,(може мав на увазі мене).
Та ні - навпаки. Коли не знаєш, що тебе чекає - це неосвідченість у невідомому. Тут знання не зашкодять. Коли знаєш забагато і наштовхуєшся на протиріччя - то вже - капець. Знаннями цього не поправиш. А без болі Ви би не дізналися, як то класно, коли нічого не болить. Богу дякувати. ??? можна ампутувати? Ліки винайдені? Знаю лише час і ще три рецепти
Одному Ромкові я таке говорив - повірив. Мене звати Свято ---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:49 ---------- Тільки в приват.
Сподіваюсь у Вас все добре - навіщо воно Вам? Є такий класний фільм із Едді Мерфі - як він допомагав рідним душам зійтися. То він казав що допомагає лише справжньому коханню. А тут страждання. Поради тре давати лише тим, хто їх потребує. Іакше можна зашкодити іншим...
Згадався анекдот. "Всі знають що це неможливо. Знаходиться один дурень який цього не знає - ось він і робить відкриття". Я все частіше замислююся - наскільки в минулому було простіше розібратися у філософіях прошарків і "класів" різного населення, аніж тепер, коли "змішалися коні й люди". Скажімо, філософія селянства, дворянства, дрібної буржуазії яка намагається бути схожими на дворян - але має свою "філософію і психологію".. в кожній соціальній групі була своя більш-менш середньостатистична і більш-менш прогнозована "філософія жінки". Винятки потрапили до художніх романів чи оспівані в піснях. А зараз - як "вивести середнє", якщо такі різні сім'ї у місті і в селі, в них виховуються такі різні діти (майбутні чоловіки і жінки) - від хіппі до домострою, різні - в Україні і в Європі і т.і... Безумовно, єдина спільна жіноча філософія для всіх жінок на планеті - це напевне інстинктивний пошук кращого для себе партнера (і, підсвідомо, бажано водночас, батька для майбутніх дітей), прагнення стабільних стосунків (що дають почуття психологічної, соціальної і доволі часто - матеріальної - захищеності, в якому єдиноможливе народження дітей), прагнення самореалізації (на міру розуміння кожною людиною цього для себе, для певних жінок самореалізацією може бути винятково материнство або домашнє господарство, з точки зору суто філософії це нормально так само як і винятково мистецтво або наука - чи не так?)
А що таке "Велика жінка"? Все відносно. Величина жінки оцінюється по відношенню до величини чоловіка. ) Мова йде про велич сили, характеру, духу, звісно. Зовсім не маю на увазі, що жінка не може бути великою без присутності чоловіка коло неї...
Зовсім не мав на увазі, що якщо якась жінка велична, то інші її не варті. Я навіть би сказав навпаки! Партнери повинні бути рівними. Якщо вони різняться - комусь потрібно підтягнутися, або опуститися. При можливості - перше - краще
В якому розумінні рівні?А ,як щодо доповнення один одного?Не впевнена,що всім потрібна однакова рівність(особливо чоловікам)Погодьтесь не всі чоловіки,хочуть мати рівну собі жінку, а ,як на рахунок проявити чисто чоловічі якості? і можливість "обороняти" жінку у всіх проявах цього терміну.
Ну, якщо чоловік читає хоч якусь літературу, а жінка не читає ніколи і нічого - то це доповнення ще життєздатне (чоловік може знайти собі друзів щоб поділитися враженнями про прочитане, і особливо самотнім почуватися не буде), загалом пара "чоловік -("розумний") учитель, жінка- ("дурненька") учениця" дуже навіть сприяє міцному шлюбу. Кількість шлюбів викладачів зі студентками за всю історію людства вражає. . А уявіть собі жінку, яка хотіла б пару слів сказати - так нема кому, бо чоловік - "доповнює".. жінка - "вчителька", чоловік - "учень".. це менш життєздатна ситуація. От тобі і "рівність".. десь у чомусь вона має бути... навіть у сердечності чи доброті, культурі чи інтелекті, ще в чомусь.. Ясно що у всіх сферах- то вже перебор. Але все-таки чим більше - тим краще. ну або нерівність.. але на користь чоловіка. ІМХО.