Філософія жінки

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем poetka, 13 бер 2010.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

:)

Я також не люблю стригтись. Мене впізнають по відсутності стрижки. При тому думають, що це вона і є. )))

Ви просто ще не жінка, Рибко, без образ. Бути жінкою - не означає мати вторинні жіночі ознаки.

• Подобається Подобається x 2
  2. night

night Well-Known Member

Жінка може бути чудовою господинею, хорошим працівником, відповідальною мамою і т.д. Але в кожній цій сфері вона має залишатись Жінкою з великою літери. Тобто доглянутою, стильною, сильною характером, в гармонії з собою.
    Доглянута жінка поводиться себе зовсім інакше в будь якій сфері . Вона готує доглянутими руками і робить це по особливому...На роботі (не важливо від професії) доглянута жінка почувається особливою, важливою. А яка краса дивитись на доглянуту маму з дитиною а не на замучене створіння озлоблене на пів світу.
    Тому не варто нам жінкам заперечувати свою сутність бути красивими, жіночними і стидатись що цьому ми віддаємо занадто багато часу чи уваги.
    А особисто про себе можу сказати що висидіти в салоні краси для мене не з приємних задоволень. Але раз в тиждень укладка, манікюр це святе.

• Подобається Подобається x 4
  3. poetka

poetka Дуже важлива персона

Як я вам щиро заздрю:)Я приміром люблю ходити до перукарні,і на манекюр ходила б,але є одне але.................Фобії і щераз фобії(боюсь заробити при манікюрі якусь заразу),хоч раніше в силу професії доводилось мало не кожних 3 дні ходити в салон:)Бо руки то був (образно кажучи) мій хліб,і вони повинні були бути ідеальні..........Я і зараз не проти манікюрів,але боюсь,маю хороший ман.наб. дома:)

Але я все ж не проте...............шось від теми ухилилась:)
    Не всім жінкам в силу різних обставин вдається виглядати ідеально...................І моя думка проста,як і моя житейська філософія..............Ідеальна має бути средина жінки її серце повинно вміти любити,а не капризувати,довіряти,а не вказувати,підтримувати,а не зраджувати.Тоді така жінка може зватись жінкою в повному обсязі цього слова,тоді таку жінку будуть жадати,не дивлячись,яка у неї кольорова обгортка,а заглянуть до середини,де тело і затишно..................Так що фантики,цяцьки то все зайве.....................Головне внутрішнє начиння..............Хтось казав,що я ше замала:haha: і не доросла до жінки, то сміх......мені реально певно більше літ ніж ,тому хто жінку оцінює,як яскраву особу,я переросла................не те щоб не доросла:) до цінностей які облагороджують жіноче єство................................Повірте з віком міняється природа самої жінки,прицьому її сутність не змінюється,змінюється тільки образ.Ось так.

4. plastic

plastic Well-Known Member

Жінка має залишатися жінкою і дивитися за собою. Друге питання, що не потрібно півдня сидіти перед дзеркалом і вибирати колір помади, це лишнє.
    Але жінка має бути акуратно одіта, причесана, намальована.
    Щоб ті, хто знають , що ми християні, не жахалися нашого зовнішнього виду і не говорили в собі "Я не хочу ставати християнином, бо буду така як вони"
    Навпаки ми маємо бути світлом для людей навколо нас. І маємо бути прикладом для навколишніх. Щоб у всьому прославлялось Боже імя.

5. poetka

poetka Дуже важлива персона

Вибачте,але хіба Бог не має бути світлом?Ви трохи перегнули палку,краще говоріть своїми словами:)І ще довкола,не всі такі сірі,отож особливо не потрібно виділятись.

