Філософія жінки

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем poetka, 13 бер 2010.

1. poetka

poetka Дуже важлива персона

А шо він юнецьо_О

---------- Додано в 20:48 ---------- Попередній допис був написаний в 20:46 ----------

Сергію,ви шось прийняли на душу? 100 грм. чи ше шось?

• Подобається Подобається x 1
  2. Зануда

Зануда така зануда

То проблема не жінок і їхнього характеру, а ваша. Дідусь Фройд мав би з вас не злу потіху. :) Ви втілення його теорій про материнсько-синівські стосунки etc.
    Навіть не уявляю, чим можна пояснити щасливі шлюби - де задоволені чоловіки спішать до своїх домівок, до дружин і дітей, де жінки усміхнені і вдоволені життям?
    Що це за патологія така, якщо
    З вашого "багатого життєвого досвіду" напрошується висновок, що щасливі стосунки, то ті у яких чоловік мазохіст, а дружина садистка? :))

• Подобається Подобається x 3
  3. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

ви праві-))))0
    мав на увазі допускаються

4. poetka

Шо так зле,чи так добре?

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

6. poetka

:mocking:Хай ,би ,хоч фотку скинув,чи що..

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Нажаль кохання не буває взаємним. Про це я вже неодноразово писав. Втримати Велику жінку можна лише давши їй і собі свободу. А самому намагатися бути не менш Великим. Тоді є шанс прожити якийсь час поруч залишивши лише найкращі спогади...

• Подобається Подобається x 5
  8. poetka

Слухайте Svjato,вас часом не Ромко звати,був у мене такий знайомий давним-давно...говорив те саме,(може мав на увазі мене).

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та ні - навпаки. Коли не знаєш, що тебе чекає - це неосвідченість у невідомому. Тут знання не зашкодять.
    Коли знаєш забагато і наштовхуєшся на протиріччя - то вже - капець. Знаннями цього не поправиш.

А без болі Ви би не дізналися, як то класно, коли нічого не болить. Богу дякувати.

??? можна ампутувати? Ліки винайдені? Знаю лише час і ще три рецепти :)

10. poetka

Шото за три рецепти?Діліться.

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Одному Ромкові я таке говорив - повірив.
    Мене звати Свято :)

---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:49 ----------

12. poetka

Ну,то в приват,а що заважає?

13. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

нажаль зле

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Сподіваюсь у Вас все добре - навіщо воно Вам?
    Є такий класний фільм із Едді Мерфі - як він допомагав рідним душам зійтися. То він казав що допомагає лише справжньому коханню. :good:

15. poetka

Ну!!!!!Ви праві.Мені поки,що не потрібно,але ж цікаво...

16. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Згадався анекдот. "Всі знають що це неможливо. Знаходиться один дурень який цього не знає - ось він і робить відкриття". :)
    Я все частіше замислююся - наскільки в минулому було простіше розібратися у філософіях прошарків і "класів" різного населення, аніж тепер, коли "змішалися коні й люди". Скажімо, філософія селянства, дворянства, дрібної буржуазії яка намагається бути схожими на дворян - але має свою "філософію і психологію".. в кожній соціальній групі була своя більш-менш середньостатистична і більш-менш прогнозована "філософія жінки". Винятки потрапили до художніх романів чи оспівані в піснях.

А зараз - як "вивести середнє", якщо такі різні сім'ї у місті і в селі, в них виховуються такі різні діти (майбутні чоловіки і жінки) - від хіппі до домострою, різні - в Україні і в Європі і т.і...
    Безумовно, єдина спільна жіноча філософія для всіх жінок на планеті - це напевне інстинктивний пошук кращого для себе партнера (і, підсвідомо, бажано водночас, батька для майбутніх дітей), прагнення стабільних стосунків (що дають почуття психологічної, соціальної і доволі часто - матеріальної - захищеності, в якому єдиноможливе народження дітей), прагнення самореалізації (на міру розуміння кожною людиною цього для себе, для певних жінок самореалізацією може бути винятково материнство або домашнє господарство, з точки зору суто філософії це нормально так само як і винятково мистецтво або наука - чи не так?)

• Подобається Подобається x 3
  17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А що таке "Велика жінка"?

Все відносно. Величина жінки оцінюється по відношенню до величини чоловіка. )

Мова йде про велич сили, характеру, духу, звісно.

Зовсім не маю на увазі, що жінка не може бути великою без присутності чоловіка коло неї...

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

:)
    Зовсім не мав на увазі, що якщо якась жінка велична, то інші її не варті. Я навіть би сказав навпаки!

Партнери повинні бути рівними. Якщо вони різняться - комусь потрібно підтягнутися, або опуститися. При можливості - перше - краще:)

19. poetka

В якому розумінні рівні?А ,як щодо доповнення один одного?Не впевнена,що всім потрібна однакова рівність(особливо чоловікам)Погодьтесь не всі чоловіки,хочуть мати рівну собі жінку, а ,як на рахунок проявити чисто чоловічі якості? і можливість "обороняти" жінку у всіх проявах цього терміну.

20. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Ну, якщо чоловік читає хоч якусь літературу, а жінка не читає ніколи і нічого - то це доповнення ще життєздатне (чоловік може знайти собі друзів щоб поділитися враженнями про прочитане, і особливо самотнім почуватися не буде), загалом пара "чоловік -("розумний") учитель, жінка- ("дурненька") учениця" дуже навіть сприяє міцному шлюбу. Кількість шлюбів викладачів зі студентками за всю історію людства вражає. :).
    А уявіть собі жінку, яка хотіла б пару слів сказати - так нема кому, бо чоловік - "доповнює".. жінка - "вчителька", чоловік - "учень".. це менш життєздатна ситуація.
    От тобі і "рівність".. десь у чомусь вона має бути... навіть у сердечності чи доброті, культурі чи інтелекті, ще в чомусь.. Ясно що у всіх сферах- то вже перебор. Але все-таки чим більше - тим краще.
    ну або нерівність.. але на користь чоловіка. ІМХО. :)

а де твій аватар? :)