Проблеми які виникають у стосунках двох людей можна ефективно вирішити якщо діяти спільно. Дії лише однієї сторони конфлікту нічого суттєво не змінять. Жінки надто довіряють своїм від чутям що б щось могло заставити її змінити своє враження. Вкрай неприємно коли твій інтерес помічають, потім фліртують а потім коли взявились емоційні реакції у відповідь, дають зрозуміти що ти непотрібний, не був потрібний і ніколи не будеш потрібним, а якщо і будеш то тільки в якості шматки об якої зручно витерти ніжки
цілком згоден. Що жінка здатна на все ---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:14 ---------- Тільки на щось хороще ви здатні з однією від сили кількома людьми. А всі інші для вас - ніхто
І шо ви тим хотіли сказати, я не зрозуміла? ---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ---------- І уточніть,хороше....що саме?
те що із усіма іншими жінка може поводитись як завгодно. Лише для вибраних вона буде люблячою дружиною чи коханкою. Вон терпітиме образи, побої усе що завгодно від людини яку нібито любить і вважатиме себе мученицею. ---------- Додано в 20:23 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ---------- вияви ніжності, повага тощо
То,щось Ви собі надумали таке несусвітнє....може і є десь такі,принаймні я таких незнаю.Жінка яка себе поважає і має гідність шукає відповідного партнера. ---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:24 ---------- Ну виявляти ніжність до всіх підряд чоловіків - це слабкості древньої професії,а от шодо поваги, ви помиляєтесь.
Повторюсь,незнаю,таких,які б не поважали.Принаймні я з таким спілкуюсь і колєгую.І не уявляю,як по-іншому
Невже якась... астролябія... з"їла серце Аспіранта? І тут - нещасне кохання... Ех... Ось вони - результати алхімії... З Галатеєю не вийшло. То може, вийде з якоюсь "Галею"?