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Згадалась свого часу хітова тема на ЛФі однієї пані, яка хотіла стати мрією автослюсаря :)))
    Скажу про себе: по салонах краси не ходжу, в сорярію ніколи не була, з косметики маю тільки туш і молочко; люблю готувати і тримати вдома порядок, віддаю перевагу зручному одягу, аніж шпилькам і іншим незручностям.. І попри то все не відчуваю себе обмеженою чи зачуханою, уваги від чоловіків теж не бракує, а особливо від свого чоловічка, який вже третій рік дивиться на мене закоханими очима і чомусь вважає мене красививою навіть зрання, коли волосся розкуйовджене та очі заспано-запухші. Цього мені достатньо :)

Натомість, якщо мова про розваги, то вважаю, що життя треба максимально ними насичити, щоб були приємні емоції і спогади. Так як не ходжу по салонах краси, не купую косметики, біжутерії і всяких там жіночих шмоток, волію витратити гроші на своє хобі, яке приносить велике задоволення, а також на солодощі і всякі смаколики. Також я швидше проходжу кілька років з однією сумкою, зато дозволю собі поїхати просто так до коліжанки в інше місто провідати її.
    Та й таке..

• Подобається Подобається x 11
  7. Saszko

Saszko Well-Known Member

А мені нравиця фільм "Служебний роман":)

8. Doc.

Doc. Well-Known Member

"Філософія жінки"-
    poetka :good:

9. Un.Known

Що для когось - талмуд, для іншого - звичайні слова. :)

Ви з тих жінок, що виросли, нірванко, бо не переймаєтесь уявною філософією.

• Подобається Подобається x 1
  10. Чупага

Чупага Well-Known Member

Домашніх панусь більше поважаю, інші їздять маршрутками або до Таїланду єгипетського, заразу чіпляють й до хати привносять. Домашні киски усяк кращi аніж вуличні коткi.

11. Un.Known

Йой, Чупаго, та не узагальнюйте!

Можу Вас запевнити, що є й такі, що цитують Бодлера коло плити.

о_О Маршрутки - це непристойно?

12. Чупага

Чупага Well-Known Member

Знаю i тацих ^:good:
    Зараза там сяка.Прйдут дохати, чхати почнуть, сякатися.А ти лікуй їх заморскiми пiгульками , ще від тих таблеток іншими засобами лiкуй , саме руйнуванне у господарстві.

13. сотник

сотник Well-Known Member

Судя по допысу, вы коллеги. :good:

14. nata-k

nata-k Well-Known Member

То ви, певно, з домашніми тваринками жінок переплутали. Є така чоловіча філософія, коли чоловіку не жінка, а собака потрібна.

15. Un.Known

Нато, а що робить чоловікам, якщо жінки самі себе на таке місце відсувають?

В чеській мові навіть визначення є "put'ka domácí"...

16. nata-k

nata-k Well-Known Member

Я рецептів не роздаю :)
    Лиш скажу, що такі жінки кимось є виховані і такі чоловіки (що прагнуть саме таких жінок) також кимось були виховані.

Просто у мене особисто таки чоловіки не викликають поваги.
    А так, кожному своє. Чем бы дитя ни тешилось, лишь бы по обоюдному желанию (с)

17. Un.Known

... і переважно такими ж жінками. :)

Та в мене і жінки не дуже... :)

18. nata-k

nata-k Well-Known Member

До речі, не обов'язково. Наприклад, оті чоловіки з Західної Європи, виховані емансипованими матерями, шукають собі дружин з Росії, з України. Бо впевнені, що тут отакі собі хатні тваринки-дружини.
    Маю двох таких знайомих чоловіків в Україні.

Це їх вибір. Нема одного рецепту для всіх.

Тут не в інтелекті, не в зайнятості справа, не в кар'єрі, не в хобі.... А у духовному контакті між батьками (обома!) і дітьми.

19. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Перш ніж писати про філософію(правильніше було психологію) слід розібратись в біологічних, зокрема соціобіологічних особливостях жінок.

20. nata-k

nata-k Well-Known Member

Ви про що, Сергію? :)

а де твій аватар? :)